- Emoji Skoru
- 1.305
- Puanlar
- 198
- Konu Sahibi siyahpembe
-
bosanma konussu cok fazla gundemimze gelyo tamam gidicez yarin adliyeye diyo sonra vazgeciyo ben seni birakmam diyo ailemiin vebenim basima bela olur diyede gidip dava acamiyorum
Çok gereksiz yorumlar yapılıyor bi tokatla yuma mi yıkılır tamam tabi ki hoş birşey değil ama bu boşanmak icin bi neden de değil sürekli şiddete maruz kaliyorsa bitirmeli bi anlik sinir olabiliyor yazık günah yıkıcı değil yapıcı olmak lazım yaşamadan atıp tutmak kolay yuva yapmak çok zor ama yıkılması tek bir kelimeye bakar biraz düşünerek yorum yazın evlilikte kim bi tokat bile yemedim diyorsa yalan söylüyor herkes yaşamıştır sanmayinki savunuyorum ama dediginiz kadar basit değil yoksa şiddet kime uygulanırsa ugulansin cok kötü birsey
Bir tokat bile yemedim,yediğim an o evlilik bitmiştir benim için.Çok gereksiz yorumlar yapılıyor bi tokatla yuma mi yıkılır tamam tabi ki hoş birşey değil ama bu boşanmak icin bi neden de değil sürekli şiddete maruz kaliyorsa bitirmeli bi anlik sinir olabiliyor yazık günah yıkıcı değil yapıcı olmak lazım yaşamadan atıp tutmak kolay yuva yapmak çok zor ama yıkılması tek bir kelimeye bakar biraz düşünerek yorum yazın evlilikte kim bi tokat bile yemedim diyorsa yalan söylüyor herkes yaşamıştır sanmayinki savunuyorum ama dediginiz kadar basit değil yoksa şiddet kime uygulanırsa ugulansin cok kötü birsey
Çok gereksiz yorumlar yapılıyor bi tokatla yuma mi yıkılır tamam tabi ki hoş birşey değil ama bu boşanmak icin bi neden de değil sürekli şiddete maruz kaliyorsa bitirmeli bi anlik sinir olabiliyor yazık günah yıkıcı değil yapıcı olmak lazım yaşamadan atıp tutmak kolay yuva yapmak çok zor ama yıkılması tek bir kelimeye bakar biraz düşünerek yorum yazın evlilikte kim bi tokat bile yemedim diyorsa yalan söylüyor herkes yaşamıştır sanmayinki savunuyorum ama dediginiz kadar basit değil yoksa şiddet kime uygulanırsa ugulansin cok kötü birsey
Sokağın ortasinda yapmasi çok yanlis zaten dayak basli basina yanlista neyse konu nedir neden sabrini zorluyosun dedi ne dedin kidayak yuzunden bi evlilik bitmli midir ? esim sinirli biri cok fazla tartismaalarimiz oluyo dun gecede onlardan biriydi yuruyuse cikmistik ailelerden acildi konu tartismaya basladik sokagin ortasinda bi samar yedim sacimi tuttu sustum eve gelenekadar agladim hic konusmadim eve gelince yine tartistk ve yine ayni seyleri tekrarladi 1 2 saat gecti gonlumu almya calisti bgn de kahvlti falan hazirladi ama benpas vermiyorum sabrimi zorluyosun diyo sicze ne yapmaliyim konusmalimiyim ondan nefret edyrum iyice sogudum ama konusmazsam da rekear ayni seyleri yasatmasindan korkuyorum kendimi cok caresizhissediyorum bosluktayim pismanliklarla doluyum ve icimi kimseye dokemiyorum
.Pek çok insana da sizin görüşünüz yanlış gelebilir. Açıkçası eğer evlilikte herkesin en azından bir tokat yediğini düşünüyorsanız sizin için çok ama çok üzülürüm. 50 yılı devirmiş ama karısına hala gözü gibi bakan insanlar da var. Tokat basit bir şey değil. Yapmayın etmeyin.
davayi acmaktn korkuyorum kcarak evlendi ailemi cokk fazla yiprattm kac kez bitm asamasina geldik ailemin evinw gttim sonrasnda barisik ailemi cok uzdum esim belalii biri yasaigim yer kucuk biyer dava acarsamailemin bnm ezil olamamdn korkuyorummve onun basimiza bela olmasindandokumanlari aldim yurtdisi muhabbet hatlariyla konusmus ogrendgimi soyledm kavg ettigimiz zaman kendini boslukta hiissedip aradigini soyleedi sizce nasil bi yaklasimda bulunmaliyim
kavga ediyor boşlukta hissedip muhabbget hatlarıyla kadınlarla konuşuyor. her boşlukta sizi aldatacak demek. birde şiddet. evet bence bu evlilik evlilik değil
.
Tabii ki de basit birsey değil ama her tokat yiyen bosansa ne olacak hic düşündünüz mü? Yani ortada 10 aylik bir evlilik var daha cok yeni cok taze birbirini tanimayan iki insan zaman lazım bu ne en ufak birseyde hadi boşan olir mu öyle yaa kendi diyenler bosaniyolar mi lafta cok kolay ama gercekler boyle değil maalesef burasi Türkiye yazık günah yani o kadar zahmete katlanip çocukları için 50 yıl ceken anellerimiz olmasaydı hic birimiz burda konuşuyor olmazdik az once de dedim şiddet asla kabul edilemez ama tek care boşanmak degil konuşmak care aramak
.
Tabii ki de basit birsey değil ama her tokat yiyen bosansa ne olacak hic düşündünüz mü? Yani ortada 10 aylik bir evlilik var daha cok yeni cok taze birbirini tanimayan iki insan zaman lazım bu ne en ufak birseyde hadi boşan olir mu öyle yaa kendi diyenler bosaniyolar mi lafta cok kolay ama gercekler boyle değil maalesef burasi Türkiye yazık günah yani o kadar zahmete katlanip çocukları için 50 yıl ceken anellerimiz olmasaydı hic birimiz burda konuşuyor olmazdik az once de dedim şiddet asla kabul edilemez ama tek care boşanmak degil konuşmak care aramak
Hanımefendi ben 1 tokat dahi yemedim. Yalan da söylemiyorum, size normal gelebilir ama değil. Bu genellemeniz çok yanlış.Çok gereksiz yorumlar yapılıyor bi tokatla yuma mi yıkılır tamam tabi ki hoş birşey değil ama bu boşanmak icin bi neden de değil sürekli şiddete maruz kaliyorsa bitirmeli bi anlik sinir olabiliyor yazık günah yıkıcı değil yapıcı olmak lazım yaşamadan atıp tutmak kolay yuva yapmak çok zor ama yıkılması tek bir kelimeye bakar biraz düşünerek yorum yazın evlilikte kim bi tokat bile yemedim diyorsa yalan söylüyor herkes yaşamıştır sanmayinki savunuyorum ama dediginiz kadar basit değil yoksa şiddet kime uygulanırsa ugulansin cok kötü birsey
Heh biz de onu diyoruz, 10 aylık evliyken, insan koskoca koltukta yapışık oturur, göz göze bakar, koklaşma, cilveleşme aylarıdır. Dayak atma ayları değil!.