evlilikte iletişimsizlik

Cok eski kafa. Eve parayi ben getiriyorum, hizmetimi sen goreceksin cinsten galiba.
Ya samsoon inan bana kırmasın beni ben her şekilde zaten hizmet ediyorum ama beni kırmadı uzmesi dayanamıyorum iki haftadır çok stresliyim ama anlamıyor adet olamadım hormonları alt üst oldu

Her istediğini dakkasına yapmam
Gerekirmişbirde geçen bende in bir battaniye istemiş getirmemişim her kavgada tartışmada kadınlık görevlerini bilmiyorsun der

Ah canim ya. Battaniyesi goturulmedigi icin nasil kirilmis. Icim parcalandi.

Ey konu sahibesi, birinci vazifeniz esiniz olacak zata karsi hizmette kusur etmemeniz. O ne istiyorsa o yapilacak. Bu sizin asli kadinlik goreviniz!

Olezegim...

Eksiginiz, kendinizi ifade edememekten kaynakli dik durus sergileyememeniz.

bol bol kitap okumanız bu sorununuzun üstesinden gelmeniz için size yardımcı olabilir.

Ozur dileyince hatasini kabul etmis olacak ya. Evin erkegi o, hasaa hata yapar mi hic, ne soylese dogru, ne dese hakli bir yani vardir!
Canim yeni evlisin galiba, bildigin evde hakimiyetimi kuracagim cabasi bu. Fazla kavgaya mahal vermemeye calis, sen hakliysanda hic onun etrafinda donme bence.

Aslında kendimi kolay kolay ezdiren biri değilim ama bekarken daha dik başlıydım

Ayy sen baya baya sünepesin, yemek iş bilmiyorum cahilim hizmetini ediyorum falan bunlar ne kadar ezik hareketler cümleler

Bir sene iki ay oldu canım evleneli kavga çıksın istemiyorum bende bir pazarı var evde mutlu olmak istiyorum ama o pazar günleri zehir oluyor

cevap verdiğiniz yok ama ben yine de yazayım:)

baştan verdiğiniz tavizler ve iyi bir eş olmak iyi bir evlilik yürütebilmek için hep daha iyisini yapma çabanız (ev işi, yemek bilmezdim ama öğrendim en alasını demişsiniz ya) bir nevi karşılıklı kabul oluşturmuş. yani siz eşiniz için habire onun isteklerini yerine getirip kendinizi değiştirirken, o bu yüzden kendinde sizi şekillendirme ve yargılama hakkı bulmuş. bir de hep susup konuyu kapattığınız için, kırgınlıklarınızı içinize atıp konuların üstünü örttüğünüz için eşiniz de sizi anlamaya veya avutmaya ihtiyaç duymamış.

K. Bakma canım sinirliyim biraz unuttum ondan şimdi bakıyorum bende evet ben hep daha iyisini yapmaya çalıştım yemeğini yaptım ustunu ütüledim benim annemden gorduğum kadınlık görevlerini yaptım tek yapmadığım sabah işe giderken uğurlamamk

Başta çok yıprattık birbirimizi kv fen dolayı çok kavga ettik çok yüz göz olduk 8 ay sora evlendikten kendimiz için tartıştık ilk 8 ay hep üçüncü sahışlarla ilgili tartıştık hala sen ben var senin ailen benim ailem

önce işe bütün bunları yapmaya mecbur olmadığınızı, eşinizi sevdiğiniz için ona jest olsun diye yaptığınızı kabullenmekle ve eşinize kabullendirmekle başlayın.
bir de susup içinize atmayın hemen göz yaşlarına boğulmayın biliyorum yapı meselesi ama kendinizi telkin edin azıcık. ne kadar severse sevsin insanın canı ciğeri olsun erkekler böyle bir zaaf karşısında çok acımasız ve kırıcı olabiliyorlar.
dozunda diş göstermek her zaman işe yarar.

ilk sene sınır kavgalarından biraz zor geçiyor ama hazır yıpranmışken biraz daha diretin ki kurulacaksa eşit bir denge kurulsun.anlattıklarınızdan kendinizi ezdiriyor imajı çıkıyor.
ne şekilde evlendiğinizi sorabilir miyim? (görücü usülü mü?)

Ben bunu soyluyorum ona ama o anlamamkla ısrarlı beni bastırmaya çalışıyo ve başarıyo biliyo oda benim her turlu onum acık çalışsam yükseliyorum o yüzden çalıştırmıyo bende lise kaydımı açtırdım evde ders çalışıyorum ona bile karıştı duşun artık

Severek yani beş ay konuştuk sora nişan 9 ayda nişanlı kaldık beni seviyo farkındayım ama bunu saklıyo neden böyle oldu bilmiyorum önceden yani bekarken ve evliliğn ilk bir ayı çok sevecen di çok ilgilenirdi sora kv kavgaları başladı sora sorunlar derken sonuç bu

Tavsiyeniz var mı kitap ismi olarak
direkt şunu okuyun diyemem ama eğer internetten alışveriş yaparsanız bir sürü kitap sitesi var. onları inceleyebilirsiniz, bir çok alandan birçok kitap bulabilirsiniz. kendinize uygun gördüğünüz kitapları alabilirsiniz.

Bir onceki nesilden ileride olmalisiniz siz. Annenizin cagi ve kosullari ile sizinkiler bir degil. Annenizden gorduklerinizi sorgulayarak degisen ve gelisen modern caga uyum saglamak mecburiyetindesiniz.

Aksi halde birileri yorgan, battaniye, terlik talebiyle kadinlik gorevlerinizi daha coook sorgular mazallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…