Evlilikte cinsellik

Siz olsaydınız benim yerimde ne yapardınız?

• Uzatmadan boşanırım

OY: 51 79,7%
  • Depresyonunun geçmesini beklerdim, biraz daha zaman tanırım

OY: 8 12,5%
  • Önce ayrı evlerde yaşamayı dener, birkaç ay değişmezse ayrılırım

OY: 7 10,9%
  • Benim için arkadaşlık/dostluk daha önemli, şimdilik evli kalırdım

OY: 1 1,6%
  • Aseksüelim, bana uygun

OY: 1 1,6%

• Ankete Katılan
    64
Bugüne kadar nasıl geldiyse bundan sonra da öyle gider. Boşa kürek çekiyosun. Hayat senin hayatın, dilerim doğru karar verirsin
Benim değişeceğine yönelik gram ümidim yok sağlıklı düsününce, ama bazen şu mu bu mu diye düşünüyorum kendimce

Siz nasıl tanıştınız?
Aynı iş yerinde çalisiyorduk ve çalışıyoruz. Arkadaslıktan evrildi covid döneminde. Ama sevgiliyken ilişkimiz olsun ve devam etsin diye ben zorladım açıkcasi. Kimi zaman bir taraf daha israrcı olur ya o bendim. Sonra ben yurtdışında iş buldum. Onun da gelmesi kolay olsun diye hızlıca evlendik. Evlendikten 3 4 sonra da zaten yurtdışına taşındık. Açıkcasi sevgiliyken evlenmeye pek gönüllü degildi. Hatta babam cinsel problemleri var bence demişti. Nereden bildi, bilmiyorum.

Sonra evliligimizde göç etmenin zorluklari, ailemizde kayıplar yaşadık (biri de babam). O zaman bana çok destek oldu, ben de ona.

Aynı iş yerinde çalisiyorduk ve çalışıyoruz. Arkadaslıktan evrildi covid döneminde. Ama sevgiliyken ilişkimiz olsun ve devam etsin diye ben zorladım açıkcasi. Kimi zaman bir taraf daha israrcı olur ya o bendim. Sonra ben yurtdışında iş buldum. Onun da gelmesi kolay olsun diye hızlıca evlendik. Evlendikten 3 4 sonra da zaten yurtdışına taşındık. Açıkcasi sevgiliyken evlenmeye pek gönüllü degildi. Hatta babam cinsel problemleri var bence demişti. Nereden bildi, bilmiyorum.

Sonra evliligimizde göç etmenin zorluklari, ailemizde kayıplar yaşadık (biri de babam). O zaman bana çok destek oldu, ben de ona.
Baban nasıl bir sorunu olabilir demiş miydi?

Aramizda hiçbir şey yaşanmadı. En son bir ay önce konuşmuştum. O konuşmamimın üstüne çok depresif oldu, işe bile gitmedi. "Ben artik dayanamam, aklıma kötü şeyler geliyor" dedi. Öyle olunca ben de bir süre onu ve kendimi saldim. Ama görüyorum ki hiçbir şey değismeyecek. Üstelik gelecekte çocuğumuz olursa vs. muhabbeti bile yaptik arada, sanki leylekler getirecek
Ürolojide ne testler yapıldı hormon mu bakıldı

Bu isteğinizi belirtin bence
Belirttim, hem indirekt olarak, hem de konuştum da. Birlikte çok vakit geçirmiyoruz ondan oluyor vs. dedi. Ama yine değişen bişey olmadi. Cinsel terapiste de devam etmedik. Ben gecelik giysem vs. de fark etmedi, toplam ön sevişmemiz bile çok azdır. Hatta benim yakın olma çabamdan bile sanki rahatsız oluyor, bu bana da öyle geliyor olabilir.

Belirttim, hem indirekt olarak, hem de konuştum da. Birlikte çok vakit geçirmiyoruz ondan oluyor vs. dedi. Ama yine değişen bişey olmadi. Cinsel terapiste de devam etmedik. Ben gecelik giysem vs. de fark etmedi, toplam ön sevişmemiz bile çok azdır. Hatta benim yakın olma çabamdan bile sanki rahatsız oluyor, bu bana da öyle geliyor olabilir.

O zaman bence kesinlikle başka bi sorun olabilir psikolojik vs

Back
X