evlilikte mantık mı? aşk mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
BDV'den edindiğimiz tecrübelere göre mantık derim

Aşık olmadan da evlenir insan
Seviyorsanız hoşlanıyorsanız iyi vakit geçiriyorsanız yeterli bence

Benim için en önemli kriterler,
Merhametli, Ahlaklı,saygılı, Temiz ve gönlü zengin olması birlikte olacağım kişinin

Bende son sayfayı okuyup yorum yaptım konu yeni sandım :KK45:

Konu sahibi siz hangisini seçtiniz ?

Mantigin agir bassin ama askda olmali. Aman aman oldum bittim o olmazsa yasayamam degil ama icin isinacak elektrik alacaksin onunla konusurken yuzun gulecek kalbin carpacak.
Ben bi iliskiyi uzun tutma taraftari degilim. Oyle hayatima cok kisi almadim ama en uzunu 5ay durmus baktim olmuyo "ciao".
1bucuk yildir evliyim esimle 3bucuk ay icinde evlendim. Sikayetcide degilim
Once kendim gorustum kalbim kut kut yerinden cikacakti ama mantigim daha agir basiyodu. Babamlarla gorusmesini istedim. Gorustu, babam sordu sorusturdu arastirdi. Annemle tanisti. Sonra bende madem herkes olumlu bakiyo evlenelim dedim evlendim
Uzun sureli iliskilerde ciftler herseyi yasamis oluyo sonrada evlilikde bi heycani kalmiyo cok siradan geliyo. Ama tabikide dogru kisi oldugundan emin olmalisin. Yanlis kisiyse birak 4 ayi 4yil gorussende anlamiyosun ayni evin icine girmeden. Yada askdan gozun kor oldugu icin gelen sinyalleri gormezden geliyosun.

O kadar alakasız bi yorumdu çünkü, kendimi tutamadım.
Alakasız kısmı neresi ? Konunun tarihine bakmadan haliyle yorum yaptım ve konu sahibi evliyim çocuğum var deyince bende espiri yapıyor diye karşılık verdim ayrıca şaşırdım. İkinci çocuk muhabbeti nerden çıktı ayrıca ? Benim yazdıklarımda öyle bir şey geciyormu? Ayrıca siz belki birbirinizi tanıyor olabilirsiniz ama bu başkalarına karşı böyle sert konuşmanız gerekmiyor ...

Ya şu konu hortlatma meselesini fazla büyütmüyor muyuz arkadaşlar?

Yok ayıp yok saygısızca.

Dikkat etmeden yorum yapılabilir.
Konu sahibi buradaysa gelir güncel durumunu bildirir.
Iki güler geçeriz nedir yani..

Kaldı ki şimdi ben de merak ettim aşk mi mantık mi demiş memnun kalmış mi diye.
Bu sebeple öğrenmiş oluruz :D

Whattt ??? İkinciyi mi istiyorsun ? Ben hiç birsey anlamadım 🙄
Yani oyle bir ikinci cocugu nerden cikardiniz diye yazmissiniz ki beni supheye düşürdünüz Allah Allah başkası yazdıda ben mi yanlis okudum diye. Yoo siz yazmışsınız iste. Daha fazla size laf anlatmaya calışamıycam. İyi forumlar

Yani oyle bir ikinci cocugu nerden cikardiniz diye yazmissiniz ki beni supheye düşürdünüz Allah Allah başkası yazdıda ben mi yanlis okudum diye. Yoo siz yazmışsınız iste. Daha fazla size laf anlatmaya calışamıycam. İyi forumlar
Bencede anlatmayın zira anlamadığınız şeyin neyini anlatacaksınız. Umarım bundan sonra sizinle alakası olmayan yorumlarıma kendi konunuz gibi savunmasını yapmazsınız . İyi günler !

Ya Allah aşkına sabah sabah neden çatacak yer arıyorsunuz konu hortlamışssa nolmuş okuma geç zor değil, yanlış anlaşıldıysa açıklanır düzeltilir geç. Allah kocalarınıza sabır versin siz günlük hayatta da böyleyseniz ;)

Ya mantik mi ask mi? Kuzum hangisini sectin ?
iyi oldu hortlamasi tecrube onemli

Ya Allah aşkına sabah sabah neden çatacak yer arıyorsunuz konu hortlamışssa nolmuş okuma geç zor değil, yanlış anlaşıldıysa açıklanır düzeltilir geç. Allah kocalarınıza sabır versin siz günlük hayatta da böyleyseniz :KK66:
Bi kere de şaşırt ;)

merhaba kızlar,4 aydır görüştüğüm biri var. evlilik için tabi ki çok erken bu yüzden birbirimiz tanıma sürecindeyiz. benimle niyetinin ciddi olduğunu çok değer verdiğin biliyorum ama benim hislerim onunki kadar yoğun değil. birlikteyken çok güzel zaman geçiriyoruz eğleniyoruz anlaşabiliyoruz. evlilik için bu yeterli mi ?
Ben seni niye evli biliyorum🤔🤦

Ama ikisindende acicik olmalı bence🤗

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X