- 9 Ocak 2013
- 137
- 63
- 28
geçen gün ben istedim o yok yeni emek yedik karnım çok şiş sonra dedi.önce moralim bozuldu sonra da hayır ben istiyorum ve şimdi deyip soydum adamıKızlar mrb...daha öncedende bıraya yazmıştım özet geceyım...eşimle bazı sorunşarımız var tabi onun bunlardan haberı yok çünki bn hep içime atıhorum...ama son zamanlarda heersryı kafama takar oldum ...eşimin borç harcı var evliliğimizde saygı da azaldı...cinsel isteksizlikte var..var da var yani..bunlar yüzünde zaten aklımdan acaba bitirmelimiyım sorusu gecıyor...neyse aramız ıyı suan bi sıkıntı yok fakat 1 haftadr beraber olmuyoruz bugun olucaktı bişeler sonra bn uyudum uyandımyatakodasına gectım o da geldi yanıma uyumaya başladı bnmde sinirlerım bozuldu...bişiler dedım buna bn dıyınce yanasmaya basladı bnde ben söyleyıncemi oluyor dedım bu sefer bn yanasmadım ısrar ettı ama bn yanasmadım nryse gıttı salona uyudu gelsene dedım beraber ıyuyalım uyudum şimdi gelemem falan dedı ...şimdi yalnızım kafaya takmış durumda uyuyamıyorum krşke bnde onun gibi umursamasam...nasıl erkek bu anlamıyorum artık bıktım gururum çok inciniyor butun eksi yonlerıne rağmen bide böyle istenmeyınce iyice sinirlerım alt ust oldu
Yok arkadaş ben pes ettım artık birazda o düşünsün bişeylerı biraxda o çabalasın dursun düşünsün bu evlilik nereye gidiyor diye...benden bu kadarYorumlarınızı da okudum. Konuyu açtığınız şeklinden çok farklı bence mesele. Eşinizin cinsel isteksizliği yok. Size karşısı isteksizliği var malesef. Bunun da sebebini biz tabi burdan bilemeyiz. Birçok sebebi olabilir. Muhtemelen şevkini kıran birşey var. Ya size karşı olan duyguları, sevişirken belki bir hareketiniz, tepkiniz, belki genel olarak atarlı biri olmanız, onun sizi istemesine fırsat vermemeniz vs vs. Birçok nedeni olabilir. Bazen 1 ay yanaşmıyorum yine tık yok diyebilirsiniz ama fırsat vermemekten kastım o değil.
Belki baştan çıkarmak için uğraşmak istiyordur, belki onun fantazilerine tepkili yaklaşıyorsunuzdur.
Şahsen ben yazdıklarınızı okurken, çok hızlı konuşan, tepkili, karşı tarafı eleştiren tutumları olan bir bayan gördüm karşımda sanki. Lüften kırılmayın ama hissettiğim gibiyse ben bile birşey yapmak istemem yani.
Başka bir sroununuz yoksa bence bu konuyu çözebilirsiniz. Demekki farklı bir yol denemek lazım ve sorunun kaynağına ulaşmak. Gerekirse aile terapistine gidebilirisiniz.
Devamı gelir derken ?Salonda uyumasına izn vermeyin. Yoksa devamı gelir.
Valla cnm bnde takılmıyorfum bir zamanlar...bende cnm istedimi atlıyordum üstüne ama baktım reddefılmeler başladı...eeehhh yeter artık dıyorum...Sıra sıra sevişmecilik oynama mantığını anlamıyorum :)
Bugün ben gittim yarın o gelsin, yok o başlatmadı ben niye başlatayım..
Karı koca arasında gurur mu olur yahu?
Şahsen ben hiç takılmam oralara. Canım istedi mi çullanırım..
siz anlamadınız galiba burdaki asıl sorunu bn özetlim o zaman ...adam diyorum artık beni arzulamıyo galibaa...eskiden bnde bunları sorun etmıyordum fakat kadınlar hısseder arzulanmadığınımilyon tane insanın günlük yaşadığu sıradan bir olayı bu platforma taşıyıp abartmak çok saçma .yani istedi yapmadım ben istedim o yapmadı .uyudu çağırdım gelmedi o çağırdı ben gelmedim.ne bu oyun gibi ..böyle günlük sıradan herkesin hemen hemen evinde yaşadığı olaylar yani..
Çünkü bn eski bn deilim...onun her doğru dediğine bn eğer bana göre yanlış birşeyse dusuncemi soyluyorum böyle oluncada sürekli eleştıren biriymuşim gibi oluyor.onun her davranışını onaylamadığım için sorunlar yaşıyoruz belkide bu bnden soğumasına sebep olıyordurrNiye arzulamiyor?
O reddederse sen de baştan çıkar sexy kıyafetlerle. Sonra da annem göster ama elletme dedi dersinValla cnm bnde takılmıyorfum bir zamanlar...bende cnm istedimi atlıyordum üstüne ama baktım reddefılmeler başladı...eeehhh yeter artık dıyorum...
Çünkü bn eski bn deilim...onun her doğru dediğine bn eğer bana göre yanlış birşeyse dusuncemi soyluyorum böyle oluncada sürekli eleştıren biriymuşim gibi oluyor.onun her davranışını onaylamadığım için sorunlar yaşıyoruz belkide bu bnden soğumasına sebep olıyordurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?