ben arkadasa degil onu boyle dolduran ailesine kizdim.
belliki beden egitimi ogretmeni hayallerindeki damat adayi degilmis.
olay bu. esitsizlik degil.
zira konu sahibinin ailesi acikca esitlik olmamasini kocasinin daha yuksek bir konumda olmasini istemis ki akillarinca kizlari rahat etsin.
masallah, ne kadar ailemize onlari takmiyormusuz gibi konussak da beynimizde hep yer ediyor o isledikleri seyler. sonra en ufak olumsuzlukta sorgulamaya basliyoruz. acabalar birer birer beliriyor.
konu sahibi arkadas, esinizle ilgili sorun veya memnuniyetsizliklerin temeline inin lutfen. bu sekilde bir sonuca varamazsiniz. konusarak, tartisarak cozum aramak annenizin dedigimi cikti acaba diye dusunmekten daha verimli olucaktir..
Çok teşekkür ederim öncelikle herkese ve özellikle msj ını aşağı taşıdığım arkadaşıma.O kadar net anlamış ki gerçekten.Saçma deyip geçenler de oluyor da birilerinin beyninde nelerin döndüğünü,kafasında ne kadar büyüttüğünü bilmeden saçma damgası vurmak acımasızca bence:) O kadar ciddi sorunlar yaşadık ki evlenene kadar,eniştelerim de dahil herkes sporcuların farklı çevrelere sahip olduğunu,kültür olarak denk olmayacağımızı söylediler.Diploma olarak değil bakın,kültür olarak.Diplomaya takılacak kadar boş biri değilim emin olun.Ama bir mesleğin insana dayattığı kültür olayı farklı.
Evlendikten sonra eşimin ailesiyle ciddi sorunlar yaşayınca ailemin tavrı biz demiştik tarzında oldu.Kişinin aldığı eğitim tarzı evliliği kontrolüyle de bağlantılıdır diye düşünüldü.E ben de evlilik konusunda tecrübeli olmadığım için takıldığım oluyor,doğru mudur acaba diye.Eşimi çok seviyorum ama ailesinden ciddi sıkıntılar çektik ben ve ailem.
Yani mesele öğretmen olmasından çok branşı.Bazı arkadaşların ifade ettiği gibi kendimi bir öğretmenden çok büyük bişey zannetmiyorum.Öğretmenliğimle de,öğretmenlerle de,bu meslekle de övünüyorum.Kimseyi de bu mesleğin üstünde görmüyorum.Yine dünyaya gelsem öğrtemen olur,öğretmenden başkasıyla evlenmem.Mesele branş anlatabilmişimdir umarım:)