- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
Ya samsoon inan bana kırmasın beni ben her şekilde zaten hizmet ediyorum ama beni kırmadı uzmesi dayanamıyorum iki haftadır çok stresliyim ama anlamıyor adet olamadım hormonları alt üst olduCok eski kafa. Eve parayi ben getiriyorum, hizmetimi sen goreceksin cinsten galiba.
Çok daha beterleri var canım benim sorunuma çözüm bulunur ama çozumsuz dertler varsen büyük bi sorunum yok şükür demişsin ama evlilikte en büyük sorun bence iletişimsizlik
Her istediğini dakkasına yapmam
Gerekirmişbirde geçen bende in bir battaniye istemiş getirmemişim her kavgada tartışmada kadınlık görevlerini bilmiyorsun der
bol bol kitap okumanız bu sorununuzun üstesinden gelmeniz için size yardımcı olabilir.Ben evkendiğimde ne yemek biliyorum ne bişi hem kv hem ona benden dört dörtlük eşlik gelinlik beklemeyin bakın ben daha cahilim dedim ayrı ayrı konuştum ama yemek bilmem iş bilmem deyip kenara çekilmedim öğrendim en ala yemeğide en iyi işide fakat bi kendimi ifade etmeyi oğrenemdim
Ozur dileyince hatasini kabul etmis olacak ya. Evin erkegi o, hasaa hata yapar mi hic, ne soylese dogru, ne dese hakli bir yani vardir!Bak mesela bana bundan iki ay önce sinirle senden nefret ediyorum dedi ben o kadar kırıldım mi konu baya uzun ozet geçiyorum sadece bende çok ağladım yatakda uyumuşum ızerimi değişmem için uyandırdı bende yastığımı aşıp diğer odaya geçtim geldi kalk gel yatağa filan dedi yok dedim saydı saydı sora yatak odasının kapısını kitleyip uyudu iki gun geçti aradan işte ben konuştum filan barıştık ben sana çok kırıldım bak böyle davranma bana dedim oda tamam kapat konuyu sus artık hayatım filan dedi konuşturmadı bile beni özür dahi dilemiyo neden anlayamıyorum
Bir sene iki ay oldu canım evleneli kavga çıksın istemiyorum bende bir pazarı var evde mutlu olmak istiyorum ama o pazar günleri zehir oluyorOzur dileyince hatasini kabul etmis olacak ya. Evin erkegi o, hasaa hata yapar mi hic, ne soylese dogru, ne dese hakli bir yani vardir!
Canim yeni evlisin galiba, bildigin evde hakimiyetimi kuracagim cabasi bu. Fazla kavgaya mahal vermemeye calis, sen hakliysanda hic onun etrafinda donme bence.
Çok daha beterleri var canım benim sorunuma çözüm bulunur ama çozumsuz dertler var
K. Bakma canım sinirliyim biraz unuttum ondan şimdi bakıyorum bende evet ben hep daha iyisini yapmaya çalıştım yemeğini yaptım ustunu ütüledim benim annemden gorduğum kadınlık görevlerini yaptım tek yapmadığım sabah işe giderken uğurlamamkcevap verdiğiniz yok ama ben yine de yazayım:)
baştan verdiğiniz tavizler ve iyi bir eş olmak iyi bir evlilik yürütebilmek için hep daha iyisini yapma çabanız (ev işi, yemek bilmezdim ama öğrendim en alasını demişsiniz ya) bir nevi karşılıklı kabul oluşturmuş. yani siz eşiniz için habire onun isteklerini yerine getirip kendinizi değiştirirken, o bu yüzden kendinde sizi şekillendirme ve yargılama hakkı bulmuş. bir de hep susup konuyu kapattığınız için, kırgınlıklarınızı içinize atıp konuların üstünü örttüğünüz için eşiniz de sizi anlamaya veya avutmaya ihtiyaç duymamış.
Tavsiyeniz var mı kitap ismi olarakbol bol kitap okumanız bu sorununuzun üstesinden gelmeniz için size yardımcı olabilir.
Ben bunu soyluyorum ona ama o anlamamkla ısrarlı beni bastırmaya çalışıyo ve başarıyo biliyo oda benim her turlu onum acık çalışsam yükseliyorum o yüzden çalıştırmıyo bende lise kaydımı açtırdım evde ders çalışıyorum ona bile karıştı duşun artıkönce işe bütün bunları yapmaya mecbur olmadığınızı, eşinizi sevdiğiniz için ona jest olsun diye yaptığınızı kabullenmekle ve eşinize kabullendirmekle başlayın.
bir de susup içinize atmayın hemen göz yaşlarına boğulmayın biliyorum yapı meselesi ama kendinizi telkin edin azıcık. ne kadar severse sevsin insanın canı ciğeri olsun erkekler böyle bir zaaf karşısında çok acımasız ve kırıcı olabiliyorlar.
dozunda diş göstermek her zaman işe yarar.
Severek yani beş ay konuştuk sora nişan 9 ayda nişanlı kaldık beni seviyo farkındayım ama bunu saklıyo neden böyle oldu bilmiyorum önceden yani bekarken ve evliliğn ilk bir ayı çok sevecen di çok ilgilenirdi sora kv kavgaları başladı sora sorunlar derken sonuç builk sene sınır kavgalarından biraz zor geçiyor ama hazır yıpranmışken biraz daha diretin ki kurulacaksa eşit bir denge kurulsun.anlattıklarınızdan kendinizi ezdiriyor imajı çıkıyor.
ne şekilde evlendiğinizi sorabilir miyim? (görücü usülü mü?)
direkt şunu okuyun diyemem ama eğer internetten alışveriş yaparsanız bir sürü kitap sitesi var. onları inceleyebilirsiniz, bir çok alandan birçok kitap bulabilirsiniz. kendinize uygun gördüğünüz kitapları alabilirsiniz.Tavsiyeniz var mı kitap ismi olarak
K. Bakma canım sinirliyim biraz unuttum ondan şimdi bakıyorum bende evet ben hep daha iyisini yapmaya çalıştım yemeğini yaptım ustunu ütüledim benim annemden gorduğum kadınlık görevlerini yaptım tek yapmadığım sabah işe giderken uğurlamamk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?