- Emoji Skoru
- 3.015
- Puanlar
- 178
- Konu Sahibi siyahpembe
-
Hanımefendi siz tokat yersiniz boşanmazsınız çeker "yuvanızı" kurtarırsınız "size göre".
Tabii ki de basit birsey değil ama her tokat yiyen bosansa ne olacak hic düşündünüz mü? Yani ortada 10 aylik bir evlilik var daha cok yeni cok taze birbirini tanimayan iki insan zaman lazım bu ne en ufak birseyde hadi boşan olir mu öyle yaa kendi diyenler bosaniyolar mi lafta cok kolay ama gercekler boyle değil maalesef burasi Türkiye yazık günah yani o kadar zahmete katlanip çocukları için 50 yıl ceken anellerimiz olmasaydı hic birimiz burda konuşuyor olmazdik az once de dedim şiddet asla kabul edilemez ama tek care boşanmak degil konuşmak care aramak
.
Tabii ki de basit birsey değil ama her tokat yiyen bosansa ne olacak hic düşündünüz mü? Yani ortada 10 aylik bir evlilik var daha cok yeni cok taze birbirini tanimayan iki insan zaman lazım bu ne en ufak birseyde hadi boşan olir mu öyle yaa kendi diyenler bosaniyolar mi lafta cok kolay ama gercekler boyle değil maalesef burasi Türkiye yazık günah yani o kadar zahmete katlanip çocukları için 50 yıl ceken anellerimiz olmasaydı hic birimiz burda konuşuyor olmazdik az once de dedim şiddet asla kabul edilemez ama tek care boşanmak degil konuşmak care aramak
Gereksi yorum? Dayak normal bir sey değildir, her ailede de yoktue. Siz ve cevrenizde var diye normallestirmeyw calismayin. Cok eskiden bir arkadasim da cok sasirmisti dayagin olmadigi evin olduğuna, cok sasirmisti annemle konusurken aklima o geldi. Annem, teyzemler, anneannem ve ben, hicbirimizin evliliginde dayagi gec tokat yoktur.Çok gereksiz yorumlar yapılıyor bi tokatla yuma mi yıkılır tamam tabi ki hoş birşey değil ama bu boşanmak icin bi neden de değil sürekli şiddete maruz kaliyorsa bitirmeli bi anlik sinir olabiliyor yazık günah yıkıcı değil yapıcı olmak lazım yaşamadan atıp tutmak kolay yuva yapmak çok zor ama yıkılması tek bir kelimeye bakar biraz düşünerek yorum yazın evlilikte kim bi tokat bile yemedim diyorsa yalan söylüyor herkes yaşamıştır sanmayinki savunuyorum ama dediginiz kadar basit değil yoksa şiddet kime uygulanırsa ugulansin cok kötü birsey
Lutfen yasadiginiz olumsuzluklari normal bir sey gibi gostermeyin, cunku dayak normal bir davranis degildir, her ailede de yoktur.Çok gereksiz yorumlar yapılıyor bi tokatla yuma mi yıkılır tamam tabi ki hoş birşey değil ama bu boşanmak icin bi neden de değil sürekli şiddete maruz kaliyorsa bitirmeli bi anlik sinir olabiliyor yazık günah yıkıcı değil yapıcı olmak lazım yaşamadan atıp tutmak kolay yuva yapmak çok zor ama yıkılması tek bir kelimeye bakar biraz düşünerek yorum yazın evlilikte kim bi tokat bile yemedim diyorsa yalan söylüyor herkes yaşamıştır sanmayinki savunuyorum ama dediginiz kadar basit değil yoksa şiddet kime uygulanırsa ugulansin cok kötü birsey
İnsan sevdiğine kıyabilir mi?Herkesin hayatı sizinki gibi güllük Gülistanlik değil belki bu yüzden savunuyorum şiddeti savunmadigimin altını çizdim ama insanlar yaptığı hatalardan pişman olurlar belki bi daha yapmayacak belki karısını cok seviyor vs bi anlık sinir neden hep kadınlar savunuluyor erkeğin sabrini da tasiran bizleriz kimse keyfinden dayak atmaz yapanlarida şiddetle kinarim kadin kafami kesip önüme indirdi demedi bi tokat dedi sabret sin ilerlerse tabi ki o evde durmanin anlami yok ama insanlar evliliklerini kolay düzene koymuyirlar 10 ay cok az bir zaman
onlarda yanlış yapmış..
Hah. dayak yiyen kadın suçlu oldu birde.Herkesin hayatı sizinki gibi güllük Gülistanlik değil belki bu yüzden savunuyorum şiddeti savunmadigimin altını çizdim ama insanlar yaptığı hatalardan pişman olurlar belki bi daha yapmayacak belki karısını cok seviyor vs bi anlık sinir neden hep kadınlar savunuluyor erkeğin sabrini da tasiran bizleriz kimse keyfinden dayak atmaz yapanlarida şiddetle kinarim kadin kafami kesip önüme indirdi demedi bi tokat dedi sabret sin ilerlerse tabi ki o evde durmanin anlami yok ama insanlar evliliklerini kolay düzene koymuyirlar 10 ay cok az bir zaman
Hah. dayak yiyen kadın suçlu oldu birde.
ya sabır
zaten olay oradan başlıyor.Tabi canım kimse keyfinden dayak atmaz (!) Kadiniz ya yapmisizdir elbette bir sey. Tovbe Yarabbim, artik cevap veremiyorum o kadar farkli bakis acilarimiz var ki..
Herkes sinirleniyor, insan olan sinirine de hakim olmayi bilmeli.
Şimdi eski konunu gördüm ablacım,eşinden şiddet görüyormuşsun.Herkesin hayatı sizinki gibi güllük Gülistanlik değil belki bu yüzden savunuyorum şiddeti savunmadigimin altını çizdim ama insanlar yaptığı hatalardan pişman olurlar belki bi daha yapmayacak belki karısını cok seviyor vs bi anlık sinir neden hep kadınlar savunuluyor erkeğin sabrini da tasiran bizleriz kimse keyfinden dayak atmaz yapanlarida şiddetle kinarim kadin kafami kesip önüme indirdi demedi bi tokat dedi sabret sin ilerlerse tabi ki o evde durmanin anlami yok ama insanlar evliliklerini kolay düzene koymuyirlar 10 ay cok az bir zaman
hah. neden anlaşıldı şimdi..Şimdi eski konunu gördüm ablacım,eşinden şiddet görüyormuşsun.
Daha 21 yaşındasın neden çekiyorsun?
Ahh kızamadım sana,şiddet için de yaşadığın için şiddeti normal görmeye başlamışsın.
Şiddet normal birşey değil,yazık değil mi sana?
Böyle bir korkun olduğuna göre bu adamın çoook sinirlendiği bir noktada seni öldürebileceğinide tahmin ediyrosundur.bosanma konussu cok fazla gundemimze gelyo tamam gidicez yarin adliyeye diyo sonra vazgeciyo ben seni birakmam diyo ailemiin vebenim basima bela olur diyede gidip dava acamiyorum
Her tokat yiyen boşansa ne olur biliyor musunuz 'BU ÜLKEDE KADININ BİR YERİ OLUR''..
Çok üzüldüm kızcağızahah. neden anlaşıldı şimdi..
ama üzülme bence. çünkü o dayak yiyen kadını suçlu görüyor ve bunu o kadar büyütmüyor. bak buradaki mesajlarına.Çok üzüldüm kızcağıza