Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa bişey sorcam arkadaşlar nasıl konu açılıyo ben yeniyim bi türlü bulamadım
Bu biraz garibime gitti.Bence bu bahsettiğiniz çift eğitimlerinden ötürü değil kafaları uyuşmadığı için ayrılmışlar.Hanımefendi de kasların latince isimlerini ,hangi tip kasın yoğunluğunun hangi spora yatkınlık sağladığını filan bilmez eminim ama bu onların anlaşamayacağı anlamına gelmez.Bilmemesi de bayanı beyinsiz yapmaz.
Sonuçta bir edebiyat öğretmeniyle bir avukatta aynı eğitimi almıyorlar..Ya da bir askerle bir mühendis...vs...
Neden kadına tepkı verıyorsunuz ki ..
her aile kızının ün yapmış şişirilmiş meslekteki bir erkekle evlenmesini ister .. cunku kıyamazlar cocuklarına akıllarınca .. doğrumu bu tavır tabıkı hayır .. aılesıde yanlışa dusurmus kızı gelıp burda fıkır edınmek ıstemıs hepsı bu bence .. yok eşını sevmıyorsun yok sıkıldın yok gozun yuksekte falan ..
gözü yuksekte olsaymıs heralde kendı meslegınden bırıyle evlenmezmış zamanında deılmı .. evlenırken meslekler bellı oluyor :))
ayrıca ben su dusunceye katılmıyorum ..
evet diploma herşey demek değildir .. bır bakkal işleten insan eger kendını geliştirmişse karısı bir mimar,bir doktor ise göze batmaz evet anlaşırlar ..
ama evlılıklerde ıkı tarafın aynı uyumu sağlıyabılmesı ıcın eğitim cok onemlı bence..
etrafımda cok olumsuz ornekler var boyle .. kadın okumus adam okumamıs anlasamayan ..
yada adam okumus kadın okumamıs zamanla adam karısını kucuk gormeye baslamıs falan ..
ıyısımı taraflar denk olmalı .
İlişkinizi cok takdir ettim gercekten a.s.
Evet aslında zor bir durumdur senin üni onun i.ö mezunu olması. Fakat ne üniversite mezunu esler gördük calısmayan,esini döven,aldatan,asagılayan..
Okumak değil insan olmak kendini geliştirmek önemlidir. Çalısıyor mu,evine ekmeğini getiriyor mu kültürlü bir insan mı yeter..
Ne insanlar var üniversite mezunlarına bin fark atar her konuda..
Üniversite cok önemlidir evet fakat üniversite mezunu olmak insan olmaya yetmez herzaman..
Dilerim tadınız hiç kaçmaz canım..
Eşim de bende iki yıllık üniv.mezunuyuz,ortak noktamız o kadar çoktur ki,ama şayet ilkokul mezunu olsaydı da ben yine onunla evlenirdim...
konu sahibi ortada yok kendi kendimize yorumlar yapıyoruz