Evlilikte kocamın cinsel isteksizliğ

Bazen erkekler kışkırtılmayı sever canım.Deh diyeceksin.Gün içinde yaşadıkları belkide isteksizlik olmasının sebeplerinden biridir.Bir şeyi kafaya takınca istesende olmuyor.Kadın dediğin erkeğe yön verir.Erkekleri büyüten karısıdır.Çocuklaşmayı bırakıp eşinizle siz ilgilenin.Tamam ondan da beklentileriniz oluyor.Hep ben hep ben mi diyeceğim diyorsunuz.İlk önce yanaşıp sonra geri çekilmek daha itici birşey.....Bu sebeple bir zaman siz yönlendirmeyi deneyin şikayet etmeden.Sorunlarınıda dinlemeyi ihmal etmeyin.

Bizim evliligimizdeki 2,3 yıllık döneme benzemis su anlattiginiz. Keşke geri o yıllara dönsek önceden o yanaşmıyor diye sinir oluyodum ben yanastigimda sirnasinca istemiyodum geri oda gurur yapıp ayrı yatıyordu ama başka odaya gitmiyordu benimki yere inip yatıyordu şimdide diyorum red ettigimdede ısrar etmese küsüp gurur yapıp gitse ama yok yussuzlesti artik

Yorumlarınızı da okudum. Konuyu açtığınız şeklinden çok farklı bence mesele. Eşinizin cinsel isteksizliği yok. Size karşısı isteksizliği var malesef. Bunun da sebebini biz tabi burdan bilemeyiz. Birçok sebebi olabilir. Muhtemelen şevkini kıran birşey var. Ya size karşı olan duyguları, sevişirken belki bir hareketiniz, tepkiniz, belki genel olarak atarlı biri olmanız, onun sizi istemesine fırsat vermemeniz vs vs. Birçok nedeni olabilir. Bazen 1 ay yanaşmıyorum yine tık yok diyebilirsiniz ama fırsat vermemekten kastım o değil.
Belki baştan çıkarmak için uğraşmak istiyordur, belki onun fantazilerine tepkili yaklaşıyorsunuzdur.
Şahsen ben yazdıklarınızı okurken, çok hızlı konuşan, tepkili, karşı tarafı eleştiren tutumları olan bir bayan gördüm karşımda sanki. Lüften kırılmayın ama hissettiğim gibiyse ben bile birşey yapmak istemem yani.
Başka bir sroununuz yoksa bence bu konuyu çözebilirsiniz. Demekki farklı bir yol denemek lazım ve sorunun kaynağına ulaşmak. Gerekirse aile terapistine gidebilirisiniz.

geçen gün ben istedim o yok yeni emek yedik karnım çok şiş sonra dedi.önce moralim bozuldu sonra da hayır ben istiyorum ve şimdi deyip soydum adamı sonra da memlekete gittim. giderken de kullanılıp atılmış gibi hissediyorum kendimi iyiki erkek değilmişsin sen dedi

yok yaaa ben galiba çok grursuzum

milyon tane insanın günlük yaşadığu sıradan bir olayı bu platforma taşıyıp abartmak çok saçma .yani istedi yapmadım ben istedim o yapmadı .uyudu çağırdım gelmedi o çağırdı ben gelmedim.ne bu oyun gibi ..böyle günlük sıradan herkesin hemen hemen evinde yaşadığı olaylar yani..

Sıra sıra sevişmecilik oynama mantığını anlamıyorum :)
Bugün ben gittim yarın o gelsin, yok o başlatmadı ben niye başlatayım..
Karı koca arasında gurur mu olur yahu?
Şahsen ben hiç takılmam oralara. Canım istedi mi çullanırım..

Yok arkadaş ben pes ettım artık birazda o düşünsün bişeylerı biraxda o çabalasın dursun düşünsün bu evlilik nereye gidiyor diye...benden bu kadar

Valla cnm bnde takılmıyorfum bir zamanlar...bende cnm istedimi atlıyordum üstüne ama baktım reddefılmeler başladı...eeehhh yeter artık dıyorum...

G
siz anlamadınız galiba burdaki asıl sorunu bn özetlim o zaman ...adam diyorum artık beni arzulamıyo galibaa...eskiden bnde bunları sorun etmıyordum fakat kadınlar hısseder arzulanmadığını

Niye arzulamiyor?
Çünkü bn eski bn deilim...onun her doğru dediğine bn eğer bana göre yanlış birşeyse dusuncemi soyluyorum böyle oluncada sürekli eleştıren biriymuşim gibi oluyor.onun her davranışını onaylamadığım için sorunlar yaşıyoruz belkide bu bnden soğumasına sebep olıyordurr

Valla cnm bnde takılmıyorfum bir zamanlar...bende cnm istedimi atlıyordum üstüne ama baktım reddefılmeler başladı...eeehhh yeter artık dıyorum...
O reddederse sen de baştan çıkar sexy kıyafetlerle. Sonra da annem göster ama elletme dedi dersin az da o düşünsün :))

O zaman düşünün bakalım nerede hata var
Hre dediğine evet demeyin tabi bu sizin kişilik hakkınız ama bunu yaparken karşı tarafa elestiriyormus hissini de vermeyin.bunun sizin hakkınız olduğunu bilsin onun elestirilmedigini hissettirin.Yani yükü beraber omuzlayan olun takım arkadaşı. .rakip değil. .önce bunu düzeltin sonra cinselligin duzelmesini bekleyin.madem bundan sonra bozuldu

evlilik terapisine gidin birlikte sorunlarla kendiniz baş edemezsiniz bir yardım alın çok kötü bir şey değil bu belki bundan 10 yıl sonra herkesin bir aile hekimi olduğu gibi bi psikologu psikiyatristi psikoterapisti falan olur nerdeee o günler evlilik zaten başlı başına zor birde diğer problemler varken katlanıyor zorluklar yardım almaktan çekinmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…