Evlilikte Kayınvalide Kayınpeder sorunları

Gencecik adam dururken kayınpederinizmi gece yarısına kadar çalışacak kaç yaşında adam...
eşinizide takdir ettim ne güzel yapıyor babasına evlatlığını
baba anne iyi olmak zorunda değil evladın evlatlık yapması için
herkes kendi yaptığının yapmadığının hesabını verecek
ayrıca ister bira içer ister siyanür içer size ne hesabı size mi verecek
Yav he he

9
Modernlik taslayanı çok gördüm de düğünlerde takısız evlenen gelini hiç görmedim o zaman baştan ben adet sevmiyorum takı falan istemem diyecek kv de ona göre davranacak

Kv nin millete göstermek istemesi ve her şeyin kadın üzerinden gitmesi ile takı arasındaki bağlantıyı anlayamadım.

Modernlik taslayanı çok gördüm de düğünlerde takısız evlenen gelini hiç görmedim o zaman baştan ben adet sevmiyorum takı falan istemem diyecek kv de ona göre davranacak

Ayrıca takısız evlense bile ne önemi var o takıyı ya birileri gasp edecek, ya borç diye alıp geri vermeyecek veya en iyi ihtimalle kocasına verecek ev araba vs alacak. Ki o da zaten oğullarına da faydası var hoş doğrudan geline ait bi şey değil. Takılı evlense de işte böyle abuk subuk şeylerle başını ağrıtacak. Arkadaşın dediği gibi düğün yaparken yapılan gösteriş de cabası.

Benim kayinvalidemle de bekarken iyiydik esim cezaevine girdi orda evlendik kactm esim hala icerde 2 bucuk yil oldu 5 bucuk senesi var bana cok kötü davranyolar ailemle de gorusemiyorm oraya gitmemi istemiyolar bugun eşm aradi telefonu aldilar ben hic konusamadm cok kötüyüm 😔
Sen kocaya değil kaynanaya kacmissin... Niye düşünmeden iş yapılır ki ya.. çok üzüldüm durumuna.. bir başlık aç olmazsa oradan durumunu konuşalım derim..

Konuya gelecek olursak, bir oğlum var Allah sizin gibisine denk getirmesin. Hiç mi hayatiniz da akraba ilişkisi nasıl olur diye bir çevre edinmediniz. Allah yardım etsin eşinizin ailesine... Yazık yetiştir büyüt biri gelsin çocuğunuza ağaç kovugundan çıkmış muamelesi yapsın, üstüne bir de çocuğunuz bunu kabullensin..

Siz niye üzerinize alındınız ki onlar et tırnak. Bugün küser yarın barışırlar. Benim nişanlımda abisiyle bir kırgınlık yaşadı nisan evresinde. Bende üzülmüştüm o an anlıyorum hissinizi sonra barıştılar, olay benimle alakalı olmasına rağmen aklima bile gelmiyor. Biraz kinci misiniz? Eğer bahsettiğiniz düğün sonrası akraba ziyaretiyse çoğu ailede yapılır. Ben gideceğim ne olacak ki, insanları ziyaret edip bir hatır sormak kime zarar? gönül almak diye güzel bir tabir vardır.
Çalışma hususunda ise eşiniz çok doğru bir tavir sergilemiş. Bende babamla birlikte çalışsam onu erken gönderir çoğu seyi yuklenmeye gayret ederdim. Çünkü o artık yaşlı ben ise gencim. Eşinizde muhtemelen böyle hissediyor. Bence onu bu konuda zorlamayın kendinizden soğutursunuz.
Ancak su konuda hak veririm size hep boyle gec geliyorsa haftanın bir iki günü erken gelmesini, birlikte zaman geçirmek istediğinizi söyleyebilirsiniz.
Bu konu dışında sizi haksız buldum.

Back
X