Evlilikte Kayınvalide Kayınpeder sorunları

esraab23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2018
34
-9
36
27
Merhabalar 1 yıllık evliyim. Nişanlıylen kayınvalidem falan çok iyiydi. Evlendikten sonra beni sürekli günlere vs çağırıyordu bende gitmek istemiyordum başka zamanlarda arayıp sormuyordu hiç gelin gösterişi yapmaktı amacı. Neyse ben hep bir bahane bulunca kendi kendilerine küstüler çokta umrumda olmadı açıkçası. Benim gelip gitmeyişlerime kafayı çok taktıkları için eşime bişeyler söylemişler galiba oda küstü 5-6 ay küs kaldılar sonra barıştılar şuan ben kötü konumdayım eşime yalakalık yapıyorlar 5-6 ay hiç arayp sormayan insanlar şimdi oğullarının farkın vardılar sırf bana inat yapıyorlar biliyorum. Eşimde kesinlikle onlara düşkün değil yani ana kuzusu falan değil, bemi de zorlamıyor gel git konuş falan diye herşeyi bana bıraktı. Bana olan davranışlarında da bi kötülük yok çok iyiyiz ama ben bu suçum olmayıp böyle bi anda ben kötü olmayı kaldıramıyorum evime 1 senedir gelmediler bile kendileri beni suçluyor bunda bile otobüsle dolmuşla gelemezmiş bizim evimize ama çok yakın akrabalarına dolmuşla otobüsle gitmeyi biliyordu bunları falan hiç kabullenmiyorlar. Kayınpederim desen bizim evlenmemizi zaten hiç istemedi bir sürü engel koydu önümüze biz hepsini aştık, eşimşe aynı iş yerinde çalışıyorlar ve beni gıcık etmek için sürekli eşimi çalıştırıyor iş çıkarıyor eşimde çok sessiz saygısını bozmaz damarına basılmadıkça ama benim çok sinirim bozuluypr bu duruma eşimin kazandığıyla evini geçindiriyor bu haksızlığa tahammül edemiyorum hafta sonu bile rahat bırakmıyor takmamak için elimden geleni yapıyorum ama olmuyor

Benim kayinvalidemle de bekarken iyiydik esim cezaevine girdi orda evlendik kactm esim hala icerde 2 bucuk yil oldu 5 bucuk senesi var bana cok kötü davranyolar ailemle de gorusemiyorm oraya gitmemi istemiyolar bugun eşm aradi telefonu aldilar ben hic konusamadm cok kötüyüm 😔
Hasretin ne demek olduğunu iyi bilirim Allah kavuştursun

eşime yalakalık yapıyorlar 5-6 ay hiç arayp sormayan insanlar şimdi oğullarının farkın vardılar sırf bana inat yapıyorlar biliyorum.
Ne kadar çirkin bir cümle.
İlerde evlat sahibi olunca anlarsınız belki.

Bence sizi ilgilendiren bir durum yok. Onları sevmiyorsunuz, sevmeyin . Ama böyle davranırsanız eşinize yazık olacak çünkü arada kalacak ve bir süre sonra da kavga edeceksiniz. Bazı şeylere karışma lüksünüz yok, eşiniz de sizin beklentinizi karşılamak zorunda değil sürekli ailesine trip atamaz yok yere. Hele iş yaşamına karışmaya çalışmanız çok tuhaf. Başkasının yanında çalışıyor olsa iş yoğunluğuna itiraz edebilecek miydiniz? Bazı şeylere kendi kendinizi kuruyorsunuz bence

Siz eşinizle aranızı iyi tutun. Gerisine de karışmayın. Adama gidip de baban seni bana inat çok çalıştırıyor derseniz o eşi kaybetmiş bilin.
Bunun zaten farkında kendisi gelip sen gelip gitmediğin için sana inat yapıyor bazı şeyleri diye söylemişti

Nasıl yani beraber çalışıyorlar ama ne hikmetse para eşinin parası oluyor
Eşinin parasıyla kayınpeder evini geçindiriyor
Sizin kp niz eşinizin babası oluryor
Ve sizi rahatsız ediyor
Nasıl yani?
Niye bu kadar kötüsünüz ya :KK53:
Evet beraber çalışıyorlar ama eşim gecenin 12-1inde eve geliyor kendisi 7de çıkıp eve gidiyor üstelik bir de sürekli bira içen biri sırf bunun için eve erken gidiyor dükkandayken de hiç bişeyin ucundan tutmuyor

Dert göremedim pek.
Düzgün hakkınızı savunan, yanınızda duran bir eşiniz var.
Kayınvalide ve kayınpeder tarafından sevilmek çok mu önemli?

Dert göremedim pek.
Düzgün hakkınızı savunan, yanınızda duran bir eşiniz var.
Kayınvalide ve kayınpeder tarafından sevilmek çok mu önemli?
Derdim sevilmek değil ki aksine bana zarar verdikleri için uzakl durmalarından çok mutluyum. Ama babası bazı şeyleri bana inat yapıyor sen bizi saymazsan bende seni böyle bunları yaparım der gibi çünkü zamanında bunu yaşamıştık

Bence fazla takmayın sonuçta siz gelinsiniz. Çok sevilmezsiniz sevmezsiniz. Gözlerin de hafta da Birgün iyi olsaniz 5 gün kötü olacaksınız. Aradaki 1 gün istisna :KK70: o yüzden çok umursamayin herkes bildiğini yapsın:KK51:

Nasıl yani beraber çalışıyorlar ama ne hikmetse para eşinin parası oluyor
Eşinin parasıyla kayınpeder evini geçindiriyor
Sizin kp niz eşinizin babası oluryor
Ve sizi rahatsız ediyor
Nasıl yani?
Niye bu kadar kötüsünüz ya :KK53:
beraber çalışıyorlarsa dükkan herneyse kesin kayınbabanındır o dükkan ama kocasının çalıştığıyla parayla ev geçindiriyor oluyor,çok haklısınız

Back
X