- 5 Ekim 2011
- 5.035
- 4.403
- 248
Teşekkür ederım durumumu cok ıyı anladınız.
Ama esım anlamıyor her konuştuğumuzda kavga edıyoruz ve artık nefret edıyorum herseyden boşanmayı bıle düşündüm defalarca sırf bu sebeb yüzünden.ezber konuşuyor hep aynı şeyleri söylüyor ılk evllik yıllarımızı anlatmadım neler var neler(
Bırde ben 3 uçak değişip turkıyeye gelıyorum 24 saat yollardayız 17 saat toplamda uçuş yapıyorum .ıstanbula geldıkten sonra 1 uçakla memlekete artık ayakta duramıyorum.havaalanı sehır dısında 1 saatede ancak sehir merkezındeyız.
1 hafta zaten yorgunluğu atanıyorum uçakta basınç dan mahfoluyorum. Ustunede daha dınlenmeden nereye gıdecegız muhabbetı( benım aılem merkezde onlara gıtmek lazım eşim buna bile alışamadı. Kaynıma ılk gıtmemız gerekıyormuş şimdıye kadar gıtmedım ama hep problem oldu.çok daraldım .
Kendimi çok degersiz hıssedıyorum.
Es cok önemlı erkek adam gıbı olacak cıdden. Tamam içkisi sıgarası york evine cocuklarına bakıyor ama kadında esı ınn yanında kendını degerlı hıssetmek ıster abısınden babasından emır alan cekınen erkek ler evli olmak çok zor yılda 1 ay dıyıp sünefe olmak güya bunala Allah rızası demek benı çıkmaza sürüklüyor.
Eşim bırde aılesının yanında büyümemiş aıle düzen görmemiş ben fazla gelıyorum kendısıne sevgıden bıle anlamıyor.
Nasıl anlatsam ıyılıklerınıde basıma kakıyor kı yanı bıraz akşamları çocuklRı seviyor onlarla oynuyor haftasonun bıale vakit geciriyor sank I lutfediyor ... Ben cocuklara biraz kizsam hemen kotu anne oluyorum. Dis goruntume giyimime ev duzeni yemegime Falan lag etmiyor. Ama baska cok elestiriyor farkinda degil fikirlerime soylediklerime mutlaka bi kulp buluyor. Insanin hayata zor donemleri oluyor hem o zamanlarimi elestiriyor cektigim sikintilarda beni sucluyor sebebin kendim oldugunu soyluyor. 1 ay tanisip evlendiginiz bir Adama alismaz ustune farkli bir kulture ulkeye alismak kolay degil yada Benim kolay olmadi sucmu bu ilk kizima hemen hamile kaldim yeni evliydik .ikinci cocugum isteme den hamile kaldim.cok sikintilar yasadim ama anlMiyor
Evde tuvalet var banyo var eve harcama yapiyor kı lüks degıl temel seyler bunlara sevenmemı beklıyor
duygusal destege ne gerek var
Adam eve aldigi sebzeye meyveye mutlu olmamı beklıyor.sukredıyorum ama ben bunların yokluğunu görmedim ki...
Bıraz anlayış suçlamadan hak vererek konuşma ıkı çift guzel söze hasretım
Bızım durumumuzdan kötü olanları gosterıyor be adam sen madem ıyısın dHa ıyı ol bu zulüm nıye ben gorevlerımı bılıp yapıyorum yemegı temizliği ütüyü kafana kakmıyorum senınde gorevın onlar adam gıbı yap ay şankı sımdı karşımda işte ama parcalayasım geldı
Maddıyat olarak ta rahat değilim ıyı anladınız bır gümüş kolye aldı oda benım zorumla san kı dunyayı aldı arttik gerisini duşunun.bazen rahat bıraksada genel olarak sıkıyor.eve temel gıdalar alınıyor ona bıle pahalı dıyor kendıme özel arada harcama yapsam ıçı gıdıyor bırsey demesede çatlıyor kı atıyorum bır krem bı parfüme verılen tepkı bu((
biri eşimle şu konuda zıt gidiyoruz ne yapmalıyım dediğinde tavsiye vermek mümkün oluyor.. ama siz sanki eşinizle hani derler ya "ayrı dünyaların insanlarısınız".. bu durumda ne diyeceğimi bilemiyorum.. ya o sizin dünyanıza gelecek ya siz onunkine gideceksiniz.. ortak payda yok gibi nasıl aynı hayatı yaşayacaksınız.. ay ne olur yanlış anlamayın üzmek istemiyorum sizi ama çok zor bir durumdasınız.. umarım bir çözüm bulunur.. siz yine de ufak ufak eşinize ulaşmaya çalışın.. belki o da size doğru adım atar..