Evlilikte hayal ettikleriniz ve hayal krklklarnz...

tatlım aslında genele bakarsak erkeklerin çoğu kendi ailesi söz konusu olunca dediğin gibi yapıyor..o zaman o konuyu es geçeceğiz ki başkaları yüzünden huzurumuz kaçmasın..

es gecilecek bi durum olsaaa!!!ben acikcasi evliligi böyle beklemiyordum.esim haric herkesle evliyim sanki...:sm_confused:

tatlım bu durumu eşinle konuşmayı denedin mi?? ya da gerçekten onlarla ilgili hiçbir yorum yapmayacaksın ki seni boşvermesin....

benim hayalı sevdiğim adamla evlenmek ve çocuğumuzun olmasıydı buda oldu çok şükür.
beni hayalkırıklığına hiç bir zaman uğratmadı

Görücü usulü ile evlendik, 15 gün sözlü 6 ay nişanlı kaldık, evlenmeden önce çok büyük hayallerim yoktu ayrıca yaşımda çok ufak değildi evlendiğimde, hayal kırıklığı yaşamadım, sevgi-saygı çerçevesinde devam ediyor, bu arada iniş-çıkışlar yaşadık ama üstesinden geldik, bir sorun yok çok şükür

büyük hayalim olmadığı için hayl kırıklığı da yaşamadım

Evlilikte hayal ettiğim şeylere dair hayal kırıklığım olmadı , benim tek hayal kırıklığım düğünüme dair :çok üzgünüm:

Ben peri kızı gibi olacağım, şahane bir düğün hayal ederdim lise yıllarımda hep... Beyaz atlı prensimle , romantik müziklerin çaldığı , masalsı bir yerde , gayet romantik ve eğlenceli bir düğün..

Ama benim düğünüm hiç de böyle olmadı ; tamam hayalimdeki kadar olmasaydı ama hayalime bu kadar zıt da olmasaydı !

Aman ne bileyim , düğünüm tam bir hayal kırıklığı oldu bana :bbo:

Son düzenleme:
evlıkle ılgılı hayal ettıgım huzur ve bana cok asık bı eşti
hayal ettgım gıbı oldu hersey cok şükür
:asigim::asigim:

evlilikle ilğili hayal bile edemediğim şeyleri yaşıyorum
çok şükür
ama benim kendimde aşamadığım sorunlar var onlardan dolayı
sorunlar yaşıyorum.

eşime yansıtmamaya çalışıyorum
Allahım herkesin evliliğini huzurlu ve mutlu etsin.

Sanırım anadolu kültürüne sahip bir erkekle evlisiniz..

nişanlıyken eşim bana çok düşkündü mesaj mesaj üstüne,sabahlara kadar telefonda konuşurduk.evlendik adamın sesi kesildi konuşmaz oldu:)arada eski mesajları çıkartıp gösteriyorum ititraf et bunları kime yazdındırn diye:)evlilik aşkı öldürdümü hayır ama heyecanı bitirdi tabi.insanoğlu elde edemediği şeyin divanesidir:)

tüm hayellerim hayal kırıklığıyla sonuçlandı iyi ki dediğim herşey keşkelere döndü...

Bende hayal kırıklıĞına uĞramadım Çok ŞÜkÜr
evlenene kadar eŞım Çok soĞuk gıbı gelıyodu
sessız sankı pek ılgılenmıcek gıbı bı tıpı vardı
ama Çok ŞÜkÜr tam tersı Çıktı
saolsun bı dedıĞımı 2 etmez
hayal ettıĞımdende ıyı Çıktı

8 yıllık br beraberlikten sonra evlendim..evlilikten pek bişey beklemiyordum zaten..hayallerim yoktu..sadece huzurlu bir hayat istiyordum çok şükür onu da yaşayabiliyorum..eşimle daha çok şeyler paylaşıp,beraber daha çok vakit geçiririz diye düşünüyordum bide..şimdilik o mümkün olmuyo işte..bazen koyuyo ama artık herşeyi sallıyorum arkama...:teytey:

evli degilim evlenmeyede daha coook var ama simdiden biliyorumki hic birsey sevgili nisanli oldugun dönemde oldugu gibi olmuyor. Ilk 6 ay 1 yil belki bir evlilik heyecani olur ama ondan sonra " ama biz sevgiliyken sen daha romantikdin....daha cok msj atardin...gün icinde daha sIk arardin...daha cok sürpriz yapardin" diyecegimi simdiden biliyorum :)

Çok büyük hayal kırıklıklarım olmadı...
Ama hayrete düştüğüm anlar oldu.
herkes evlendikten sonra değişiyor,gerek iyi yönde gerek kötü yönde
Beklentilerimizi çok yüksek tutmazsak hayal kırıklığına ugramayız
Sanırım birde alıştım ...

evlenmeden herşey toz pembe görünüyor.. bende şu an öyleyim:) sanki herşey lay lay lom olacakmış gibi.. çünkü bir kadının ekonomik özgürlüğü varsa sanki daha az tedirgin oluyor.. çünkü katlanmak zorunluluğu daha aza biniyor allah nasip etmezse ayrılırız diye bile içimden geçiriyorum .. çevremden olumsuz evlilik örneklerini duya duya.. erkeğin değişmesi. aldatma ihtimali kaynana görümce vs vs.... ama kadın birazcık alttan alırsa ve erkeğinde normal bir ekonomik gücü varsa ve ana kuzusu değilse sanki sorun olmaz gibi hissediyorum.... eminim erkeklerde kadınlar için aynı şeyi düşünüyordur:) allahım herkese hayırlı evlilikler nasip etsin şu an 4 gözle evleneceğim günü bekliyorum gelecek sene inşallah :) :)

Ailesi ile ilgili çok fazla hayal kırıklığım ve pişmanlıklarım keşkelerim oldu hemde 23 yıldır olmadığı kadar fazla.. Eşimden yana ufak tefek şeyler oldu ama annesi yüzünden % 95 i artık umursamıyorum Allahımmm büyüksün sana haval ediyorum diyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…