Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Silsene bi bakalım.Profilimde 'LiBiBido' yu silsem orda efsane üye yazar hey yavrum hey ne sandınız![]()
Gözün kapalı yorum yaptığından olabilir:) laf olsun torba dolsun :)Arkadaş burada çok tanınan biri sanırım. Kendi beyanına göre buraya vakit ayırmamasına, çok önemli işleri olmasına rağmen nasıl bu kadar tanınmış ki?
Hayır ben 24 saat burda yorum yaparak para kazanan bir insan olarak kendisini neden tanımıyorum acaba?
Sende iyi bir etki bırakmışımÇünkü kendisinin boşanmış kadınlar hakkında fikirleri tam bir fecaat. Onlardan biri olmak zinhar alternatifleri arasında olamaz.
Sen git kocanda etki bırak, ben işine yaramam.Sende iyi bir etki bırakmışımiyi iyi...
Yine bir laf olsun torba dolsun yorumu :)Sorma arkadaşım, konuya yorum yapmaya korkuyorum ama gaza geldim yapıcimmm.
Evliyim ben hem de 28 yıldır,
sabah eşim istedi diye elde börek açıp kızarttım. (ciddiyim)
Nevresimleri değiştirdim, makineye çamaşır attım,
eşimin online özel dersi bitsin süpürge açacağım.
Mutfak tezgahı, banyoların lavabo-wc temizliğini o ders yaparken sessizce bitirdim.
Bezelye ayıklanacak bir de.
Akşama ne pişirsem diye düşünüyorum.
Arkasından da ‘ohhh yaşasın evliyim’ diye zil takıp oynayacağım.
İşe yaradığın konular vardır muhakkak, benim konularımda vakit harcamaSen git kocanda etki bırak, ben işine yaramam.
Evet sende mimlediklerimdensinSimdi gelicek hepinizin ağzını payını vericek
Gözlem için açmış ya konuyu yada gözlemlemiş ya amacına ulaşmış iste kim 24 saat burda kim parayla yorum yazıyor kim kavga çıkarıyor kim boş yorum yapıyor kim çok kötü (o benim kalbimden şakır şakır kötülük akiyor)
Kim sahte kim gerçek konu uzmanı kendisi
Cıks, beynimi gereksiz bilgiyle doldurmuyorum. Bikaç saat sonra sana yaptığım yorumları da seni de unutucam meselaGözün kapalı yorum yaptığından olabilir:) laf olsun torba dolsun :)
Bence şunu düşünün size ne ?Birilerinden beklemek yerine siz tepki verseydiniz. Ya da tepki vermeyip şikayet etseydiniz. Niye her şeyi başkalarından bekliyorsunuz?
Bir de insanlar her konuyu görmek zorunda mı? Biri mezuniyet elbisesi konusunu örnek vermiş mesela, siz şimdi başka bir konu örnek veriyorsunuz. Ben ikisini de görmedim. Görseydim ya tepki gösterir ya da hiç tepki göstermeden yönetime bildirirdim. Az önce çocuk ismi konusunda tepki göstermeden bildirim yaptım mesela. Bu konuda da canım tepki göstermek istediği için gösterdim. Rahatsız olduğunuz konularda aksiyon almanız başkalarından beklemekten daha doğru bir davranış biçimi bence.
Ben çok keyfim olduğunda açıp bakıyorum yorumlarına ve senin gibi yorumlara sonra unutuyorumCıks, beynimi gereksiz bilgiyle doldurmuyorum. Bikaç saat sonra sana yaptığım yorumları da seni de unutucam mesela![]()
AhahahahahahaLakdjsjdjjdd nee.
Ne alaka Allahım ne alaka?
Okulum bitti, kurslarım bitti işim gücüm yok canım sıkıldığı için buraya giriyorum. Birçok kişi de aynı sebeplerden girip kafa dağıtıyor, insanlara yardımcı olmaya çalışıyordur eminim.
Valla sizde 7/24 takılıyorsunuz sanırım, zira sizi forumda tanımayan yok. Ayrıca aramızda bir fark var. Biz bdv yorumcularıyız, siz bdv konularındaki konu sahibisiniz. Hangisi daha kötüdür sizce?
Hayır yani kendisiyle bir iyi bir kötü olduğunuz görümcenizle o konuşmadığı halde konuşmaya çalışan biri olarak buradakilere "destek al" deme hakkını kendinizde nasıl bulabiliyorsunuz? Burada boşanacağım, evden çıkış nasıl olmalı diye konular açıp onca soruna, eşinizin sizi zerre kaale almamasına rağmen boşanmaya cesaret edemeyen biri olarak bence siz destek almalısınız. Lütfen kayınvalidenize, eşinize, görümcenize gösteremediğiniz tepkiyi buradaki kullanıcılara laf sokarak göstermeye çalışmayın. Siz önce umursamaz eşinize, size saygı duymayan kv, görümce, eş üçlüsüne tepki gösterin, sonra sıra bize gelsin.
Rahatsız oluyorum. Beni rahatsız etmeye hakkınız var mı?Bence şunu düşünün size ne ?
Burası benim alanım, girip okumayabilirsin? Sana mesaj mı atıyorum?Rahatsız oluyorum. Beni rahatsız etmeye hakkınız var mı?
Real hayat ne? Plaza türkçesi bile değil buBen çok keyfim olduğunda açıp bakıyorum yorumlarına ve senin gibi yorumlara sonra unutuyorumreal hayatta sizi merak etmiyor değilim. :)))
Bdv senin alanın değil. Bdv’de bdv’ye uygun olmayan konular beni rahatsız ediyor. Yerinde yap, ne yapıyorsan yap bana ne.Burası benim alanım, girip okumayabilirsin? Sana mesaj mı atıyorum?
İşaret bırakmayı unutma kardeşBurası benim alanım, girip okumayabilirsin? Sana mesaj mı atıyorum?
Aman ne güzel aferin maşallahEvet sende mimlediklerimdensin![]()
Konuyu silmişin yine ban yolda hadi by byArkadaşlar konum manipüle edildi
Aşağı kaydırarak yorulmayın.
Tartışma atışma tarzı şeyler okuyarak vaktinizi kaybetmeyin :)
Sağlıcakla kalın.