Evlilikte cinsellik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

gibivegibi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
464
En iyi cevaplar
1
696
103
33
Merhaba arkadaşlar,

Bu konuyu açmak bile çok zor benim için. Yaklaşık 2 senedir evliyim hâlâ eşimle bir ilişkimiz yok. Benim de çok utangaç bir yapım var. Sarılırız yada minik öpüşürüz o kadar. Evlenmeden önce de öyleydi. Bu arada çok zor zamanlar atlattık, eşim beni çok destekledi. Anlayışlıdır, kariyeri iyi, ev işlerini benden daha çok yapar. Ve yakışıklı olmasına rağmen benden önce hiç sevgilisi olmamış sanırım. Ikimiz de 30 larımızın başlarındayız. Neler önerirsiniz, nasıl bir konuşma yapmam lazım? Açıkçası sanki benim de ona karşı romantik hislerim azaldı. Bir hafta boyunca denemek için hiç sarılmamayı düsünüyorum.

En iyi cevap
2 sene boyunca hiç ilişki olmaması normal mi sizce? Bunca zaman konuşmadınız mı?
Normal değil farkındayım, ben de sürekli bişeyler olduğu için erteledim kafamda. Daha doğrusu genel olarak destekleyici biriyken bunu sormak ya da sorun etmek ayıp geldi. Aslında baskıcı bir ailede büyümedim ama nasıl yetiştiriliyoruz biliyorsunuz. Ve açıkçası kırmadan nasıl konusacağımı bilmiyorum. Düzenli terapiye gidiyorum bir süredir, doktoruma bile diyemedim. Acaba eşime direkt çift terapisine gitmeye mi önersem?
Çok yuvarlak cevaplar vermişsiniz, ben biraz daha açık sorayım.
İlk gece odaya geldiniz,gelinliğinizi çıkardı... Detay verebilir misiniz sonra nasıl kardeş kardeş uyundu?
Bir de balayına gidildi mi?
2 sene ne paylaştınız ki o zaman bu adamla??

Bir üye isyan etmiş cidden çok haklı 2 gün değil 2 ay değil 2 hafta değil,
Adam sorunlu tamam, üstelik bencil size bunu söylememiş bu da tamam, size yanaşmıyor bu da tamam
peki siz hiç mi sorgulamadınız neden sana dokunamıyorum, neden sevişmiyoruz,
neden yanımda soyunmuyorsun, BENİ NEDEN İSTEMİYORSUN diye hiç mi sorgulamadınız yani
akıl alır gibi değil cidden alıklığıma mı denk geldi okuduğumu mu anlayamadım diye bir kaç kez okudum yazdıklarınızı
kusura bakmayın ama hayat tecrübeme dayanarak ben hatayı yapanı değil hataya aksiyon almayanı daha kusurlu buluyorum.
en basit mantıkla bile insanın doğasında sorgulamak vardır, merak vardır, çözüm üretmek vardır.
siz 2 sene öylece durmuşsunuz bu saatten sonra düzeleceğini mi sanıyorsunuz cidden?
düzeltilebilir eşiğini çoktan geçmişsiniz gibi görünüyor üzgünüm.
valla ya, ne yaşıyo bunlar dedim, kos koca 2 sene, 2 tarafta biz nasıl evliyiz, evlilik ne demek, biz evlimiyiz tarzında sorgulama olmamış, hiç tasvip etmem ama eski üye olmasa fake diycektim :D

Bir yorumda eşim benim yanımda hiç tamamen soyunmaz demişsiniz o ne ya öyle neden ki insanın belki de en rahat edeceği yer eşinin yanı ve normal bir erkeğin 2 yıl durması mümkün değil kadın bile duramaz ister ki bu erkek yani hormonlar ayrı çalışıyor bir süre yapmazsa beyine kan gitmiyor sinirli vs oluyorlar ben anlam veremedim bu işte bir şey vardır kesin
adamda bi sorun var, yoksa bizimkilerde bi sorun var :D bu kadar kişi sorunlu olmiyacağına göre, kız bayramda misafirlikte zor dayanıyo bizimki, lölemi bölemi pazarlıkla durduruyoz nerdeyse :D bide gergin oluyolar, enerjisini atıp durulması gereken çocuklar gibiler, konu sahibinin kocayı anlayamadım ben, konu sahibinide öyle, kocandan etkileniyosun, senindemi hiç canın çekmedi be bacım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X