- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.784
- 388
- 45
nsıl bir ayar uslanmıyor ve hep tekrarlıyor odasını yatagını ayırıyor
Burcu akrep mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nsıl bir ayar uslanmıyor ve hep tekrarlıyor odasını yatagını ayırıyor
balık ben de balığımBurcu akrep mi
hayırKüsen erkek değişmez..evlenmeden once hiç mi küsmedi bu?
bir de sürekli olarak yüzüğünü takmayı hep unutuyor bu da beni sinir ediyor1 ikinizde daha olgunlaşamamışsınız
2 boşanmak o kadar kolay olmsmalı
3 kiminle problem yaşıyorsanız onunla sorunlarınızı çözün
4 emin olmadan anne baba olmayın
anlaşmalı için oturup kunuşmamız lazım değil mi,ben direkt ona söylemeden dilekçe mi evsem olur muKusmek de bir cesit psikolojik siddet. Sessiz direnis ayni zamanda. Degisir mi derseniz, hayir. Kimse huyundan vazgecmez. Bebek sakın dusunmeyin. Hele evlilik oturmadan asla. Henuz bir yil dolmadigi icin davayi cekismeli acarsiniz ama sonra o da isterse dava da anlasmaliya cevrilir ve hemen biter. Cekismeli bosanma biraz uzun surebilir. Kusen erkek cekilir dert degil.
inanın kendimi çok sorguladım sıkıntı yokken sorun çıkartıp küsen oBelki sizde sorun vardır
Kendi davran3şlarınız nasıl Eşinize karşı insan birazda kendini sorgulamalı
Bence bir avukata gidip dilekce konusunda yardim iste. Anlasmalida bildigim iki taraf da imzalayip veriyor. Ben cekismeli bosandigim icin anlasmali konusunda yanlis bilgi vermek istemiyorum. Hem siz davayi zaten cekismeli acmak zorundasiniz daha 1 yil dolmadigi icin.anlaşmalı için oturup kunuşmamız lazım değil mi,ben direkt ona söylemeden dilekçe mi evsem olur mu
yalnız verdiğiniz örneklerde küsmesi hep sizin attığınız triplerden sonra. emin misiniz durduk yere küstüğüne hala ?inanın kendimi çok sorguladım sıkıntı yokken sorun çıkartıp küsen o
Adama simit almadı diye surat asan siz değil misiniz? Ne demek sıkıntı yokken? Dalga mı geçiyorsunuz siz? Tripleriniz surat asmalarınız bunaltıyordur adamı da sizinle muhatap olmak istemiyordur. 30’lu yaşlardaki insanlar bir de bunlar şaka gibi.inanın kendimi çok sorguladım sıkıntı yokken sorun çıkartıp küsen o
Adama simit almadı diye surat asan siz değil misiniz? Ne demek sıkıntı yokken? Dalga mı geçiyorsunuz siz? Tripleriniz surat asmalarınız bunaltıyordur adamı da sizinle muhatap olmak istemiyordur. 30’lu yaşlardaki insanlar bir de bunlar şaka gibi.
Cekismeli dava icin bir avukattan yardim iste. Oyle sadece dilekce vermeyle olmuyor. Dava acilmadan once karsiliklidilekcelere cevaplar oluyor. Hem haklarini da talep edeceksin hak kaybina ugramamak icin. Birsey talep etmesen bile dilekceler icin avukattan yardim iste.anlaşmalı için oturup kunuşmamız lazım değil mi,ben direkt ona söylemeden dilekçe mi evsem olur mu
Adama simit almadı diye surat asan siz değil misiniz? Ne demek sıkıntı yokken? Dalga mı geçiyorsunuz siz? Tripleriniz surat asmalarınız bunaltıyordur adamı da sizinle muhatap olmak istemiyordur. 30’lu yaşlardaki insanlar bir de bunlar şaka gibi.
aa lütfen ama türk kadının birinci vazifesi trip atmaktır. elimi tutmadın, simit almadın, neden gözlerime bakmadın, eve gelince hemen sarılıp öpmedin... bunlar hep önemli trip malzemeleri. sonra adamlar neden kaçıyor ?
Ya bunaltabilir de 1 hafta konusmamak normal mi...Adam normal olsa triplerinden bunaldım yapma artık falan der küsmek yerine...Kız belli ki ilgi alaka görmek onemsenmek istiyor, simit konusunda surat yapmasını ben anlayabiliyorum, onemsenmek istemiş, eşim simit istedi diye bunu onemseyip almasını istemiş mesela, adam sallamamış , unuttuysa bile aaa pardon canım ya tekrar gideyim vs demesi gerekirdi ama dememiş...Kızın da onemsenmemeye suratı düşüyor aslında ama bunun üzerine küsen yine adam oluyor hem de 1 hafta...
Çekilir dert değil hayatı zindan eder küsen erkek
Tamam da kuzum sende kusuyormussun6 aylık evliyiz eşim ilk balayında küstü.ben elimi tutmadı ,yürürken beni geride bıraktı diye trip yapmıştım.O benden uzaklaştı,hiç konuşmadı.
bir zaman sonra kahvaltı yapacağımızda ekmek almaya gitmişti ben simit istediğim halde almamış ben de biraz surat yaptım.o zaman da küstü bir hafta konuşmadı.geçende istanbulda yürüyoruz madoya girelim bir su alır tuvalete gireriz dedim yok o şekilde içeri alır almaz derken o andan itibaren soguk davranmaya başladı.yine eve gelinceye kadar istanbul gibi yerde yanımda bile yürümedi.bu olaydan sonra da bir haftadan beri küs.her küslüğünden sonra bir daha yapmıycam diyo. sinir oluyorum.yarın dava acmayı düşünüyorum.bi de korunmayı bırakmıştık böyle bi adamdan nasıl baba olur?babam da böyle biriydi bir ay küserdi.30 yıl babamı çektim bi o kadar daha kocayı mı çekeçeyim?
bir de bütün olanları kaynanama anlattım çünkü birine anlatmam lazımdı .kendi annemi üzmemek için.
beni seven adam böyle davranmaz.nereye kadar kendimi değersiz hissedeceğim yarın adliyeye gidip mesaj atacağım anlaşmalı mı çekişmeli mi diye ve dilekçeyi yazacğım
Böyle trip atan insanla değil bir hafta bir ömür konuşmam. Daha büyümeden evlenmişler de adam küsüyor diye boşanmayı düşünüyor. Bizim de ilişkilerimiz var ama bir istediğimizi almayı unuttu diye surat asmıyor tripler atmıyoruz. Küsen erkek kadar trip atan kadın da çekilir dert değil.
Sizin de vardı bir küsen erkek başınızda hatırlıyorum.