evlilikte cinsellik

blueklbk

söylemek isteyipte söyleyemediklerim;(
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2015
394
77
13
37
Arkadaslar ben esimle haftada bir iliskim oluyor.esimde sogukluk var.ne yapsam ben yaklasmadan yaklasmiyor.sizce cimselligin normali nedir.lutfen ciddi olanlar yazsin.

uzmanlar haftada 2 ya da 3 ü normal kabul ediyorlar. haftada 1 bence de normal değil
ne kadarlık evlisin?

Adamı rahat bırakma akşamları. Yanına git yat dokun biraz. Haftada 1 çok az. 3-4 olmalı

Haftada bir normal degilmi e ayda bir olanlar var biz bes yillik evliyiz

Evliliğin bi standartı yok ki. Kimisine göre hergün kimisine göre 2 günde bir, 5 günde bir. Kimisine göre spontane olur.

Bu konuda sebep, sorun önemli. Bi derdiniz yok ama eşin ya da sen çok yoğun çalışıyosunuzdur yorgunluktan haftada bir olur normaldir. Ama başka problemler vardır ortada sevgisizlik ilgisizlik gibi o zaman da önce bunu çözmek lazım,

Bekarım ama bunun bir standardı olduğunu zannetmiyorum.
Kişilere göre değişir.

Normali karşılıklı olarak yettiği kadardır.
Ben mesela haftada bir olsun ama kaliteli olsun diyenlerdenim.
Ama bir haftayı geçerse de hoopp ne iş diye sorgulamaya başlarım.

Arkadaslar ben esimle haftada bir iliskim oluyor.esimde sogukluk var.ne yapsam ben yaklasmadan yaklasmiyor.sizce cimselligin normali nedir.lutfen ciddi olanlar yazsin.

Hani onemli olan sayı degil kalite derler ya bu gercekten dogru, eger esiniz haftada bir yanasıyorsa o bir taneyi her zamankinden cok daha iyi nasil gecirebiliriz diye planlar yapaabilirsin

Sen yaklasmadan yaklasmamasi hos degil lakin belki de boyle olmasina alismistir eger canin istiyorsa yaklas sen de kari kocasiniz ne de olsa cok da gurur yapmamak lazim bu meselelerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…