Kim ne derse desin ben olsam takmam, aşıksam aşkımın peşinden giderim, şimdi kendimi anlatsam şaşarsınız. Aşıksanız bhnlsrı dert etmezsiniz bile, ben 1 kere aşık oldum 1 kere sevgilim oldu onunla da nişanlandım. Kendis okumamış, evide arabası da yok. Ben okudum, kimsenin dediği umrumde değil, önemli olan bziim birbirimizd sahip çıkmamız, değer vermemiz ve sevgimizMerhabalar,
2 yıldır sürekli olarak peşimde koşan biri vardı aynı zamanda kardeşimin eşiyle kuzen olduğu için sık karşılaşıyorduk. Uzun zamandır mesaj atsa da görüşmeye çalışsa da istemiyorum deyip engelliyordum ama sonradan etkilenmeye başladığımı farkettim. Bir şans verdim tanımak için ama anneme ve cevreme diyemiyorum cünkü liseyi dışardan bitiriyor. Otomotiv firmasında calısıyor. Maddı olarak durumu ıyı evı ve arabası var maası da 2 cıvarı . Yine de ailemin yakıştırmayacagını dusunuyorumkendım öğretmenım. Ailemın beklentılerı unı mezunu kariyer sahıbı bırı. İlerde bu farklılık sorun olur mu pişman olur muyum dıye tedırgınım. Huy olarak anlaşacağımızı düşünüyorum ama fikir olarak ta olur mu sizce? Farklılık olsa da mutlu evlilik kuranlar var mı ?Ayrıca kardeşimin eşinin ailesi ile kendi ailem arasında sorun çıkmıştı düğünde bundan dolayı da annem bu kişinin annesine karşı çok öfkeli bu yüzden de istemez diye düşünüyorum . Ne yapmayalım kafam karışık
Şahsi fikrim bu is asla mutlu son olmaz.Erkekler zaten doğuştan kompleksi.Kadindan bir tik onde olmasi olumlu ama kadindan eksik bir yani varsa o evlilikte mutluluk cok zorMerhabalar,
2 yıldır sürekli olarak peşimde koşan biri vardı aynı zamanda kardeşimin eşiyle kuzen olduğu için sık karşılaşıyorduk. Uzun zamandır mesaj atsa da görüşmeye çalışsa da istemiyorum deyip engelliyordum ama sonradan etkilenmeye başladığımı farkettim. Bir şans verdim tanımak için ama anneme ve cevreme diyemiyorum cünkü liseyi dışardan bitiriyor. Otomotiv firmasında calısıyor. Maddı olarak durumu ıyı evı ve arabası var maası da 2 cıvarı . Yine de ailemin yakıştırmayacagını dusunuyorumkendım öğretmenım. Ailemın beklentılerı unı mezunu kariyer sahıbı bırı. İlerde bu farklılık sorun olur mu pişman olur muyum dıye tedırgınım. Huy olarak anlaşacağımızı düşünüyorum ama fikir olarak ta olur mu sizce? Farklılık olsa da mutlu evlilik kuranlar var mı ?Ayrıca kardeşimin eşinin ailesi ile kendi ailem arasında sorun çıkmıştı düğünde bundan dolayı da annem bu kişinin annesine karşı çok öfkeli bu yüzden de istemez diye düşünüyorum . Ne yapmayalım kafam karışık
Sorun olur benim için mezun olduğu üniversite bile önemli
lise mezunu kendini geliştirmiş kültürlü vs. cümlesi ülkemiz erkekleri için aşırı utopik öyle bir insan yok olamaz da
lisans mezunu biri lise mezunu birinden etkileneniliyor onu kültürlü addedebiliyor ise otursun kendi kültür ve bilgi birikimini sorgulasin
Sorun olur benim için mezun olduğu üniversite bile önemli
lise mezunu kendini geliştirmiş kültürlü vs. cümlesi ülkemiz erkekleri için aşırı utopik öyle bir insan yok olamaz da
lisans mezunu biri lise mezunu birinden etkileneniliyor onu kültürlü addedebiliyor ise otursun kendi kültür ve bilgi birikimini sorgulasin
Egıtım&karıyer olarak onde olusunuz evlılıkte guc dengelerını bozar bnc...duydugum hatta okudugum kdryla cogu erkek ya kendınden guclu kadınla evlenmek ıstemıyor ya da evlendıgınde ılıskıyı yurutemıyor, 1 sure sonra kadının altında kalmıslık psıkolojısıyle (kompleks yapıp) olduk olmadık seylerden tartısma cıkarıp ılıskıyı yıpratyormus.....Bana sorarsanız; zor derım...cunku bnc de erkek manevı&maddı%fikirsel guc acısından en azından kadından 1 tık onde olmalı...1 yerde doga kanunu yani...sonucta mesela 1 adam sızden 1 kac yas kucuk olsa bu; Onun alnında yazmayacagı ve dıs goruntuden anlasılmayacagı ıcın sorun olmaz anck asıl zayıflık durumu her zmn ıcın ılıskının merkezınde agırlıgını hıssettırecektır...hos cok akıllı kapasıtelı Turk erkegımızın cogu nerdeyse ay farkı olsa yas olayına daha bıle fazla takar....neyse sonuc olarak karar sızın tercıh sızın tabıı...ama ıyı dusunun, tartın derım...Merhabalar,
Haha...benım de bazen konu ıcerıgı ılgımı cekmısse tarıhe bakmaksızın yazacagım tutuyor...Konu eskiymis
Ben direkt tarihlere bakiyorum :) cunku yorumlari yaziyorum sonra bi bakiyorum bir yil onceki konu cikiyo. :) bence konu sahibi ayrilmistirHaha...benım de bazen konu ıcerıgı ılgımı cekmısse tarıhe bakmaksızın yazacagım tutuyor...
Oyle gıbı gozukuyr evt..Ben direkt tarihlere bakiyorum :) cunku yorumlari yaziyorum sonra bi bakiyorum bir yil onceki konu cikiyo. :) bence konu sahibi ayrilmistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?