evlilikte küsen erkek

Yahu adam unuttu mu yoksa sallamadı mı bilmiyoruz..Unutsa da yazdım ya işte hayatım unutmusum falan demesi lazım...Yani orda simit almadın mı deyince muhabbet nasıl gelişti bilmiyoruz ki anlatmamış o kadarını...Adam kızın isteklerini sallamıosa tabiki kız surat yapabilir yani...Erkek dediğin de kız surat yapınca 1 hafta küser mi allah askına
Konu sahibi almadın mı vs dememiş bence direkt surat asmış. Öbür türlü olsa konuya yazardı zaten. Adamın bütün küsmeleri kadının trip atmalarından sonra. Normal bir insan surat yapmaz trip atmaz kırıldığı üzüldüğü ne varsa söyler. Adamın küsmesini eleştirmeden önce buna sebep olan davranışı eleştirmek lazım.

Konu sahibi almadın mı vs dememiş bence direkt surat asmış. Öbür türlü olsa konuya yazardı zaten. Adamın bütün küsmeleri kadının trip atmalarından sonra. Normal bir insan surat yapmaz trip atmaz kırıldığı üzüldüğü ne varsa söyler. Adamın küsmesini eleştirmeden önce buna sebep olan davranışı eleştirmek lazım.

Hadi tamam bişi demeden surat yapsın da 1 hafta buna küsülmez arkadaş...Kızılır en fazla kahvaltıda unutulur ya bu nedir

Sizde triplenmișsiniz her seferinde. Böyle bir nedenden boşanma davası açılmaz. En azından bir çabalayın. Terapiste gidin.

Bu tip insanlar duygusal olgunluğa erişememiş insanlar ve maalesef ben de öyle birisiyle evlendim... Ama sonuç olarak ayrılma kararı aldım. Dediğin gibi küs barış evcilik oyunu oynamıyoruz. İnsan gibi çekip karşına konuşamıyosan evliliğin de bi önemi yok..Hayırlısı olsun hakkında

Boşanması gereken yerde yapamam edemem çocuk var diyenlere ayrı, en ufak şeyde boşanmaya kalkanlara ayrı kızıyorum.
Eşinin sürekli küsmesi konusunda Allah sabır versin.De bebeğim hiç mi flört etmediniz.Görücü usulü evlilikte bile insanlar birbirlerini tanımak için sorular soruyor nabız yokluyor.
İki dkda sen bana küstün al sana dava çekişmeli mi olsun anlaşmalı mi dersen sonunda sen üzülürsün.bana öyle geliyor

🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Ay okurken ben bunalıyorum ya yazık bu adamlara. Gerçi onlar da haklı değiller çekmesinler böyle insanları. Daha bir de “ortada sorun yokken sıkıntı çıkarıp küsüyor” diyor ya:kızgın::kızgın::deli:

valla bizim türk kadınında gereksiz trip atma özelliği ciddi şekilde var. sadece sevgiliye değil kız arkadaşlarımıza bile var.
bu sanırım büyütülme şeklimizle alakalı. ben oldum olası çevremde o kadar çok "sen kadınsın, erkek dediğini yapsın diye nazlanmalısın" mantığında insan gördüm ki.. anlıyorum erkeklerin bezmelerini.

yani adam simiti unuttuysa trip atmak yerine şakaya vurursun, bir iki şakayla karışık laf sokarsın. ama iş tribe dönünce bu saçma bir küslük yarışı oluyor. ve kimse de tripten bir şey anlamıyor.

1 hafta küslük nedir ya, hem de simit alma gibi basit bir konudan. Evliliginiz yeni, birbirinize alisma asamasindasiniz. Cocuk isini erteleyin. Küsme konusunda ciddi bir konusma yapin bir daha olursa siz daha uzun süre küsün

Eşinizi karşınıza alın konuşun.
Olmuyorsa da olmuyordur.. Çok cocukça geldi küsmek konuşmamak filan

6 aylık evliyiz eşim ilk balayında küstü.ben elimi tutmadı ,yürürken beni geride bıraktı diye trip yapmıştım.O benden uzaklaştı,hiç konuşmadı.
bir zaman sonra kahvaltı yapacağımızda ekmek almaya gitmişti ben simit istediğim halde almamış ben de biraz surat yaptım.o zaman da küstü bir hafta konuşmadı.geçende istanbulda yürüyoruz madoya girelim bir su alır tuvalete gireriz dedim yok o şekilde içeri alır almaz derken o andan itibaren soguk davranmaya başladı.yine eve gelinceye kadar istanbul gibi yerde yanımda bile yürümedi.bu olaydan sonra da bir haftadan beri küs.her küslüğünden sonra bir daha yapmıycam diyo. sinir oluyorum.yarın dava acmayı düşünüyorum.bi de korunmayı bırakmıştık böyle bi adamdan nasıl baba olur?babam da böyle biriydi bir ay küserdi.30 yıl babamı çektim bi o kadar daha kocayı mı çekeçeyim?
bir de bütün olanları kaynanama anlattım çünkü birine anlatmam lazımdı .kendi annemi üzmemek için.
beni seven adam böyle davranmaz.nereye kadar kendimi değersiz hissedeceğim yarın adliyeye gidip mesaj atacağım anlaşmalı mı çekişmeli mi diye ve dilekçeyi yazacğım
Benmkide küser ama dısarda asla yanımdan ayrılmaz evde küser cünkü bi kadın dısarda sap gibi ortada bırakılmaz ki biz Allah'ın emanetiyiz erkeklere

Adama simit almadı diye surat asan siz değil misiniz? Ne demek sıkıntı yokken? Dalga mı geçiyorsunuz siz? Tripleriniz surat asmalarınız bunaltıyordur adamı da sizinle muhatap olmak istemiyordur. 30’lu yaşlardaki insanlar bir de bunlar şaka gibi.
TAMA BEN HAKSIZIM AMA BU MUDUR YANI SONUCU 1 HAFTA KONUŞMARAK MI BENİ CEZLANDIRIYOR

Back
X