Evlilikte cinsellik

Siz olsaydınız benim yerimde ne yapardınız?

• Uzatmadan boşanırım

OY: 60 81,1%
  • Depresyonunun geçmesini beklerdim, biraz daha zaman tanırım

OY: 9 12,2%
  • Önce ayrı evlerde yaşamayı dener, birkaç ay değişmezse ayrılırım

OY: 8 10,8%
  • Benim için arkadaşlık/dostluk daha önemli, şimdilik evli kalırdım

OY: 1 1,4%
  • Aseksüelim, bana uygun

OY: 1 1,4%

• Ankete Katılan
    74
Belirttim, hem indirekt olarak, hem de konuştum da. Birlikte çok vakit geçirmiyoruz ondan oluyor vs. dedi. Ama yine değişen bişey olmadi. Cinsel terapiste de devam etmedik. Ben gecelik giysem vs. de fark etmedi, toplam ön sevişmemiz bile çok azdır. Hatta benim yakın olma çabamdan bile sanki rahatsız oluyor, bu bana da öyle geliyor olabilir.
Gay bu ya.depresyonda olsa denerdi.bildiği birşey var demek ki denemiyor bile.

Çabası da yoksa boşanma mantıklı bence. Babanızın söylediği de benim çok ilgimi çekti nereden bilmiş
Keşke babam olsaydı şimdi beni desteklerdi diye düşünüyorum.

Bilmiyorum eski toprak gözüne bakınca anlıyor demek ki, onu dediğinde de bir kere anca görmüştür, farklı şehirlerdeydik.

Bunu ben de soruyorum, üstelik bana hiç demedi bile önceden. Kendini ne yalan söyleyeyim çok acındırıyor "sen beni boşarsin zaten. Ayrilsan hemen birini bulursun" vs.

Mağdur edebiyatı yapmasın boşuna. Seni kandıran o. 2 yıldır mağdur eden o. Acınacak halde olan sensin. Acındırmasın kendini hiç. Boşanmış bir kadın olarak yolunu çizmeye çalışacaksın. Umarım karşına gerçekten seni hakeden biri çıkar.

Mağdur edebiyatı yapmasın boşuna. Seni kandıran o. 2 yıldır mağdur eden o. Acınacak halde olan sensin. Acındırmasın kendini hiç. Boşanmış bir kadın olarak yolunu çizmeye çalışacaksın. Umarım karşına gerçekten seni hakeden biri çıkar.
Allah razı olsun, inşallah.

Bu aralar da sürekli 'ben garibanim' diyor. Böyle deme üzülüyorum, dedim. Yine de devam ediyor.

Bu aralar da sürekli 'ben garibanim' diyor. Böyle deme üzülüyorum, dedim. Yine de devam ediyor.

Bu kadar üzgün olması ancak hiçbir çaba göstermemesi aşırı garip ya😢

Yalnız kalmak istemiyor boşanınca sebebinin öğrenilmesinden çekiniyor. Yeniden kimi kandırırım da evlenirim diye düşünüyor. Üzgünlüğü bu yüzden.

Ya çaba gösterecek ve çözülecek ya da ayrılacaksiniz yani böyle sonsuza kadar gidemez, o da biliyor. Elimde tutabildigi kadar tutmaya çalışıyor mağdur edebiyatıyla. Siz bi ciddi konuşma yapın eğer sizi kaybetmeyi göze alamiyorsa tutuşur birseyler yapar

Ya çaba gösterecek ve çözülecek ya da ayrılacaksiniz yani böyle sonsuza kadar gidemez, o da biliyor. Elimde tutabildigi kadar tutmaya çalışıyor mağdur edebiyatıyla. Siz bi ciddi konuşma yapın eğer sizi kaybetmeyi göze alamiyorsa tutuşur birseyler yapar
Ben bir ay önce ciddi konuşma yapmiştım, "biz böyle devam etmeye ikimiz razı miyiz, ilişkimizin dinamiği değişmeyecek." demistim. Hatta "bitirdin mi?" diye sordu, sonra değişeceğim dedi. Ama hiçbir şey değişmedi tabiki. O konuşmamızdan sonra baya kötü oldu, aklıma kötü şeyler geliyor (intihari kastederek) dedi. Üç dört gün sadece duvara bakarak yaşadı. Benim onu bir daha uyarmaya cesaretim yok. "Sen bir daha bana bişey dersen artık dayanamam" dedi. Bu arada hep çok özenle, gurur sarsmayacak şekilde konuştum, ne konuşacağimı önceden hazırlayıp.

Yalnız kalmak istemiyor boşanınca sebebinin öğrenilmesinden çekiniyor. Yeniden kimi kandırırım da evlenirim diye düşünüyor. Üzgünlüğü bu yüzden.
Yalnız kalmaktan korkuyor. Sen beni bırakırsan hayatımın sonuna kadar yalnız kalırım, dedi. Aslinda bu sözü bile kötü düşününce

Biraz desteklenmek istiyorum sanırım. Ailem çok karşı çıkıyor, sanki çok yanlış düsünüyormuşum acele ediyormuşum gibi.
Ailene seks olmadığını söyledin mi maddi sıkıntı yoksa desteği başkasından bul ömründen çalma

Ben bir ay önce ciddi konuşma yapmiştım, "biz böyle devam etmeye ikimiz razı miyiz, ilişkimizin dinamiği değişmeyecek." demistim. Hatta "bitirdin mi?" diye sordu, sonra değişeceğim dedi. Ama hiçbir şey değişmedi tabiki. O konuşmamızdan sonra baya kötü oldu, aklıma kötü şeyler geliyor (intihari kastederek) dedi. Üç dört gün sadece duvara bakarak yaşadı. Benim onu bir daha uyarmaya cesaretim yok. "Sen bir daha bana bişey dersen artık dayanamam" dedi. Bu arada hep çok özenle, gurur sarsmayacak şekilde konuştum, ne konuşacağimı önceden hazırlayıp.
Eşinizin gittigi psikologdan randevu alıp kendiniz gidin. Bu durumu anlatın böyle. Nasıl soyleyeceginiz konusunda size yol gösterir. Eşinizin durumuna hakim biri olduğu için sizi daha rahat yönlendirir bence

Ailene seks olmadığını söyledin mi maddi sıkıntı yoksa desteği başkasından bul ömründen çalma
Söyledim, biliyor annem herseyi. Işte yaşim 33, boşanmış olacaksın bașkasıni bulamazsin, eşin de iyi bir insan vs diyor. Kardeşim de niye acele ediyorsun dedi.

Maddi sıkıntım yok çok şükür, ailemle sadece duygusal bağim var, eşimle de öyle, o da kalmadı zaten.

Back
X