Evlilikte cinsellik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

gibivegibi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
464
En iyi cevaplar
1
696
103
33
Merhaba arkadaşlar,

Bu konuyu açmak bile çok zor benim için. Yaklaşık 2 senedir evliyim hâlâ eşimle bir ilişkimiz yok. Benim de çok utangaç bir yapım var. Sarılırız yada minik öpüşürüz o kadar. Evlenmeden önce de öyleydi. Bu arada çok zor zamanlar atlattık, eşim beni çok destekledi. Anlayışlıdır, kariyeri iyi, ev işlerini benden daha çok yapar. Ve yakışıklı olmasına rağmen benden önce hiç sevgilisi olmamış sanırım. Ikimiz de 30 larımızın başlarındayız. Neler önerirsiniz, nasıl bir konuşma yapmam lazım? Açıkçası sanki benim de ona karşı romantik hislerim azaldı. Bir hafta boyunca denemek için hiç sarılmamayı düsünüyorum.

En iyi cevap
2 sene boyunca hiç ilişki olmaması normal mi sizce? Bunca zaman konuşmadınız mı?
Normal değil farkındayım, ben de sürekli bişeyler olduğu için erteledim kafamda. Daha doğrusu genel olarak destekleyici biriyken bunu sormak ya da sorun etmek ayıp geldi. Aslında baskıcı bir ailede büyümedim ama nasıl yetiştiriliyoruz biliyorsunuz. Ve açıkçası kırmadan nasıl konusacağımı bilmiyorum. Düzenli terapiye gidiyorum bir süredir, doktoruma bile diyemedim. Acaba eşime direkt çift terapisine gitmeye mi önersem?
aşko 2 gün değil, hafta değil, ay değil, yıl, şaşkınlıkla okuyorum, 2 günü geçiremiyoruz, hadi haftada 2 olsun, hiç konuşmadınızmı, sorgulamadınızmı? evli arkadaşlarınızla laf arasında hiç ya sizde nasıl demedinizmi, 2 sene boyunca o hiç istemediyse, sende hiç sorgulamadıysan, arzulamadıysan bu konu burda çözülmez, hormon tedavisi ister belki terapi nebilim, forumda zor yani

Yani ne bileyim,nişanlı zamanları da mı hiç konu açılmadı. Eşinizi geçtim kendi canınız da mı çekmedi. İnsan sevdiğini ister yani, dayanamaz ki. Açık açık konuşun, derdi varsa doktora gitsin. Bu ne böyle, arkadaş gibi yaşıyorsunuz. Zaten sizi kandırmış, böyle sorunu vardıysa söylemeliydi, hala daha onu kırmamaya çalışıyorsunuz.

Açıkçası ben öpüyorum, ısırıyorum, ama cinsel organına dokununca ondan bile rahatsız oldu geçenlerde, afedersiniz.

Bende de sorun var doğru diyorsunuz, genç kızken oje bile süremezdik. Dediginiz gibi hala dolaylı konuşma fikrindeyim. "Nasıl çocuk yapacağiz" diye annem sor dedi, incitmemek için 😒
Çocuk yapicaz kelimesini unut önce neden istemiyorsun kalkmıyor bu de neden isteksizsin beni begenmiyormusun de

Merhaba arkadaşlar,

Bu konuyu açmak bile çok zor benim için. Yaklaşık 2 senedir evliyim hâlâ eşimle bir ilişkimiz yok. Benim de çok utangaç bir yapım var. Sarılırız yada minik öpüşürüz o kadar. Evlenmeden önce de öyleydi. Bu arada çok zor zamanlar atlattık, eşim beni çok destekledi. Anlayışlıdır, kariyeri iyi, ev işlerini benden daha çok yapar. Ve yakışıklı olmasına rağmen benden önce hiç sevgilisi olmamış sanırım. Ikimiz de 30 larımızın başlarındayız. Neler önerirsiniz, nasıl bir konuşma yapmam lazım? Açıkçası sanki benim de ona karşı romantik hislerim azaldı. Bir hafta boyunca denemek için hiç sarılmamayı düsünüyorum.
Kız nasıl 2 yıldır aynı evin içinde ateş ve barutsunuz patlayamadınız mı 😲 hiç mi sevişmek canınız istemiyor ne biçimsiniz yaaa.

Evet beni güzel anlatmışsınız, ben dediğiniz gibi de yapmıştım o da başarısız oldu.
Şimdi tatilimiz var, belki öyle hamle yaparım, ama zorlamak da istemiyorum biraz gururuma dokunuyor. Dudaktan öpüşürken bile gözünü kapatıyor.
Mavi ilaca belki lazım olur diye almıştır, bilmiyorum.
Ailesi baskıcı değil. Normal bir insan sessiz de değil. Sadece ben bir kere cinsel organına dokunurken (ve sert değildim) dokunma demiști. Küçükken 'göster amcana vs' denir, ben de hiç uygun bulmuyorum, ondan kaynaklı dokunulunca rahatsız oluyormuş. Oradan bir travması var, ne kadar ciddi bilmiyorum.
Eşiniz küçükken tecavüze uğramıs olabilir mi? dokunma nedir yani esimin cinsel organına dokunmayacaksam neden esim?

aşko 2 gün değil, hafta değil, ay değil, yıl, şaşkınlıkla okuyorum, 2 günü geçiremiyoruz, hadi haftada 2 olsun, hiç konuşmadınızmı, sorgulamadınızmı? evli arkadaşlarınızla laf arasında hiç ya sizde nasıl demedinizmi, 2 sene boyunca o hiç istemediyse, sende hiç sorgulamadıysan, arzulamadıysan bu konu burda çözülmez, hormon tedavisi ister belki terapi nebilim, forumda zor yani

böyle diyince sanki bende de sorun varmış gibi hissettim, aslında ben öyle değildim başta. Şu an benim de eşime karşı çok romantik hissim kalmadı. Etki tepki meselesi herhalde.

Yani ne bileyim,nişanlı zamanları da mı hiç konu açılmadı. Eşinizi geçtim kendi canınız da mı çekmedi. İnsan sevdiğini ister yani, dayanamaz ki. Açık açık konuşun, derdi varsa doktora gitsin. Bu ne böyle, arkadaş gibi yaşıyorsunuz. Zaten sizi kandırmış, böyle sorunu vardıysa söylemeliydi, hala daha onu kırmamaya çalışıyorsunuz.

Doğru diyorsunuz açık açık konuşacağım, biz arkadaş gibiyiz. Öyleyse arkadaş olalım.
Vardiya usülü çalışıyoruz bu cumaya kadar birbirimizi pek göremeyecegiz, ama hafta bitmeden konuşacağım.

Çocuk yapicaz kelimesini unut önce neden istemiyorsun kalkmıyor bu de neden isteksizsin beni begenmiyormusun de

Teşekkür ederim öneriniz için.
Eşiniz küçükken tecavüze uğramıs olabilir mi? dokunma nedir yani esimin cinsel organına dokunmayacaksam neden esim?
Allah korusun, bana öyle birşey anlatmadı tabiki. Ailesi de çekirdek aile, kötü el şakaları olmuştur muhtemelen. Tabi bilemem ve çocukken algılayış da farklı olur.

Beni cesaretlendirdiğiniz için teşekkür ederim, bende de sıkıntı var bu saate kadar bisey demedim. Ama benim de eşime karşı romantik duygularım azaldı, etki tepki oldu herhalde.

Normal olmadığının farkındayım, o yüzden herhangi bir önerisi olan var mı diye konuyu açtım 😔
Sizin en güzel zamanlarınızı çalıyor, artık izin vermeyin. Ne utanın, Ne sıkılın, Ne de incitmekten korkun. Erkek böyle sorunu olduğunu bilir ve size söylememiş, resmen göz göre göre kandırmış sizi. İncinirse incinsin. Ben sizin için çok üzüldüm ve sinirlendim. Umarım en kısa zamanda çözüme kavuşturursunuz.

Basit midir bilmiyorum, evlenmeden önce de kimseyle ilişkisi olmamiş sevgililik, arkadaşlık vs. Kızların da ilgisi vardı mesela biz tanıştığımız zamanlarda
Benimkinin de evlenmeden önce kimse ile ilişkisi olmamış ama durdurabilene aşk olsun. Sakın problemi çözmeden çocuk düşünmeyin. Evlilik bir nevi ben bu kadınla sevişiyorum'um ilanı değil mi ya? Onu bile yapmıyorsanız neden evlisiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X