Evlilikte kadınlık, cilve yapmak vb konular

Goguslerinizin Küçük olmasi sizde ozguvensizlik yaratmış önce bunu kafanizdan atın kendiniz ile barışık olun kadında tek sexsi duran memeler değil tek başına memelerde sexsi yada dişil göstermez gülüşünüz, tavrınız, fiziginiz, yürüyüşünuz gibi gibi etkenlerde olmalı 😊
Meme dışında hepsi var inanın

Ol şu ameliyatı da herkes kurtulsun, olmayacaksan da kabullen artık kendini, meme takıntınla ilgili kaçıncı konun bu. Hayır konu aslında meme değilken onu da sıkıştırıyorsun araya. Seksi olmakla cilve yapmakla memenin ilişkisi yok arkadaşım. Senin komplekslerin var ve bu yüzden salınıp hayatı yaşayamıyorsun. Cilve insanın içinden gelir, iki gülersin, imalı bir cümle kurarsın, vurgusunu farklı yapar muzurluk eklersin al sana cilve. Bunun dersi yok ki. Ay dur bak bir video vardı

Belki bunlar işine yarar

Sizin kocanız bir oyun bağımlısı yalnız, tüm vücudunuzu baştan yaptıysanız bile bu böyle sürüp gidecek.
Evet maç ve oyun.Üzerime düşeni yapmaya , içimi rahatlatmaya çalışıyorum.Hayır adam kendine bakmıyo, cilveli olmamamı bahane ediyo

Ol şu ameliyatı da herkes kurtulsun, olmayacaksan da kabullen artık kendini, meme takıntınla ilgili kaçıncı konun bu. Hayır konu aslında meme değilken onu da sıkıştırıyorsun araya. Seksi olmakla cilve yapmakla memenin ilişkisi yok arkadaşım. Senin komplekslerin var ve bu yüzden salınıp hayatı yaşayamıyorsun. Cilve insanın içinden gelir, iki gülersin, imalı bir cümle kurarsın, vurgusunu farklı yapar muzurluk eklersin al sana cilve. Bunun dersi yok ki. Ay dur bak bir video vardı

Belki bunlar işine yarar

Teşekkür ederim

32 yaşındayım, 2 yıllık evliyim.Biz genelde ilk adımı birbirimizden bekliyoruz.Ben çoğu zaman arzulandığımı, eşime çekici geldiğimi hissedemediğim için(küçük göğüslere sahip olmam nedeniyle) ilk adımı atamıyorum.Eşim cilveli olmamı istiyormuş.Çoğu zaman bu konularda açık konuşmasa da öyle söylüyor arada.Tatlı bir çocuk sever gibi seviyo beni.Hiç kadınsı bularak beğendiğini bilmiyorum.Günlük hayatta naif , kibar , dişil enerjimin de yüksek olduğunu düşünüyorum.Fizik olarak sadece göğüslerim çekici durmuyo, estetik düşünüyorum artık.Önerilerinize açığım

Cilvenin fiziki özelliklerle hiç alakası yok.
O insanın içinde olan birşey.
Naif ve kibarlık dışarda güzel olabilir ama yatakta işe yaramıyor🤣

Bence kendiniz begenmiyorsaniz olabilirsiniz zor bir ameliyat degil bununla hallolacagini dusunuyor musunuz ama?Bir de cilve direkt yapilmaz aman cok yakışıklısın soyle erkeksin demk yerine dolaylı yoldan onu begendiginizi belli edin
Evet iyi geleceğini düşünüyorum

70-75 te bile evet seksilik sağlanabilir, bu büyük göğüsle gerçekten ilgili değil, öncelikle eşinle açıkça iletişim sağlayabilmelisin ki bu sorunu kendi içinde aşabilmelisin,
Bende 75 kullanıyorum ama kendimi hiç cici kız olarak görmedim, evet çoğu iç çamaşırının yakışmadığını ve kocamın beğenmeyeceğini düşünürdüm bende ama hiçte öyle değilmiş o işler 🤗
Eşin her halinle seviyor seni, her halinle çekici gelirsin ona, yalnızca kendine olan saygını sevgini arttırman içindeki enerjiyi yükseltmen öncelikle aynaya baktığın zaman önce kendini kendine seksi güzel alımlı imajı enerjisi vermesi gerekir.. Sen kendini öyle görmezsen kocan da görmeyecek çünkü seksilik çekicilik aslında görünüşten çok nasıl enerji verdiğin nasıl izlenim bıraktığınla ilgili
Ameliyat olmaktan önce söylediğim şekilde dişil enerjini kendi içinde yükseltmeye bakmalısın, sonra iletişiminizi yükseltip neyi sevip neyi sevmediğinizi neyi nasıl istediğinizi ve nelerden yana olduğunuzu eşinle konuşmalısın
Tek başına o özgüveni kazanamazsın evet eşinden seni beğendiğine dair sözler duydukça daha da yükseleceksin.. Ama kendi içinde çözemezsin unutma bunu

70-75 te bile evet seksilik sağlanabilir, bu büyük göğüsle gerçekten ilgili değil, öncelikle eşinle açıkça iletişim sağlayabilmelisin ki bu sorunu kendi içinde aşabilmelisin,
Bende 75 kullanıyorum ama kendimi hiç cici kız olarak görmedim, evet çoğu iç çamaşırının yakışmadığını ve kocamın beğenmeyeceğini düşünürdüm bende ama hiçte öyle değilmiş o işler 🤗
Eşin her halinle seviyor seni, her halinle çekici gelirsin ona, yalnızca kendine olan saygını sevgini arttırman içindeki enerjiyi yükseltmen öncelikle aynaya baktığın zaman önce kendini kendine seksi güzel alımlı imajı enerjisi vermesi gerekir.. Sen kendini öyle görmezsen kocan da görmeyecek çünkü seksilik çekicilik aslında görünüşten çok nasıl enerji verdiğin nasıl izlenim bıraktığınla ilgili
Ameliyat olmaktan önce söylediğim şekilde dişil enerjini kendi içinde yükseltmeyeakmalısın, sonra iletişiminizi yükseltip neyi sevip neyi sevmediğinizi neyi nasıl istediğinizi ve nelerden yana olduğunuzu eşinle konuşmalısın
Tek başına o özgüveni kazanamazsın evet eşinden seni beğendiğine dair sözler duydukça daha da yükseleceksin.. Ama kendi içinde çözemezsin unutma bunu

Eşim çok açık konuşmuyor ama o tarz giyinmemi istiyormuş.Ben de çok isterim özgüvenli bir şekilde dantel sütyenler giymek ama bomboş kalıyo.Kendimi seksi hissetmem gerekiyor biliyorum.Rahat bir aile ortamında büyümedim.Bunların da etkisi olabilir mi .İstekliyim çünkü eşime karşı.Dışa vuramıyorum galiba

Sizin bu konu ile alakalı başka bir konunuz daha vardı. Burada kimse size ameliyat ol ya da olma diyemez. Kendinizi nasıl iyi hissedecekseniz öyle yapın. Ayrıca bu kadar takıntı da normal gelmedi bana. Ameliyat kararı öncesi psikolojik destek alabilirsiniz.

İyi de siz evlenmişsiniz artık. Birbirinize seksi gelmiyordunuz da neden evlendiniz? Bazı kadınlar seksi, vamptır. Bazıları daha kendi halinde, sessiz, çekingendir. Bende 2. türdenim. Bana gelen zaten bu beklenti de olduğu için geliyor.
Siz önce kendinizi seksi hissedin. Dantelli, transparan filan iç çamaşırı alın. Cinsel hayatınıza renk katmaya çalışın. Tabii ki bunu da sadece siz yapmak zorunda değilsiniz. Eşinizde biraz elini taşın altına koysun.

Sizin bu konu ile alakalı başka bir konunuz daha vardı. Burada kimse size ameliyat ol ya da olma diyemez. Kendinizi nasıl iyi hissedecekseniz öyle yapın. Ayrıca bu kadar takıntı da normal gelmedi bana. Ameliyat kararı öncesi psikolojik destek alabilirsiniz.
Teşekkür ederim

Back
X