Merhabalar 1 yıllık evliyim. Nişanlıylen kayınvalidem falan çok iyiydi. Evlendikten sonra beni sürekli günlere vs çağırıyordu bende gitmek istemiyordum başka zamanlarda arayıp sormuyordu hiç gelin gösterişi yapmaktı amacı. Neyse ben hep bir bahane bulunca kendi kendilerine küstüler çokta umrumda olmadı açıkçası. Benim gelip gitmeyişlerime kafayı çok taktıkları için eşime bişeyler söylemişler galiba oda küstü 5-6 ay küs kaldılar sonra barıştılar şuan ben kötü konumdayım eşime yalakalık yapıyorlar 5-6 ay hiç arayp sormayan insanlar şimdi oğullarının farkın vardılar sırf bana inat yapıyorlar biliyorum. Eşimde kesinlikle onlara düşkün değil yani ana kuzusu falan değil, bemi de zorlamıyor gel git konuş falan diye herşeyi bana bıraktı. Bana olan davranışlarında da bi kötülük yok çok iyiyiz ama ben bu suçum olmayıp böyle bi anda ben kötü olmayı kaldıramıyorum evime 1 senedir gelmediler bile kendileri beni suçluyor bunda bile otobüsle dolmuşla gelemezmiş bizim evimize ama çok yakın akrabalarına dolmuşla otobüsle gitmeyi biliyordu bunları falan hiç kabullenmiyorlar. Kayınpederim desen bizim evlenmemizi zaten hiç istemedi bir sürü engel koydu önümüze biz hepsini aştık, eşimşe aynı iş yerinde çalışıyorlar ve beni gıcık etmek için sürekli eşimi çalıştırıyor iş çıkarıyor eşimde çok sessiz saygısını bozmaz damarına basılmadıkça ama benim çok sinirim bozuluypr bu duruma eşimin kazandığıyla evini geçindiriyor bu haksızlığa tahammül edemiyorum hafta sonu bile rahat bırakmıyor takmamak için elimden geleni yapıyorum ama olmuyor