Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaa okuyup yorum yazıyoruz burda. konunu hortlatanlar utansın valla biz değilÇocuğum var 3 yaşında evliyim![]()
Bende bosa yorum yapmisim yaÖf gene bi konu hortlatma neden yani![]()
O kadar alakasız bi yorumdu çünkü, kendimi tutamadım.Kusura bakmayın bakmıyorum konu tarihine , ayrıca konu sahibi gülüp geçerken siz neden böyle tepki veriyorsunuz bende onu anlamadım ???
Alakasız kısmı neresi ? Konunun tarihine bakmadan haliyle yorum yaptım ve konu sahibi evliyim çocuğum var deyince bende espiri yapıyor diye karşılık verdim ayrıca şaşırdım. İkinci çocuk muhabbeti nerden çıktı ayrıca ? Benim yazdıklarımda öyle bir şey geciyormu? Ayrıca siz belki birbirinizi tanıyor olabilirsiniz ama bu başkalarına karşı böyle sert konuşmanız gerekmiyor ...O kadar alakasız bi yorumdu çünkü, kendimi tutamadım.
Merhaba sağlıkla mutlulukla büyütün çocuğunuzu. Merak ettim hangisini seçtiniz mantık mı aşk mı?Çocuğum var 3 yaşında evliyim![]()
Yani oyle bir ikinci cocugu nerden cikardiniz diye yazmissiniz ki beni supheye düşürdünüz Allah Allah başkası yazdıda ben mi yanlis okudum diye. Yoo siz yazmışsınız iste. Daha fazla size laf anlatmaya calışamıycam. İyi forumlarWhattt ??? İkinciyi mi istiyorsun ? Ben hiç birsey anlamadım![]()
Bencede anlatmayın zira anlamadığınız şeyin neyini anlatacaksınız. Umarım bundan sonra sizinle alakası olmayan yorumlarıma kendi konunuz gibi savunmasını yapmazsınız . İyi günler !Yani oyle bir ikinci cocugu nerden cikardiniz diye yazmissiniz ki beni supheye düşürdünüz Allah Allah başkası yazdıda ben mi yanlis okudum diye. Yoo siz yazmışsınız iste. Daha fazla size laf anlatmaya calışamıycam. İyi forumlar
Bi kere de şaşırtYa Allah aşkına sabah sabah neden çatacak yer arıyorsunuz konu hortlamışssa nolmuş okuma geç zor değil, yanlış anlaşıldıysa açıklanır düzeltilir geç. Allah kocalarınıza sabır versin siz günlük hayatta da böyleyseniz![]()
Ben seni niye evli biliyorummerhaba kızlar,4 aydır görüştüğüm biri var. evlilik için tabi ki çok erken bu yüzden birbirimiz tanıma sürecindeyiz. benimle niyetinin ciddi olduğunu çok değer verdiğin biliyorum ama benim hislerim onunki kadar yoğun değil. birlikteyken çok güzel zaman geçiriyoruz eğleniyoruz anlaşabiliyoruz. evlilik için bu yeterli mi ?