- 28 Mart 2013
- 12.872
- 17.493
- 498
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
Kızlar merhaba, bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var.. Şöyle ki biriyle görüşüyorsunuz araniz iyi muhabbetiniz uyumunuz gerçekten çok iyi ama maddi olarak aranızda baya fark var. Bu evlilikte, evlilik arefesinde ne kadar sorun olur. Şöyle söyleyeyim sizin bir eviniz yokken karşınızda ki adamın evleri, arabaları, çiftlikleri dahi var. Bu durum sizi korkutur mu? Beni çok korkutuyor ve çok cekiniyorum. Ne yapacağım konusunda fikrim yok. Hatta gayet iyi anlasmamiza rağmen bitirmeyi dahi dusunuyorum.
Karşımda ki adam bana değer veriyor zekama, fikirlerime, dünya görüşüme hayran olduğunu dile getiriyor, gerçekten şahane anlasiyoruz. Ama işte.. Hayatlarimiz denk değil, ailelerimiz, yaşama stillerimiz farklı. Bilmiyorum yanlış mı dusunuyorum? Evlilikte ne gibi sorunlara yol açıyor bu maddi farklar? Yorumlariniza anılariniza ihtiyacım var..
Karşımda ki adam bana değer veriyor zekama, fikirlerime, dünya görüşüme hayran olduğunu dile getiriyor, gerçekten şahane anlasiyoruz. Ama işte.. Hayatlarimiz denk değil, ailelerimiz, yaşama stillerimiz farklı. Bilmiyorum yanlış mı dusunuyorum? Evlilikte ne gibi sorunlara yol açıyor bu maddi farklar? Yorumlariniza anılariniza ihtiyacım var..