evlilikte küsen erkek

Yanlış anlama ama bir Çocukla evlenmişsin.. Benimde arkadaşım aynı sorunları yaşadı cocuk herseye küsermiş hep ben giderdim hep ben özür dilerdim dedi alıştı şımarttım dedi şuan ayrılar boşanmak istiyor ve çocuk tehtit ediyor, diyor ki yüzüne kezzap atarım güzelliğin kalmaz bilmem ne kız boşanmak istiyor tabi onlar 6 yillik evliler.

O ÇEKİLİNCE BİR KENRA BENİ DIŞLIYOR YEMEĞİNİ KENDİ YAPIYOR ODASINI AYIRIYO FİLAN BEN NAPAYIM
ay bu ne hep büyük harf
büyük harf nette bağırmak demek

o derece küsüyor he yatak vs ayırıyor
annesi ne dedi siz anlatınca

babam 60 yaşında. 30 yıldır anneme küsüyor. biz normal yaşamımıza devam ediyoruz napalım küsmek adamların yaratılış geninde mevcut sanırım

ayyy derhal defet o adamı. o ne be benim rahmetlide öyleydi. ota boka küserdi. erkeğin küsmesi kadar kötü bişey yok. ben çekemedim

Bosanma blöfü yaptığında eşinin kabul etmesi ihtimalini dusun, ona gore davran bence.. Yuzde yuz kararli degilsen, bosanmayi kabul ettiginde yerle bir olacaksan bosuna girme o toplara.. Sirf gözünü korkutmak icin, pisman olup geri adim atmasi icin yapacaksın belli ki..

Küsen insandan nefret ederim.Belli bir yaştan sonra insan sorununu konuşarak halletsin yahu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…