Evlilikte kadınlık, cilve yapmak vb konular

meme boyutunun yada güzelliğin cilveyle en ufak bi alakası yok. bir de şu var ki, seni arzulaması gereken kişi partnerin ve bu arzulama duygusu yada seni seksi bulma duygusu o kişiye özel. aslında sen olduğun için direk arzuluyor o kişi tabi sen de pekiştirebilirsin hal tavır, giysinle falan.
şöyle örnek verim, benim de memem küçük, var hani dümdüz değil ama küçük dışında vücudum güzel ama kendime güvenim hiç yoktu. şuanki sevgilim kendisi yabancı ve gerçekten yakışıklı uzun boylu falan biri. ben ondan masterda tanıştık, ilk tanıştığımızda hoşlandım ama onun benden asla hoşlanacağını düşünmezdim yada beni beğeneceğini. baya platonik kafalardaydım -_- burada kızlar hep cok guzel, rahat falan zaten. hatta ilk flörtken baya güven sorunu yaşadım, flörtü falan hep o başlattı.
sonradan konuştuğumuzda hep vücudumu, göğüslerimi çok beğendiğini söylemişti, çok çekici bulmuş mesela. asla asla beklemezdim dediğm gibi, şimdi uzun süredir beraberiz.
diyeceğim o ki o kişi seni zaten paket olarak beğeniyor, memen saçın kaşın ayrı ayrı dünya harikası olmak zorunda değil. kendine güvenin eksik, nasıl yükseltilir bilmiyorum. içinden geldiği gibi ol, istediğini giy, seksi hisset yani. zaten senden hoşlanan sana çekilen biriyse seksi gelirsin, aksi takdirde yuz kez meme yaptır belki bikaç ay oyalar o kadar.

Kadınlardan tüm insanlığın beklentisi çok yüksek o seni tahrik etsin o seninle olmak için zaman kollasın nolur yani? Bide bukadar beklentiye rağmen sex machine mi kendileri yoksa ülke standartında mı
Çok soru sordum çünkü bizi herşey sinirlendirir

Ben yurtta kalırken çok anaç, bilmiş bir oda arkadaşım vardı. “Bak senin ne güzel dolgun göğüslerin var kocan olacak adam şanslı, biz de artık dolgulu sutyen falan takıp kandıracaz” demişti de gülmüştük. El kızı 22sine varmadan çözmüş olayı sen hala burda ağla üstelik evlenmişken 😂

Patates ben balık burcuyum belki ondan
İlk eşime aşıktım ve kucagından inmek istemiyordum yani içimden geliyordu
Şimdi ki kocama olsada olur olmasada olur modlarındayım
Aşkından gebermiyorsam libidomda yükselmiyor
Libido ile cilve farklı şeyler işte. Benim yakından tanıdığım bir kadının da libidosu yüksek ama bunu nasıl belli edeceğini bilmiyor djdjdjd bi işve cilve yok. Kendi diyor odun gibiyim diye 🤣 ha insan sevdiğine ayrı bi yükseliyor o konuda haklısın kesinlikle

Kendim için istiyorum iyi hissetmek için

Tut ki yaptırdın, bak 46 yaştan bildiriyorum öyle oldukları gibi kalmıyorlar :)) doğal olarak büyük benimkiler hatta fazla büyük ama yaşlandıkça yerçekimine karşı koyman imkansız. Sağlık için gerekmedikçe asla bıçak altına yatılmamalı, bu sana kendini iyi hissettirmeyecek aksine eşin ilgilenmedikçe daha büyük sıkıntılar yaşayacaksın. Hiç bir şey doğalı kadar rahat ve sağlıklı olamaz kendini kesip biçtirme, ruhunu iyileştir sadece.

Kocana söyle emzirmeden sonra küçük memelerin avantajı yakından görecek 😂😂
Şaka bir yana vücut senin istiyorsan ameliyat ol

Arzulayan erkek ne meme ne popo derdine düşer. Eşimle 6 ay kadar ayrı kalmıştık yol yorgunu gelir gelmez sarılmıştı bana. Elleri popomda memelerde nasıl büyümüş diyo. Aldı beni bi kahkaha gece gece sen bu ikisini karıştıracak kadar mı unuttun diye 😂😂😂.
Ne popom dolgun ne gögüslerim büyük. Ama eşimden hiç böyle eleştiriler duymadığım için sanırım hiç yetersiz hissetmedim. Sizin önceniz nasıldı yani eşiniz sizi yetersiz buldugunu hissettikten sonra mı gögüslerinizi büyütmek istediniz. Yalnızca kendi istediğiniz içinse yaptırın ama eşiniz için yaptırıcaksanız pişman olabilirsiniz.

Bu konuyu ne kadar takmışsınız biran önce meme implant yaptırın ki kurtulun bu takıntılardan ve sonuç bakalım illa göğüs yüzündenmiymiş görün.🤷

32 yaşındayım, 2 yıllık evliyim.Biz genelde ilk adımı birbirimizden bekliyoruz.Ben çoğu zaman arzulandığımı, eşime çekici geldiğimi hissedemediğim için(küçük göğüslere sahip olmam nedeniyle) ilk adımı atamıyorum.Eşim cilveli olmamı istiyormuş.Çoğu zaman bu konularda açık konuşmasa da öyle söylüyor arada.Tatlı bir çocuk sever gibi seviyo beni.Hiç kadınsı bularak beğendiğini bilmiyorum.Günlük hayatta naif , kibar , dişil enerjimin de yüksek olduğunu düşünüyorum.Fizik olarak sadece göğüslerim çekici durmuyo, estetik düşünüyorum artık.Önerilerinize açığım
Her erkek göğüs sevmiyor ,küçük olsun dik olsun yeter, çok kafaya takip modunuzu düşürüp durmayın , eşiniz belki sizin gögüslerinize bayılıyor, siz beğenmediğinz için ,büyük göğüsler hoşunuza gittiği için, saniyorsunuzki herkes sizin gibi düşünüyor

Evet eşim kendi oyun ve maç bağımlılığına bakmadan.Cilveli değilsin diyo.Kendisinin bir çabası yok yani
Bu gibi bir cümleyi bir kaç yerde daha yazmışsınız. Bakım, makyaj, güzel giyinmek bunları çok seven bir insanım ben. Estetik hiç düşünmedim ama iyi hissedilecekse neden olmasın.
Amaaaa kocaman bir ama kimse için olmadığım bir karaktere sokmak, bedenimi değiştirmek için büyük büyük ameliyatlar falan olmak bana göre asla değil. İnsan tabi ki öncelikle özsaygısı için kendine dikkat eder. Eşinin de ufak tefek istekleri dikkate alınır, olabilir. Fakat siz bambaşka bi karakter nasıl olabilirim diyorsunuz, koskoca bir ameliyattan bahsediyorsunuz. En saçması da bunu oyun bağımlısı, sizinle ilgilenmeyen, kendine pek de dikkat etmeyen bir eş için yapmak istiyorsunuz. Sadece soruyorum , gerek var mı?
Siz olduğunuz halinizle sevilmeye, arzulanmaya değersiniz zaten. En başta kendiniz buna inanıp, kendinizi beğenin. Siz kendinizi sevmezseniz ne yaparsanız yapın kıymet görmezsiniz.

Back
X