- 19 Mayıs 2018
- 99
- 105
- 53
- 41
- Konu Sahibi Yaralikuzu
is hayatı keyfi birsey değil ki..Kurallar vardır..
Zaten ben de öyle çok keyif almıyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
is hayatı keyfi birsey değil ki..Kurallar vardır..
Yani diyor ki beni tercih etsen seyahat a gitmezdin,gerekirse işten çıkardın.Ama çıkmadın.İsten çıkın evlenin ikinci ay harçlık vermez ama bolca fikri vardır iş hayatınızla ilgili.Cevremde adam doktor ,kadın Deniz subayı bile var.Boyle bir muhabbet görmedim duymadimOna göre ben işime aşığım. Gözün başka şey görmüyor. Hep tercihlerim iş odaklı.
Yani diyor ki beni tercih etsen seyahat a girmezdin,gerekirse işten çıkardın.Ama çıkmadın.İsten çıkın evlenin ikinci ay harçlık vermez ama bolca fikri vardır iş hayatınızla ilgili.Cevremde adam doktor ,kadın Deniz subayı bile var.Boyle bir muhabbet görmedim duymadim
Ben evliysem ihtiyaclarimi ailem karsilasin istemem.Eminim siz de istemezsiniz.Yoksa su anda da calismaz ailenizden harçlık alırsınız.Ama erkek arkadaşınız çalışma,zaten ailen verir e getirirse bence büyük sıkıntı var.Maddi olarak benim durumum iyi çok şükür. çalışmasam bile ailemin bana bakacak durumu var. Şu an ondan daha fazla kazanıyorum ama evlilikte paranın seni beni olmaz. O çok takılıyor buna nedense.
Saçmalamış
Ben neredeyse her ay şehir dışına, senede 2 yurtdışına gidiyorum. Mecburum. İş bu.
Keyfi olsa gitmem. Bekar anne olarak çocuklarımı bırakıp gitmek beni de mutlu etmiyor. Ama işim böyle gerektiriyor.
Öyle kendi kriterlerimizi seçeceğimiz iş bulsak ohoooo
Zaten iş seyahati bahane bence. Hiç seyahatsiz olsa başka bahane bulurdu. Bazı erkekler kendilerindeki eksikliği karşısındakini alçaltmaya çalışarak, onu değersizleştirerek kapatabileceklerini düşünüyorlar. Kendilerini sizin seviyenize yükseltmek işlerine gelmiyor, sizi kendilerinden aşağı çekmeye çalışıyorlar. Bakınız evlenince işi bırak diyen erkek modeli. Benden az başarılı ol, benden az kazan, ya da en iyisi hiç kazanma, benden düşük statün olsun, vs vs.
Peki kadın bu ezikliğin karşısında ne yaptı ?Ya bir yakınım eşinin yüksek lisans yapmasına engel oldu, sebep de o lisans mezunuymus, karısı daha yüksek diplomaya sahip olursa sorun olurmuş.
Peki kadın bu ezikliğin karşısında ne yaotı ?
Y.lisans yapmadı deme sakın :/
Ya bir yakınım eşinin yüksek lisans yapmasına engel oldu, sebep de o lisans mezunuymus, karısı daha yüksek diplomaya sahip olursa sorun olurmuş.
Peki kadın bu ezikliğin karşısında ne yaptı ?
Y.lisans yapmadı deme sakın :/
Yani senede 3 4 az bile:) biz gezmye gidiyoz. Abartmis o bence. Yani kac gun suruyrki. 4 5 gunse bile bence cok da anorml deglHanımlar öncellikle iyi akşamlar. Uzun zamandır okuyucu olarak takip ettiğim forma üye oldum. 35 yaşındayım erkek arkadaşımdan yeni ayrıldım. En büyük kavgalarımızdan biri yılda 3-4 kere şehir dışına yapılan zorunlu iş seyahatlerimizdi. İş seyahatlerinin evliliklerde sorun olduğunu eve zaman ayıramayacığımı ve bunun sorun olacağını sçylüyordu. Sizin eş/ erkek arkadaşlarınızda mı böyle, erkeklerdeki genel yargı bu yönde mi? Gerçekten boşanmaya gidebilecek kadar büyük bir sorun mu?
Eger bastako bakis acisi böyleyse evet boşanma sebebidir. Ancak evlendigin kisi sana ve isine saygi duyan biriyse asla sorun olmaz. Benim bir ara bi is durumum vardi ve haftada 2 gun evde olamayacaktim. Esimle oturdum konustum bak bize zarar verecekse asla basvurmam dedim ki bir de kucuk cocugum vardi. Asla kaygi etme bu is hayallerine ulasman icin bir baslangic olabilir ve bence sansini denemelisin ben herseyine destek olurum annemle yardimlasa 2 gun idare ederiz cocugu demisti. Kaldi ki sizinki yilda 3 4 kez yani. Ben yilda 3 4 kez esimi koyup keyfi tatile cikarim yani. Zihniyeti temiz adam bulursan asla sorun olmaz.Hanımlar öncellikle iyi akşamlar. Uzun zamandır okuyucu olarak takip ettiğim forma üye oldum. 35 yaşındayım erkek arkadaşımdan yeni ayrıldım. En büyük kavgalarımızdan biri yılda 3-4 kere şehir dışına yapılan zorunlu iş seyahatlerimizdi. İş seyahatlerinin evliliklerde sorun olduğunu eve zaman ayıramayacığımı ve bunun sorun olacağını sçylüyordu. Sizin eş/ erkek arkadaşlarınızda mı böyle, erkeklerdeki genel yargı bu yönde mi? Gerçekten boşanmaya gidebilecek kadar büyük bir sorun mu?
Ben de sizinle aynı fikirdeyim. Zaten işim mobil bir iş değil. Zorunlu toplantılar toplu gidilen. 2 max. 3 gün kalmalı oluyor. Ben de seve seve gitmiyorum pek, seçme şansım olmuyor.