• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte İletişimsizlik

Benim esim de sizin esiniz gibiydi...hatta paralel 2 cizgiye benzetirdim ikimizi...hicbir zaman hic bir konuda kesişmememiz konusunda...simdiki bu halimizden biri bahsetse inanmazdim...coook degisti...artik cok iyi 2 yakin arkadasiz...nasıl oldu derseniz...alıp basımı gittim cok uzun süre...yokluğumda hatalarını anladi..ve döndügümde bambaşkaydı....

Bende yaşadım aynı durumu. Yokluğum da çok şeyi anladığını söyledi ki bir dönem dikkat De etti. Şimdi de tam eskisi gibi olmasa da,
Karekteri gereği huysuzluklarına tahammül edemiyorum
Ne yapacağım , düzelir mi bilmiyorum
Daha 1,5 yıllık evliyiz ve çocuk yok.
Çocuktan sonra daha kötü olur diye korkuyorum
Evlilik terapisine gittik daha kötü sahte doktora denk geldik
Konu açtım hatta Nil katre koç diye
Direk boşanmamızı istedi manyak kadın
Biz biraz daha düzeltmek yoluna gittik kendi kendimize halbuki
Ama tamamen olmadı
Çünkü karekteri agrasif

Böyle bir eş 15 sene sonunda birden sevgi ve iletişim pıtırcığı oldu. Çok badireler atlattık. 20 yıl olacak yakınlarda evleneli. İki çocuk büyüdü. Kaldık mı biz bize. Pek muhabbetliyiz şimdi. Kendime bakıyorum. Kitaplarım, hobilerim, arkadaşlarım. Kimseye odaklı yaşamayın. Yıllar önce burayı dertlerimi yazmak için açmıştım. Utanıp yazmadım hiç. Çeiindim açıkcası. Saygıyı ve değeri yitirmediyseniz sabredin biraz daha.

ne kadar güzel anlatmışsınız.
koca için asla arkadaşlarına sırtını dönme diye annem söylerdi
annem kimseye sırtını dönmese de anlamadığı bir sebepten bazı arkadaşları uzaklaşmıştı.
sebebi babammış....
5 senedir ayrılar. 27 sene sonra ayrıldılar ki bence aşırı geç alınmış bir karar da neyse oraya girip uzatmayayım.
beraber iyi geçinip babam tatile gidelim beraber dediğinde bir işi çıkan eşli görüştükleri arkadaşlarından hanım anneme ay itiraf edicem eşim eşinle tatile gitmek istemiyordu yoksa ben seni çok seviyorum demiş. sebebi babamın tatil anlayışı atıyorum bodruma mı gittiler otel odasından sadece otelin yemek salonuna veya barına inmek için çıkar etrafta ne var ne yok bakalım gezelim kafası yok adamda hep böyleydi.
sonra mesela evlendikten sonra kesilen arkadaşları facebooktan soyadını farkedip arayıp xxxx aslında biz eşin yüzünden seninle görüşemiyorduk dedi. şimdi can ciğer takılıyorlar.
babam her şeyi bilip hep kendi istediğim olsunculardan ama asosyaldir insanlara parayla sevdirirdi kendini ama biz hiç göremedik kendisinden maddi bir destek he şu anda istediği hayata sahip... yalnız yaşıyor cidden yalnız çünkü insanlar parasıyla hava atan biriyle niye görüşsün :)

Benim kocamda ayniydi. Sonunda bitti
Bizimki hala devam ediyor .Düzeldi baya benimki. Bende kendimi biraz düzelttim surat asmıyorum. Muhabbetimiz arttı. Birazda politik davranmaya başladım. Bende de hata varmış. Daha çok ilgileniyorum onla. Bazı konularda çok hassas ki bence çok önemsiz konular. Onlara dikkat ettim. Düzeldik.

Bizimki hala devam ediyor .Düzeldi baya benimki. Bende kendimi biraz düzelttim surat asmıyorum. Muhabbetimiz arttı. Birazda politik davranmaya başladım. Bende de hata varmış. Daha çok ilgileniyorum onla. Bazı konularda çok hassas ki bence çok önemsiz konular. Onlara dikkat ettim. Düzeldik.
:KK9:

Karakteri öyleyse değişmez. Ama ciddi anlamda konuşursan değişebilir bir nebze.

Back
X