evlilikte küsen erkek

ZATEN AĞZINDAN ADIMDAN BAŞKA BİŞEYDE ÇIKMIYOR Kİ

Ay okurken ben bunalıyorum ya yazık bu adamlara. Gerçi onlar da haklı değiller çekmesinler böyle insanları. Daha bir de “ortada sorun yokken sıkıntı çıkarıp küsüyor” diyor ya
KÜSMESİ Mİ LAZIM SORUN BÖYLEMİ ÇÖZÜLÜR EVİN İÇİNDE BİRİBİRİMİZDEN SAKLAIYORUZ

KESİNLİKLE ÖNEMSENMEK SEVİLMEK İSTİYORUM

E İYİ DE İNSAN BALAYINDA BİLE EŞİNE KÜSER Mİ

Aynı annem ve babam, annem ufak tefek şeylere surat asar, babam da ona inat 5 ay konuşmaz. Sonuç; 35 yıllık evliler. Ama gerçekten babamın yaptığı çekilmiyor. Trip atmak başka 8 ay küs kalmak başka. Evlenmeden önce nasıldı? Ne kadar süre flört ettiniz?

Valla kusura bakma ama ikinizde birbirinden betersiniz
Simit almadı diye trip atılır mı ya
İYİ DE EKMEK İÇİN Bİ ŞEKİLDE DIŞARI ÇIKIYOR VE ÇIKTIĞI HALDE BENİM EKMEK YEMEDİĞİMİ BİLDİĞİ HALDE ALMADAN GELİYO

Daha cok yeni bence ciddi ciddi konus durumu ve izle.Korunmayi da birakma baktin ki adam ayni bosan yapacak bisey yok

İYİ DE EKMEK İÇİN Bİ ŞEKİLDE DIŞARI ÇIKIYOR VE ÇIKTIĞI HALDE BENİM EKMEK YEMEDİĞİMİ BİLDİĞİ HALDE ALMADAN GELİYO
Ya ne var bunda
Çocuk gibi
Kaç yaşındasın sen?
Sen hep simitle mi kahvaltı ediyorsun
Ekmek ye ne olucak
Bak böyle yaparsan evlilik yürütemezsin sen
Bunla olmaz başkasıyla da olmaz

O ÇEKİLİNCE BİR KENRA BENİ DIŞLIYOR YEMEĞİNİ KENDİ YAPIYOR ODASINI AYIRIYO FİLAN BEN NAPAYIM
Başta sende soğuk davrandım demissin onun için söyledim.
Yok her seferinde böyleyse bence güzelce konuş çekilecek dert degil gercekren

Haklısınız o kadar yıl babayı çek sımdıde bunu cek olmaz ben size hak verdim.

Ablamın eşi oyleydı. Hersey kuserdı gunler e konusmaxdı biz giderdik surat yapardı cok dedım ablama bu adamdan cocuk yapma diye. Cocuk oldu daha beter oldu. Bebek 10 aylıkken bosandılar.

Niyetiniz gerçekten bosanmak değilse, boşanma lafını ağzınıza dahi almayin. Beni bosanmakla tehdit edeni ben boşarım. Küsme huyu genelde çocukluktan kalma birseydir.youtube da bu konu ilie ilgili uzmanlarin videoları var. Bir göz atın. Trip atmak ta iletisimi bozar.

KESİNLİKLE ÖNEMSENMEK SEVİLMEK İSTİYORUM

bunu istiyorsanız, trip atarak çözüme ulaşamazsınız. siz ne kadar önemsiyorsunuz peki ? belki eşiniz gelip anlatsa o da sizin pek çok şeyinizden şikayet edecek. akıl hastası olmadığı sürece kimse kimseye boş yere küsmez bence. acaba siz davranışlarınızda ne kadar ölçülüsünüz ?

öncelikle sağlıklı iletişim kurmayı öğrenmelisiniz. hatta çift terapisine gidin. çünkü belli ki anlaşmak için gerekli ilk adım olan karşılıklı konuşmada tıkanıyorsunuz.

Çok saçma sebebler bende eşime çok trib atardım ama böyle basit şeylerle değil ama haksızlık yağtığım için çok pişmanım hem ona hem kendime o güzel zamanlara vede benim en fazla bigün eşim hiç küslüğe dayanamazdı küs durmazdı hep diyor kız bağır tartış ama küsme sizde konuşun eşinizle küsmeyi bırakması gerektiğini ben bunu aştım zamanla

Büyüyememiş.. Daha çocuk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…