- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.138
- 598
peki ailenizin ilk tepkisi nasıl oldu?
Ailem biz daha arkadasken tanisip sevmislerdi eşimi. Sonra ben birlikte oldugumuzu soyleyince, ve onun aile yapısından biraz bahsedince sen onlarla yapamazsin,baskı yaparlar, huzursuz olursun, sadece x le degil ailesiyle de evleneceksin aile cok onemli vs vs dediler. Ama benim cok kararli oldugumu bildikleri icin sadece konusup vazgecirmeye, ikna etmeye calistilar, e tabi ki ikna olmadim.
Onun ailesi de kızı bize vermezler demisler, esim siz o isi bize birakin demis.
Velhasil biraz benim umursamazligim, biraz keskin cizgilerim nedeniyle ailesi bana ya da evliligimize karisma tesebbusunde bile bulunmadilar. Zaten ailesi cok uzakta yilda 2 kere 2-3 gun gorusuyoruz onda da mesafemizi koruyoruz. Ailelerimize gelince diger dunurler gibi biraraya gelmediler cok fazla, hatta onun memleketinde ayri benimkinde ayri dugun yapildi ve her aile sadece kendi dugunune katildi :) sonrasındaki evli oldugumuz 11 yilda da 11 kere karsilasmamislardir, kizimin dogum gununde falan birbirlerini gorup hal hatir soruyorlar, bayramlarda, hastaliklarda falan arasiyorlar o kadar. Arada ne bir gerginlik ne de samimiyet var. Yuzgoz olmayinca sorun da olmuyor.