- 28 Temmuz 2017
- 563
- 776
- 18
- 32
Slm kizlar esimle 3 yildan fazla evliyiz ve cok severek evlendik ilk baslarda kavga etseydik pek ses etmezdim babam yuzunden kavga ve tartismalarda icine kapanik biri olmustum esim bagirir cagirirdi sacma seylere benim aklim dururdu cvb verecek soz bulamazdim ve bu yuzden yine suclu ben olurdum kizim oldu boyle sessizlik herseyde 1 yil daha surdu bir gun yine cok kotu kavga ettik ve yine bagirdi cagirdi o an soyle dusundum
(ya aklimi basima alicam yada bu eziklik devam edicek bak dedim kendime hayat esinle iki gunluk degil bir omur olucak Allah izin verirse kotu bir durum olmasa bu yuzden kendini topla )dedim
Esim hala bagira bagira konusurken cvb verdim ve dedigi su oldu
(Kim sana yuz veriyo soyle kim yuz veriyorsa seni ona birakicam)
ve el kaldirdi daha elindeki bir esyayi yuzume vuracaktiki bende o an
(Eger onu bana vurursan bir iz olursa sorana senin vurdugunu derim ve gerisini sen dusun hani karisini dovene deli diyorlar ya cevrende senin adinida deliye cikartirim ) dedim
Neyse kizlar ilk degisimim boyle oldu ve devam etti onceden bagirsaydi bagirmadan cvn verirdim simdi o bagirinca bagirmamla ben susturuyorum yada direk ters cvb veririm bu hep olmuyo cok sukur daha huzurlu duzenli bir yuvam var Rabbim zorda olanlarin yardimcisi olsun..
Bugunde ufak bir sey oldu aniden bagirarak cvb verdim ona ve esimde sunu gordum sanki benden cekiniyor artik cok uzuldum keske boyle olmasaydim diye ama eskisi gibide olsaydim belki ilk tokattan sonrasi gelirdi ...
Hatami yapiorum kizlar sizce ...
(ya aklimi basima alicam yada bu eziklik devam edicek bak dedim kendime hayat esinle iki gunluk degil bir omur olucak Allah izin verirse kotu bir durum olmasa bu yuzden kendini topla )dedim
Esim hala bagira bagira konusurken cvb verdim ve dedigi su oldu
(Kim sana yuz veriyo soyle kim yuz veriyorsa seni ona birakicam)
ve el kaldirdi daha elindeki bir esyayi yuzume vuracaktiki bende o an
(Eger onu bana vurursan bir iz olursa sorana senin vurdugunu derim ve gerisini sen dusun hani karisini dovene deli diyorlar ya cevrende senin adinida deliye cikartirim ) dedim
Neyse kizlar ilk degisimim boyle oldu ve devam etti onceden bagirsaydi bagirmadan cvn verirdim simdi o bagirinca bagirmamla ben susturuyorum yada direk ters cvb veririm bu hep olmuyo cok sukur daha huzurlu duzenli bir yuvam var Rabbim zorda olanlarin yardimcisi olsun..
Bugunde ufak bir sey oldu aniden bagirarak cvb verdim ona ve esimde sunu gordum sanki benden cekiniyor artik cok uzuldum keske boyle olmasaydim diye ama eskisi gibide olsaydim belki ilk tokattan sonrasi gelirdi ...
Hatami yapiorum kizlar sizce ...