- 29 Haziran 2013
- 1.068
- 493
- 358
Bu ne ya.benimde isteyecegim varsa da istemezdim..ben yanastim kacti,ben kovaladim o kacti...sonra o yanasti ben kactim,salona gitti,gel yatalim dedim gelmedi...oyun haline gelmis..fazla naz asik usandirir misali,suyu cikmis biraz o isinizn.simdiye kadarda bu durum boyle kacma kovalamayla oluyorsa zaten,isteksizlik normal.Kızlar mrb...daha öncedende bıraya yazmıştım özet geceyım...eşimle bazı sorunşarımız var tabi onun bunlardan haberı yok çünki bn hep içime atıhorum...ama son zamanlarda heersryı kafama takar oldum ...eşimin borç harcı var evliliğimizde saygı da azaldı...cinsel isteksizlikte var..var da var yani..bunlar yüzünde zaten aklımdan acaba bitirmelimiyım sorusu gecıyor...neyse aramız ıyı suan bi sıkıntı yok fakat 1 haftadr beraber olmuyoruz bugun olucaktı bişeler sonra bn uyudum uyandımyatakodasına gectım o da geldi yanıma uyumaya başladı bnmde sinirlerım bozuldu...bişiler dedım buna bn dıyınce yanasmaya basladı bnde ben söyleyıncemi oluyor dedım bu sefer bn yanasmadım ısrar ettı ama bn yanasmadım nryse gıttı salona uyudu gelsene dedım beraber ıyuyalım uyudum şimdi gelemem falan dedı ...şimdi yalnızım kafaya takmış durumda uyuyamıyorum krşke bnde onun gibi umursamasam...nasıl erkek bu anlamıyorum artık bıktım gururum çok inciniyor butun eksi yonlerıne rağmen bide böyle istenmeyınce iyice sinirlerım alt ust oldu
Hep tek tarafın başlatması sıkıntı verir ama canım, insan kendini kötü hissederbu sıkıntıları eşinizle paylaşsanız. "bazı sorunlarımız var tabi eşimin bunlardan haberi yok" demişsiniz. konuşmadan böyle inatlaşarak sorunları anca büyütürsünüz, çözemezsiniz. bir de ben anlamıyorum siz diyince sevişse ne olacak? niye "ben diyince mi oluyor" diye trip atıyorsunuz. canınız çekince siz başlatın canı çekince o başlatsın.
HaklısınEvliliğimi zaten bu gibi sebeplerle bitirmek istıyorum ...kendisi huysuz aksii sorumsuz üstüne bide cinsellikte yok bitirmek aklımdan gecıyor malesef
heh sonunda beni anlayan biri çıktı...butun yöntemler denendi...bizde biliyoruz heralde once sevişmeyı oylede yapıyoruz yanii...gecen gün başına masan yapıyodum tv izlerken sonra onu öpmeye başladım ateşli bir şekilde ya espirıyle diyor ama bnce ciddiydı aynen soyle dedı hemen cinsel istismara başladın masaja devam et falan dıyınce de çok bozuldunmm ben daha ne yapayım zamanında neler ysptım ona dans mı etmedım...vs...ama hep bnm çabamla oluyor bişeyler bence burda yanlış giden birşeyler var...az öncede evden çıktım geldimde duştaydı kesın bi haltlar çevirdi bana inatHep tek tarafın başlatması sıkıntı verir ama canım, insan kendini kötü hisseder
Cnm valla borcu harcı takacak bir insan deıl kendısı bunları anca ben takıyorum kafama kendisi sorumsuz bir insan...ıs durumları nasıl bılmıyorum, borc var demısınız fızıken ve ruhen olan yorgunluklar ınsanları cınsellıkten uzaklastırıyor, bırde zamanla sevısme sayısıda sıklıgı da azalıyor, yas-cocuk- aıle ıcı gecım derdı vs... nedenlerden oturu... bence esınızle onu kırmadan konusun..
Olur olur bal gibi olur eşinin isteklerinden çok kendi isteklerini düşün herşeyi kafana takıp gurur yapma boş veeer sen isteyi ver büyüklarin bir sözüvardır kocaya gurur olmazIyıde o zamanda kendıme saygım kalmıyorr....istenmeyıorum ama zorla bişeler yaptırıyorum oyle olurmu hiçç...
Aslında onu seviyorum fakat bana isteksiz davrandığı zaman sorumsuz davranışlarından bıktım usandım artık bi gün çok ıyı davranıyor bi gun çok ufak bi sebepten çocuk gibi azarlıyor hep kendını haklı görüyor böyle oluncada ben soğuyorum malesef ama tüm bunlara rağmen nedir bndeki bu cinsel istek keşke bu isteğim kurusa gitse !!Ben sizi çok iyi anladım
hatta esas sorununuz ara cümlelerinizle daha iyi anlaşılıyor
tekrar konunuzu o şekilde düzenlerseniz sorununuza dair yorumlar gelir
hep siz başlatıyorsunuz, ayrıca eşiniz telefondan video izleyip bunları siliyor
siz yaklaştığınızda masaj örneğinden anladığım kadarıyla o anda gururunuzu kırıyor
bu anlattıklarınız elbette sorun
sen başlattın ben başlattım dan çok farklı bu şekilde bakmak gerekli
eşinizde aynı benim eşim gibi bir türlü kendimi yakın hissedip bırakamadığım her zaman inat tam anlamıyla
güvenemediğim bir insan
üstüne cinsellikte de anlaşamayınca evet bence de evliliğin bir esprisi kalmıyor cidden
sizin eğer evliliğinize devam edecekseniz adım atmadan kendinizi istetmeniz lazım
etmeyecekseniz aile terapisine gidelim yoksa ben artık devam etmek istemiyorum diye her olasılığı göze almanız laızm bence
9 yıl bunu 3 yılı evlilik...bu yıl başladı bu yani aslında ben bu ylı hatrlıyorum böyle daha once nasıldı hatrlamıyorumm ha bıde evlenmeden once ılk zamanlar tabıkıde cok ıyıydık....tabı bn eskiden onu gözumde cok buyuturdum her isteğıne evet derdım e artık bnde buyudum onla buyudum resmen ve değiştim bana ters gelen şeylere artık hayr dıyebiliyoru m bu da sanki ona gore artık ona hiç guvenmiyomuşum gıbı geliyormuş ciddiye aşmıyormuşum gibi geliyoermuş....bilmiyorum belki benden soğumuştur...çünkü bn değiştim değişmemde çok normalKaç yıllık evlisiniz? Daha öncede olmuşmuydu? İlk kez mi oluyor? Bir kere olduysa olabilir... Zaten bir sürü sıkıntı var ..
Aslında çokta bakımlıyımdr yani ona şaşıyorum zaten ...Bazi adamlarda yapi meselesi bu uzulecek bir durum degil kotu dusunme hemen sen yanas ne olacak ki kocan sonucta elin adami degil.
Birde adam seni isteyecekse pijamali sac daginik gorunce yine istemez biraz bakim ve cocuk inatlarindan vazgec.
Aslında onu seviyorum fakat bana isteksiz davrandığı zaman sorumsuz davranışlarından bıktım usandım artık bi gün çok ıyı davranıyor bi gun çok ufak bi sebepten çocuk gibi azarlıyor hep kendını haklı görüyor böyle oluncada ben soğuyorum malesef ama tüm bunlara rağmen nedir bndeki bu cinsel istek keşke bu isteğim kurusa gitse !!
Cocuk varmi acabaAslında çokta bakımlıyımdr yani ona şaşıyorum zaten ...
Aslında bi tatminsizlik yok fakat haftada 2 veya 1 olması lazım diye düşünüyorum..ya da çok sacma oldu...herkes ne kadar istıyorsa o kadar yapsın yapmak ta deıl sorun bn artık eşimin beni arzulamadığını düşünüyorum...yada hep ilk adımı ben atıyorum o nuda oyle alıştırdım...suç bndeeşim eski sevgilisiyle sevgiliyken yaşamışlar beraberliği
ama kız o isteksiz ve tam anlamıyla tatmin olmuyor diye sürekli istekli bir şekilde davranmış beraberliklerinde
hatta günde 3 kere bile istediği oluyormuş
çünkü sevilmeyi istenmeyi cinsel istekle bağdaştırmış aklında
eşimden sonraki sevgilisiyle daha dingin ve tatmin olan bir hayatı olmuş
bunları eşimden değil objektif bir kaynaktan öğrendim
eğer ilişkinizde tatmin oluyorsanız isteğiniz normal
ilişkinizde tatmin olmuyorsanız sizde ölçek olarak cinsel isteği kullanıyor olabilirsiniz
Yok düşünmüyoruz da yani en azından bn artık bişeylerden emin olamadığım için istemiyorum...o da pek istekli gibi deil...çok arkadas düşkünü kendisi arkadasları bekar o hayat ona yetıyorCocuk varmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?