Evlilikte kadınlık, cilve yapmak vb konular

Eşim çok açık konuşmuyor ama o tarz giyinmemi istiyormuş.Ben de çok isterim özgüvenli bir şekilde dantel sütyenler giymek ama bomboş kalıyo.Kendimi seksi hissetmem gerekiyor biliyorum.Rahat bir aile ortamında büyümedim.Bunların da etkisi olabilir mi .İstekliyim çünkü eşime karşı.Dışa vuramıyorum galiba
Bu çok bilindik alışveriş sitesinde çok güzel her türden sexi iç çamaşırları var. Sizin çocuk yok değil mi. Çocuk olunca insan bu kadar hevesli olamıyor bu tür şeyler için. Bir de şu var neden hep kadınlar düşünüyor bunu yani hep biz kadınlara düşüyor bu iş. Nasıl daha Sexi ve cilveli olabilirim. Bu haksızlık gibi geliyor bana. Kaç erkek durupta eşimin gözünde nasıl daha Sexi olabilirim diye düşünüyor ki 🤔. Pfff...

Olmaz, o estetiğini olmadan dantel saten falan giyemez. Geline oyna demişler misali işte, her şeye bahanesi var. Eski konularını biliyorum.
Ben ilk bu konusuna denk geldim canım. Bir de saçımı okşuyor, bana çocuk gibi davranıyor demiş ama bu da bence kötü değil. Evlilikte eşler yeri geliyor birbirlerinin anası-babası, yeri geliyor çocuğu oluyor. Cinsellik ne kadar önemliyse şefkat duygusu da bir o kadar önemli. Bunların hepsinin yeri, zamanı oluyor.

Ben ilk bu konusuna denk geldim canım. Bir de saçımı okşuyor, bana çocuk gibi davranıyor demiş ama bu da bence kötü değil. Evlilikte eşler yeri geliyor birbirlerinin anası-babası, yeri geliyor çocuğu oluyor. Cinsellik ne kadar önemliyse şefkat duygusu da bir o kadar önemli. Bunların hepsinin yeri, zamanı oluyor.
Profilinde en az 3 konu var, hatta yanılmıyorsam bir kaç gün önce açtı birini. Her bireyi her konuyu hatırlamam ama tanıdık gelince açıp baktım. Müzmin mutsuzlardan bu kendi kendine kurup kurup sinir oluyor, mücadele dersen sıfır. Kızdığın şeyi durdurursun, bunda o yok. Sadece sinir olmakla yetiniyor

Profilinde en az 3 konu var, hatta yanılmıyorsam bir kaç gün önce açtı birini. Her bireyi her konuyu hatırlamam ama tanıdık gelince açıp baktım. Müzmin mutsuzlardan bu kendi kendine kurup kurup sinir oluyor, mücadele dersen sıfır. Kızdığın şeyi durdurursun, bunda o yok. Sadece sinir olmakla yetiniyor
Kaba ve acımasız yorumlarınız size kalsın.Muhatap olamıycam sizinle.

Kaba ve acımasız yorumlarınız size kalsın.Muhatap olamıycam sizinle.
Açtığın konulara bir bak, pasif agresifsin, sadece sinirleniyor mutsuz oluyorsun ama ne tepki gösteriyorsun ne çözüm üretiyorsun ne de üretilen çözümü beğeniyorsun. Olmaz senden, haytın böyle akıp gidecek.

Bu çok bilindik alışveriş sitesinde çok güzel her türden sexi iç çamaşırları var. Sizin çocuk yok değil mi. Çocuk olunca insan bu kadar hevesli olamıyor bu tür şeyler için. Bir de şu var neden hep kadınlar düşünüyor bunu yani hep biz kadınlara düşüyor bu iş. Nasıl daha Sexi ve cilveli olabilirim. Bu haksızlık gibi geliyor bana. Kaç erkek durupta eşimin gözünde nasıl daha Sexi olabilirim diye düşünüyor ki 🤔. Pfff...
Evet eşim kendi oyun ve maç bağımlılığına bakmadan.Cilveli değilsin diyo.Kendisinin bir çabası yok yani

Eşiniz çok mu fit? Ya da peşinde platonik birileri filan mı vardı sizden habersiz? Tek küçük meme yapmaz bu kadar şey. Başka bi şey daha olmalı.

Açtığın konulara bir bak, pasif agresifsin, sadece sinirleniyor mutsuz oluyorsun ama ne tepki gösteriyorsun ne çözüm üretiyorsun ne de üretilen çözümü beğeniyorsun. Olmaz senden, haytın böyle akıp gidecek.
Nelerle boğuştuklarını bilmeden insanlar hakkında bu tür yargılara varamazsınız.Okumayın lütfen , zorunda değilsiniz

Ayrı şeyler biliyorum da .Orası yeterli dokuya sahip olmayınca giydiğim şeyler de yakışmıyor ki , özgüvensiz bir şekilde nasıl cilve yapılır onu beceremiyorum.Normalde asla maskulen bir tarzım yok.Dolgun olmasını isterdi eşim de

Bende küçük goguslulere çok özeniyorum mesela. Daha rahat açık giyebiljyorlar, göğüs dekoltesi verebiliyorlar diye. Onu açık tişörtler ve iç camadiri bulmak daha hızlı ve kolay oluyor gibi geliyor. Hele ki piyasa tamamen dolgulu çamaşır üretme üzerine dolgusuz inanın zor bulunuyor. Kafaniza takıntı yapmayıp doğru çamaşır secswniz? Çamaşıra göre göğüs şekil alıyor gerçekten

O değil de mesela meme yaptırdınız diyelim
Komik olmayacak mı
Yani adam gerçek halini biliyor
Siz ona al oyna diye yapay bir şey sunuyorsunuz
Çok komik değil mi
Yok o aslında mümkün. Sonuçta çiftler birbirleri için değişebilir. Benim eşime de kalsa ben silikon yaptıracağım desem takla atar. Ama ben kendimle barışığım. Sırf o istiyor diye o acıyı çekemem.

Abarttın biraz.
Bundan önce açtığı konulara bir bak, kv kaynı ve kocasıyla aynı odada yatırıyor ağzını açıp bir şey diyemiyor ona, burada köpürüyor sadece. Konulrı hep bu minvalde, 2 senedir estetik konusu açıyor yaptırmıyor ama mutlu olma yolu da aramıyor, çözümleri de beğenmiyor, ikna da olmuyor. Sürekli sadece mutsuz ve şikayetçi, her zaman sert yapmam ama buna yapmaktan çekinmedim az kendine gelir belki.

Eşiniz çok mu fit? Ya da peşinde platonik birileri filan mı vardı sizden habersiz? Tek küçük meme yapmaz bu kadar şey. Başka bi şey daha olmalı.
Yok fit değil, göbekli hatta.Sadece meme ile ilgili fantezileri olduğunu biliyordum evlenmeden önce.O yüzden biraz güvensizlik oluştu bende açıkcası

Yok o aslında mümkün. Sonuçta çiftler birbirleri için değişebilir. Benim eşime de kalsa ben silikon yaptıracağım desem takla atar. Ama ben kendimle barışığım. Sırf o istiyor diye o acıyı çekemem.
Önce kendim için istiyorum açıkçası .O gereksiz dese de

Yok fit değil, göbekli hatta.Sadece meme ile ilgili fantezileri olduğunu biliyordum evlenmeden önce.O yüzden biraz güvensizlik oluştu bende açıkcası
Peki estetik istiyorum dediniz mi ne diyor? Ya da memelerim güzel mi diye sordunuz mu? Ben sorardım gençken... :KK14:

Back
X