evlilikte dayak

bence devam etmemeli. Ama devam edicekse de dayak yememek için azami sabrı göstermeniz lazım kendinizi dövdürmemek için. Yani sonuçta beni dövüceni bildiğim bir adamla münakaşaya girmem banane ne söylerse söylesin canımdan kıymetli mi?

Bir de sizi baz alarak söylemiyorum ama artık bazı kadınların dayaktan haz aldıklarını düşünmeye başladım. Belki de dayak sonrası yalvaran koca ya da dayak sonrası sevişmesi cazip geliyordur. İnsan kendine zarar veren birinden kaçabildiği kadar kaçar, ama yerinde saymak, dayak atana yakın olmaya çalışmak mantıklı değil. Bir de çok okuyoruz dayakçı kocalar barış sonrası küçük prens ilan ediliyor. E kendını duşunmeyeni baskası nıye duşunsun?

şimdi güzelim şöyle bir şey var
şiddet boşanma nedenidir
ama çaresizlik vs nedenlerle her kadın bunu göze alamaz

yanlız senin durumunda şiddet tek neden de değilki
öncelikle şiddetin uygulandığı yer sokak ortası
bu ayrıca insanı rencide eden bir durum gurur kırıcı utandırıcı

sonrasında sevmediğin ve soğuduğun bir eşin varmış

tüm bunları birleştirdiğinde
evliliği devam ettirmek için ne gibi nedenlerin var ?
diye sormak daha uygun olur

Acaba bu durumun hiç mi çaresi yok.
Şimdi bu çift ayrılsa, adam başkasıyla evlencek ona da mı aynısını yapıcak ki.
Böyle adamları evren den mi silmek lazım

Yapar bence, bir sonraki kadına da yapar... Adamın eli alıştıysa bir kere durmaz. ama elin oğlu kendi kardeşine vursa içi titrer. Karısı el kızı ya sözde,öfkeleniyorum çok.

10 aylık evlilik daha cicim aylarıdır.bu aylar geçtikten sonra tokat yumruğa,yumruk tekmeye döner. sonra bir bakmışsın hamilesin bu defa hamileyken dayak başlar.
ailenin desteğini al, ayrıl ve eşine söyle tedavi olsun.yoksa sen tedavilik olursun.

zaten annesinin bizde kalmasini istiyo bi arada bu yuzden cok tartismalarimiz oluyodu ama annesinede esimede tepkimi belli ettm smdi arada bi gelyo 1 2 gun kalyo
Boşver anasını arkadaşım,ne yapmayı düşünüyorsun?
Psikopat bir eşle nereye kadar devam ettirebilirsin ki?

Siz ne istiyorsunuz. Burda bir çok insana göre bunun sonu boşanma. Ama sizin istediğiniz bunun bir daha olmaması için ne yapabileceğiniz mi? Boşanma durumunda kendi ayaklarınız üzerinde durabilir misiniz? Aileniz arkanızda mı?

Yapar bence, bir sonraki kadına da yapar... Adamın eli alıştıysa bir kere durmaz. ama elin oğlu kendi kardeşine vursa içi titrer. Karısı el kızı ya sözde,öfkeleniyorum çok.

Evet doğru el kızı konumundayız.
Psikolog falan yararlı olmaz mı acaba.
Sonuçta bu şiddet mevzusu gün geçtikçe artıyor.
Ve kendine hakim olamayan insanlar oldukça fazla.

bosanma konussu cok fazla gundemimze gelyo tamam gidicez yarin adliyeye diyo sonra vazgeciyo ben seni birakmam diyo ailemiin vebenim basima bela olur diyede gidip dava acamiyorum

sonrada bir gün 3cü sayfada bir haber oluyor bu şiddet mağdurları. bir yumruk. beyin kanaması bir tokat dengeyi kaybedip kafayı duvara çarpma ve ölüm.

bosanma konussu cok fazla gundemimze gelyo tamam gidicez yarin adliyeye diyo sonra vazgeciyo ben seni birakmam diyo ailemiin vebenim basima bela olur diyede gidip dava acamiyorum
bunlar korkutarak istediğini yaptırma hareketleri. korkmayın.

Bugun tokat yersiniz daha sonra sacinizdan tutulup yerde tekmelenirsiniz kinamiyorum ama kiziyorum neden mi çünkü bu hayatta cogu insan evlilik degerlerini unutmuş bi sekilde imza altinda köle muamelesi yapıyorlar eşlerine evlilik ve cocuk sahibi olmak eş olmak bunlar güzel degerler ama böyle yiprandigini görmek beni uzuyor lütfen hanım efendi degisen bi soy adı ile kendinize olan saygınızı kaybettirmeyin hersey kadının elindedir bu hayatta unutmayın düzelir diye birsey yok artık yapmaz doye birsey yok bu düşünceler yanlıştır sizden ricam siz sadece hayat
Yoldasinizla mutluk olmak saygı çerçevesi icinde bunu yasayamiyorsaniz had bildirin bildiremiyorsaniz kendi kisiliginize ihanet etmeyin bu hayatta kimse kimseden zerre şiddet isitmemeli

Çocuğun varsa lütfen hemen boşan yoksa da bu adamdan kesinlikle çocuk yapma rica ediyorum.
Benim gibi olanlar anneleri cesaret edemedi diye hep eziklik duygusu ile büyüdü.
Lütfen arkadaşlar bizler erkeklere bu konularda taviz vermeyelim.kendi erkek çocuklarımızı paşa gibi büyütmeyelim. Kadına saygıyı öğretelim.

Şuan da başın da bela değil mi zaten?
Bırakmaz tabi nerden bulacak senin gibi gibisini arkadaşım?
Stres topu gibi canı istediğin de vuruyor sende affediyorsun,başkası çekmez ki.

O ne
sokağın ortasında şamar ve saçını tutma mı?
bitmeli diye mi soruyorsun?
yarın çocuğun olsa sokak ortasında dayak yiyen bir anne karşısında kendini nasıl hisseder sence? "ben çekerim" dersen de çocuk için hiç iyi bir psikoloji olmadığı kesin.
yurdum bebelerine bile tek tokat atılmadığı bir dönemde hem de.

daha oncede ufak tefek siddet olmustu daha yapmiycam vurmuycam sana diyo ama sinirlenince kendne hakim olamiyo
ben bir tokatla evliliklerini yıkanlara bir şey diyemem ama afedersin ota b..ka şiddet gösteren biri varsa karşımda orda bir dur derim sen kim olursunda bana vurursun,hangi hakla..benide bir ana baba doğurdu..ben de rabbimin bir kuluyum..senden bir farkım yok..rabbim beni sana ,bana vur diye eş yapmadı..benimde haklarım var..bu sebeple Rabbimin en SEVMEDİĞİ helal olan boşanma bana haktır der çeker giderim.

bu sizin yurt dışında başkalarıyla konuşup 900 tl fatura gelen eşiniz değil miydi ya? bir de sokak ortaasında sizi dövüyor.çok pasif durmuyor musunuz sizce de?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…