Sizin üni mezunu olmanızı hırs yapacaksa, komplekse girecekse, huzursuzluk çıkaracaksa hiç olmasın daha iyi.
Yok, kendini geliştirmiş, vizyon sahibi, bu tür şeyleri aşmış oturaklı bir adamsa niye olmasın? Şimdi üniversite mezunu olmak matah bir şey değil ki. Üniversite mezunu cahillerle dolu ortalık.
Eğitim farkından dolayı sorun etmiyor zaten liseyi bitireceğim istersen açıktan da üni okurum diyor. Ailemin tepkisi ve onun da çok fazla umutlandigindan dolayı olumsuz bir şey olması korkutuyor. Iki tarafinda mutsuz etmiyim diye beklemedeyimAileden ziyade bunu bir süre sonra problem eden eşler de çıkıyor.
Mesela aile dostumuz var. Adam ortaokul, kadın lise mezunu. Tartışma sırasında falan kadına hep ''tabii ya sen lise mezunusun'' gibi laflar ediyormuş.
Bir başka aile dostumuz da aynı şekilde kadının tahsili daha yüksek ama hiç bir zaman sorun olmamış. Sizin aranızda buna benzer durumlar yaşanabilir mi? Liseyi bitirip üniversitesi okumasına destek olabilirsiniz.
Ailenizi tanıyorsunuz, bu durumda vereceği tepkiler az çok belli. Arkadaşım da aynı durumdan muzdarip. Herşey belli olduktan sonra ailesine söylemek istiyor. Bense şimdiden söyleyip çocuğa bağlanmadan olacağı yoksa bitirmesini söylüyorum. Aileniz istemese bağlandığınız zaman ayrılık daha zor sanki.
Ben de bilemedim, işin gerçekten zor. Hakkında hayırlısı beybi.
Merhabalar,
2 yıldır sürekli olarak peşimde koşan biri vardı aynı zamanda kardeşimin eşiyle kuzen olduğu için sık karşılaşıyorduk. Uzun zamandır mesaj atsa da görüşmeye çalışsa da istemiyorum deyip engelliyordum ama sonradan etkilenmeye başladığımı farkettim. Bir şans verdim tanımak için ama anneme ve cevreme diyemiyorum cünkü liseyi dışardan bitiriyor. Otomotiv firmasında calısıyor. Maddı olarak durumu ıyı evı ve arabası var maası da 2 cıvarı . Yine de ailemin yakıştırmayacagını dusunuyorumkendım öğretmenım. Ailemın beklentılerı unı mezunu kariyer sahıbı bırı. İlerde bu farklılık sorun olur mu pişman olur muyum dıye tedırgınım. Huy olarak anlaşacağımızı düşünüyorum ama fikir olarak ta olur mu sizce? Farklılık olsa da mutlu evlilik kuranlar var mı ?Ayrıca kardeşimin eşinin ailesi ile kendi ailem arasında sorun çıkmıştı düğünde bundan dolayı da annem bu kişinin annesine karşı çok öfkeli bu yüzden de istemez diye düşünüyorum . Ne yapmayalım kafam karışık
Kesinlikle sorun olur.Merhabalar,
2 yıldır sürekli olarak peşimde koşan biri vardı aynı zamanda kardeşimin eşiyle kuzen olduğu için sık karşılaşıyorduk. Uzun zamandır mesaj atsa da görüşmeye çalışsa da istemiyorum deyip engelliyordum ama sonradan etkilenmeye başladığımı farkettim. Bir şans verdim tanımak için ama anneme ve cevreme diyemiyorum cünkü liseyi dışardan bitiriyor. Otomotiv firmasında calısıyor. Maddı olarak durumu ıyı evı ve arabası var maası da 2 cıvarı . Yine de ailemin yakıştırmayacagını dusunuyorumkendım öğretmenım. Ailemın beklentılerı unı mezunu kariyer sahıbı bırı. İlerde bu farklılık sorun olur mu pişman olur muyum dıye tedırgınım. Huy olarak anlaşacağımızı düşünüyorum ama fikir olarak ta olur mu sizce? Farklılık olsa da mutlu evlilik kuranlar var mı ?Ayrıca kardeşimin eşinin ailesi ile kendi ailem arasında sorun çıkmıştı düğünde bundan dolayı da annem bu kişinin annesine karşı çok öfkeli bu yüzden de istemez diye düşünüyorum . Ne yapmayalım kafam karışık
Olmaz bence ya okul zamanı eşinizin maaşından iki kat maaş alacaksınız empati yaptım ben istemezdim açıkçasıMerhabalar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?