- 10 Mayıs 2014
- 3.411
- 7.020
- 358
- Konu Sahibi siyahpembe
-
Bakın daha önce de olmuştu diyorsunuz,siz affettikçe şiddetin dozu artacak.daha oncede ufak tefek siddet olmustu daha yapmiycam vurmuycam sana diyo ama sinirlenince kendne hakim olamiyo
dayak yuzunden bi evlilik bitmli midir ? esim sinirli biri cok fazla tartismaalarimiz oluyo dun gecede onlardan biriydi yuruyuse cikmistik ailelerden acildi konu tartismaya basladik sokagin ortasinda bi samar yedim sacimi tuttu sustum eve gelenekadar agladim hic konusmadim eve gelince yine tartistk ve yine ayni seyleri tekrarladi 1 2 saat gecti gonlumu almya calisti bgn de kahvlti falan hazirladi ama benpas vermiyorum sabrimi zorluyosun diyo sicze ne yapmaliyim konusmalimiyim ondan nefret edyrum iyice sogudum ama konusmazsam da rekear ayni seyleri yasatmasindan korkuyorum kendimi cok caresizhissediyorum bosluktayim pismanliklarla doluyum ve icimi kimseye dokemiyorum
Acaba bu durumun hiç mi çaresi yok.
Şimdi bu çift ayrılsa, adam başkasıyla evlencek ona da mı aynısını yapıcak ki.
Böyle adamları evren den mi silmek lazım
zaten annesinin bizde kalmasini istiyo bi arada bu yuzden cok tartismalarimiz oluyodu ama annesinede esimede tepkimi belli ettm smdi arada bi gelyo 1 2 gun kalyoKonu ne olursa olsun bu eşinizi haklı çıkarmaz.
Gitsin anasıyla yaşasın o zaman,dayak ne demek!?
Boşver anasını arkadaşım,ne yapmayı düşünüyorsun?zaten annesinin bizde kalmasini istiyo bi arada bu yuzden cok tartismalarimiz oluyodu ama annesinede esimede tepkimi belli ettm smdi arada bi gelyo 1 2 gun kalyo
dayak yuzunden bi evlilik bitmli midir ? esim sinirli biri cok fazla tartismaalarimiz oluyo dun gecede onlardan biriydi yuruyuse cikmistik ailelerden acildi konu tartismaya basladik sokagin ortasinda bi samar yedim sacimi tuttu sustum eve gelenekadar agladim hic konusmadim eve gelince yine tartistk ve yine ayni seyleri tekrarladi 1 2 saat gecti gonlumu almya calisti bgn de kahvlti falan hazirladi ama benpas vermiyorum sabrimi zorluyosun diyo sicze ne yapmaliyim konusmalimiyim ondan nefret edyrum iyice sogudum ama konusmazsam da rekear ayni seyleri yasatmasindan korkuyorum kendimi cok caresizhissediyorum bosluktayim pismanliklarla doluyum ve icimi kimseye dokemiyorum
Yapar bence, bir sonraki kadına da yapar... Adamın eli alıştıysa bir kere durmaz. ama elin oğlu kendi kardeşine vursa içi titrer. Karısı el kızı ya sözde,öfkeleniyorum çok.
bosanma konussu cok fazla gundemimze gelyo tamam gidicez yarin adliyeye diyo sonra vazgeciyo ben seni birakmam diyo ailemiin vebenim basima bela olur diyede gidip dava acamiyorumşimdi güzelim şöyle bir şey var
şiddet boşanma nedenidir
ama çaresizlik vs nedenlerle her kadın bunu göze alamaz
yanlız senin durumunda şiddet tek neden de değilki
öncelikle şiddetin uygulandığı yer sokak ortası
bu ayrıca insanı rencide eden bir durum gurur kırıcı utandırıcı
sonrasında sevmediğin ve soğuduğun bir eşin varmış
tüm bunları birleştirdiğinde
evliliği devam ettirmek için ne gibi nedenlerin var ?
diye sormak daha uygun olur
bunlar korkutarak istediğini yaptırma hareketleri. korkmayın.bosanma konussu cok fazla gundemimze gelyo tamam gidicez yarin adliyeye diyo sonra vazgeciyo ben seni birakmam diyo ailemiin vebenim basima bela olur diyede gidip dava acamiyorum
Şuan da başın da bela değil mi zaten?bosanma konussu cok fazla gundemimze gelyo tamam gidicez yarin adliyeye diyo sonra vazgeciyo ben seni birakmam diyo ailemiin vebenim basima bela olur diyede gidip dava acamiyorum
O nedayak yuzunden bi evlilik bitmli midir ? esim sinirli biri cok fazla tartismaalarimiz oluyo dun gecede onlardan biriydi yuruyuse cikmistik ailelerden acildi konu tartismaya basladik sokagin ortasinda bi samar yedim sacimi tuttu sustum eve gelenekadar agladim hic konusmadim eve gelince yine tartistk ve yine ayni seyleri tekrarladi 1 2 saat gecti gonlumu almya calisti bgn de kahvlti falan hazirladi ama benpas vermiyorum sabrimi zorluyosun diyo sicze ne yapmaliyim konusmalimiyim ondan nefret edyrum iyice sogudum ama konusmazsam da rekear ayni seyleri yasatmasindan korkuyorum kendimi cok caresizhissediyorum bosluktayim pismanliklarla doluyum ve icimi kimseye dokemiyorum
ben bir tokatla evliliklerini yıkanlara bir şey diyemem ama afedersin ota b..ka şiddet gösteren biri varsa karşımda orda bir dur derim sen kim olursunda bana vurursun,hangi hakla..benide bir ana baba doğurdu..ben de rabbimin bir kuluyum..senden bir farkım yok..rabbim beni sana ,bana vur diye eş yapmadı..benimde haklarım var..bu sebeple Rabbimin en SEVMEDİĞİ helal olan boşanma bana haktır der çeker giderim.daha oncede ufak tefek siddet olmustu daha yapmiycam vurmuycam sana diyo ama sinirlenince kendne hakim olamiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?