6 aylık evliyiz eşim ilk balayında küstü.ben elimi tutmadı ,yürürken beni geride bıraktı diye trip yapmıştım.O benden uzaklaştı,hiç konuşmadı.
bir zaman sonra kahvaltı yapacağımızda ekmek almaya gitmişti ben simit istediğim halde almamış ben de biraz surat yaptım.o zaman da küstü bir hafta konuşmadı.geçende istanbulda yürüyoruz madoya girelim bir su alır tuvalete gireriz dedim yok o şekilde içeri alır almaz derken o andan itibaren soguk davranmaya başladı.yine eve gelinceye kadar istanbul gibi yerde yanımda bile yürümedi.bu olaydan sonra da bir haftadan beri küs.her küslüğünden sonra bir daha yapmıycam diyo. sinir oluyorum.yarın dava acmayı düşünüyorum.bi de korunmayı bırakmıştık böyle bi adamdan nasıl baba olur?babam da böyle biriydi bir ay küserdi.30 yıl babamı çektim bi o kadar daha kocayı mı çekeçeyim?
bir de bütün olanları kaynanama anlattım çünkü birine anlatmam lazımdı .kendi annemi üzmemek için.
beni seven adam böyle davranmaz.nereye kadar kendimi değersiz hissedeceğim yarın adliyeye gidip mesaj atacağım anlaşmalı mı çekişmeli mi diye ve dilekçeyi yazacğım