- 3 Eylül 2012
- 21.895
- 57.812
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesela Eşin seni aramıyor Sende onu aramıyorsun onun seni araması gerektiğini düşünüyosun bir Nev-i naz yapıyosun..??Cevaben Biz artık asevgili değiliz Ya da Konuya dahil olanlar Siz artık sevgili değilsiniz şeklinde eleştiri yapıyorlar ?? (Ben yaşamadım) sadece gerek çevremde gerek burda çok denk geliyorum bu tür yazılara
Ben evliyim . Eşime trip atmam..dozunda yaptığım Nazlar olur o da evliliğimizin tadı tuzudur . Benim merak ettiğim şey Neden sevgiliyken yaptığın naz normal olarak karşılanıyorda evlendiğinde artık evlisiniz ne nazı gibi cümleler kullanılıyor bunu merak etmiştim ama çok başka bir boyuta geçti konu) yoksa ben eşime trip atıyorum beni çekerse seviyor çekmezse sevmiyordur gibi saçma bir şey söz konusu değil olamazdaCok dogru.
Konu sahibi, evli degilseniz gelisiminizi tamamlamadan evlenmeyin derim.
Ben sizi anladım sizin beni anlamadığınızı da anladım .Tribi çeken seviyordur gibi bir durum söz konusu değil.(Diğer konuda bana ait değil)ilgiyi yapı itibariyle kadın daha çok hissetmek ister gerektiğini düşündüğümüz yerlerde dozunda naz yapmak gayet olağan bi durum fakat bu durumu sevgiliyken normal karşılayanlar evlendiğinde neden garip buluyor diyorum ...Konu çok başkalaştı (Konumuz Sevgiliyken oluru olan şeyin evlilikte neden garip karşılanıyor olduğuydu)Çok açık yazdim aslinda ama hala anlamadiysaniz ben sizinle iletişim kuramadigimi dusunuyorum daha fazla aciklayamayacagim.![]()
Evet Tam olarak konuyu doğru anlayan kişisiniz Tebrik ediyorumNaz ve trip bence de ayrı şeyler. Mesela neden beni aramadın gibi birşeyi evlenince diyemiyosun gerçekten çünkü zaten akşama kadar iş güç yoğun oluyosun bizim hiç konuşmadığımız günler oluyor iş yerndeyken, akşam zaten aynı evdesin. Sevgiliyken öyle değil ama o gün illa görüşeceksin çünkü aynı evde değilsin. Bu sadece bir örnek ama evliyken gerçekten hayat telaşesi oluyor naz trip yapacak bi durum olmuyor ve bencede biraz saçma. Yani karşılıklı konuşacağın zamanın ve durumun varken trip neden![]()
Evet Tam olarak konuyu doğru anlayan kişisiniz Tebrik ediyorum“Aynı evde Olmak”işleri değiştiriyor diyorsunuz yani
Valla naz yapmak bana ilişkinin hiç bir evresinde mantıklı gelmiyo . Ben hiç bir evresinde de yapmadım. Ama işve cilve her türlü yapılırMerhabaLaaaarr :))
Bir çok yerde denk geliyorum çokta merak ediyorum doğrusu.. Sizce evli olan kadınlar naz yapmaz mı yada yapmamalı mıı??
Her hangi bir konuda kadınların naz yapma mevzusu geçtiğindeki eleştiriler Kadın eğer evliyse “Artık siz sevgili değilsiniz” “Artık flört etmiyorsunuz” gibi cümlelerden oluşuyor ve gerçekten Merak ediyorum Sevgiliyken yapılabilen ve olağan olan şey (Naz yapma) evlenince ne oluyorda değişiyor ve yapılmamalı haline geliyor ??
Kısacası Artık ile başlayan cümlelerin sebebi Sizce ne??
Ahahahhahahaha çok iyiBence öyle, yani kendimden düşünüyorum biz eşimle 5 senelik bir sevgililik süreci geçirdik, O zamanları düşününce az konuşmak az ilgilenmesi falan beni biraz üzebilecek şeylerdi ama aynı eve geçince onlar ortadan kalkıyor her gün görüyorsun sonuçtaakşamlar baş başasın her şeyi konuşabiliyorsun, gün içerisinde de konuşacak neyin olabilir ki, en fazla ekmeği ben alıyorum yoğurdu almayı unuttum gelirken sen al gibi şeyler
![]()
Valla Ben ne yalan söyleyim naz yapıyorum ama dozunda olmasına da dikkat ediyorumValla naz yapmak bana ilişkinin hiç bir evresinde mantıklı gelmiyo . Ben hiç bir evresinde de yapmadım. Ama işve cilve her türlü yapılır
Kız nazın dozu mu olurValla Ben ne yalan söyleyim naz yapıyorum ama dozunda olmasına da dikkat ediyorum![]()