Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu şekilde evlenen herkesin Mutlu olması, sizin de mutlu olacağınız anlamına gelmiyorarkadaşlar merhaba. 35 yaşında ve hiç evlenmemiş biriyim. 10 bin tl maaşım evim ve arabam ve bir miktar param var. bir süredir görüştüğüm biri var. kısa bir süre sayılır. aynı yaştayız ve hiç evlilik yapmamış. fakat benim yarım kadar maaş alıyor. evi arabası ve parası yok. ailesinin de durumu yok. yaa sizce çok mu alakasız biri kafam karışık. bu şekilde evlenen var mı
evet aslında ben de sizin gibi düşünüyorum. ama sorun ne biliyor musunuz düğünü bile ben yapacağım sanırım.Kızz olmasın bırak baskın olursunmaddi imkanı yok diye eziyet edilen çile çeken kadınlardan olmazsın ben olsam böyle düşünürdüm sanırım :) Maddiyatı olan birini bulsanız, başka şeyleri beğenmiyceksiniz illa bir eksiklik çıkar sanki. Siz maddiyattan ziyade efendiliğine vs bakın adam gibi adam mı ona bakın derim. Maddiyat olur zamanlada çalışkansa..çalışkan mı ona bakın derim.. içinize sindi mi? hem 5 bin tl maaş şuan az sayılmaz
soruma dürüstçe cevap verir misiniz benim yerimde olsaydınız hiç sorgulamaz mıydınızTam tersi olsaydı yine de soracak miydiniz?
Eşim de benden az maaş alıyor ama birbirimizi sevdiğimiz için kimin parası daha fazla gibi düşünmüyoruz ortak paramız muamelesi görüyor. Sonuçta para günlük hayatımızı iyi şartlarda devam ettirmemiz için bir araç sadece. Kimin daha fazla getirdiğinin bir önemi olmuyor. Yatırım konusunda aynı şartlarda yaşadınız da kendisinin buna rağmen mi yatırımı yok mesela? Sizin için maddi durum ne kadar önemli ona karar vermelisiniz. Ona göre karar verebilirsiniz ancak.arkadaşlar rica ediyorum yargılar bir şekilde cevap vermeyin. arada bir uyumsuzluk var sonuçta. ama olan örnekler var mı merak ediyorum. tek istediğim cevap bu.
Düğünü boşver korona var:) nikah candır:) biraz tanıyın şans verin, bazı insanlar paradan cok cok daha kıymetli olabiliyor belki öyle biridir ?evet aslında ben de sizin gibi düşünüyorum. ama sorun ne biliyor musunuz düğünü bile ben yapacağım sanırım.
üniversite mezunu. yani aşk var sayılır. biraz borç yapmış para çar çur olmuş. şu an sıfıra sıfır noktasında.Eğitim farkı var mı ? Aşk var mı ? neden 35 yaşına kadar bişey edinmemiş ?
niye borç yapmış ki , kötü sicil ... maaşın azlığına takılmam ama buna takılırım.üniversite mezunu. yani aşk var sayılır. biraz borç yapmış para çar çur olmuş. şu an sıfıra sıfır noktasında.
yani evlilik masrafından bahsediyorum. ev düzülecek olursa benim evimde oturulacak.Düğünü boşver korona var:) nikah candır:) biraz tanıyın şans verin, bazı insanlar paradan cok cok daha kıymetli olabiliyor belki öyle biridir ?
benzer tecrübeyi yaşayanlar var mı diye merak ettim. yaşarken ne oluyor.sonuçta bilemeyiz. herkesin tecrübesi farklıdır evet ama o zaman burada konu açmak gereksiz.
sanırım aldığım maaşa inanmadınız uydurup konu yazmıyorum. verdiğim bilgiler doğru.Ne iş yapıyorsun merak ettim
yok malesef. alternatif bulmak belli bir yaştan sonra kolay olmuyor. hem diğer şartları uyanların da başka şeyleri uymuyor.Varsa başka alternatifleri değerlendirin derim ben.
Her türlü denklik önemli çünkü evlilikte, yaşım geçiyor diye sakın acele etmeyin.( bence asla öyle bir şey yok ta, çevrenin gazına gelmeyin)
Hakkınızda hayırlısı olsun.
2 ayNe kadar zamandır birliktesiniz ?