• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte ohhh demeyi beklerken, kendimi kk da bulmak...

Ahahahahahaha😄😄😄😄😄
Elit insan seni.
Konu sahibi dert sahibidir, buraya yazıyordur.
Allahıma çok şükür konu yorumcusu olmak için ( burnumu sokmak ) için aklıma girmek gelmiyor buralara.
Aman ne havalısın...:) biz konu sahibiymişiz o yorumcuymuş. Evet var öyle bir tayfa. Muhalif olan, insanları bu platformdan kaçıran.
Konularına dertlerine karışan.
Ya bu insanlar normal hayatta kaçsa burada yakalanıyor böyle durumlara.
Kadın kadının kurdudur, gerçekten de öyle 🤟🏼Bana ağza alınmayacak ithamlarda bulunup siz diye hitap edince saygılı konuşmuş olmuyorsun, SEN. Heeee kurallara göre sataşmaya alışıksın muhtemelen , anlıyorum seni. Sayın değerli saygıdeğer , BDV Yorumcusu 😃😃😃😄😄😄😂😂😂
Bdv "Bir Derdim Var" demek değil mi?
Bdv topiğine konu açanların hepsinin derdi var, olmasa açar mıydı?
Gerçekten okuduğunu mu anlamıyorsun ya da "bir derdim var" kelime topluluğunu anlamakta mı zorlanıyorsun? Bir derdim var demek "benim bir derdim var, yardımcı olabilir misiniz" demek.
Mesela sende bu bölüme konu açıyorsun, derdin var. Derdin de seni kaale almayan, ailene bile saygı duymayan kocan. Kocana toz konduramayıp ona aynı kelimeleri kullanamayıp sinirini burada çıkarıyorsun, buna %1000 eminim. Nedeni de ne biliyor musun? Boşananlar hakkındaki ilginç ve garip düşüncelerin. Onlar gibi olmaktan korkuyorsun, sana göre boşanmak kötüdür burada boşan diyenler maaşlı elemandır. Hayattaki her düşünceye saygım vardır, bana uymuyorsa SAYGILI bir şekilde tartışır yorum yaparım ama sana saygım yok. Çünkü sen konu açıp açıp fikir istiyor sonra da mikser gibi ortalık karıştırıyorsun. Madem kötüyüz, madem berbatız, madem para alıyoruz neden işimizi yaptığımız platformda ısrarla konu açıyorsun? Yanlış anlama, konu açabilirsin ama hoşuna gitmeyen yorumlarda buradaki insanları ezer nitelikte, aşağılayıcı konuşamazsın kimse sana bu hakkı vermiyor. Git sana saygısızlık yapanlara lafını söyle, kimse burada senin prensesvari triplerini çekmek zorunda değil. Burada bize saydıracağına eşinle kayınvalidenle görümcenle açık açık konuş sorunlarını çözmeye çalış. Kin kusarak, bize laf sokarak sorunlarını halının altına süpürüyorsun.

Ben çok keyfim olduğunda açıp bakıyorum yorumlarına ve senin gibi yorumlara sonra unutuyorum 😃 real hayatta sizi merak etmiyor değilim. :)))
Nedense hep bdvye konu açarken bakıyorsun siteye :)) yani keyfin olduğunda değil derdin olduğunda :))
Ben bir maaşlı eleman olarak seni sitede çok fazla görmedim genelde konu aç-işine gelmeyen/beğenmediğin yorum sahiplerine üstten üstten bakıp laf sok-banlan sıralamasını kullanıyorsun, hiç şaşmıyor yani.

Bdv "Bir Derdim Var" demek değil mi?
Bdv topiğine konu açanların hepsinin derdi var, olmasa açar mıydı?
Gerçekten okuduğunu mu anlamıyorsun ya da "bir derdim var" kelime topluluğunu anlamakta mı zorlanıyorsun? Bir derdim var demek "benim bir derdim var, yardımcı olabilir misiniz" demek.
Mesela sende bu bölüme konu açıyorsun, derdin var. Derdin de seni kaale almayan, ailene bile saygı duymayan kocan. Kocana toz konduramayıp ona aynı kelimeleri kullanamayıp sinirini burada çıkarıyorsun, buna %1000 eminim. Nedeni de ne biliyor musun? Boşananlar hakkındaki ilginç ve garip düşüncelerin. Onlar gibi olmaktan korkuyorsun, sana göre boşanmak kötüdür burada boşan diyenler maaşlı elemandır. Hayattaki her düşünceye saygım vardır, bana uymuyorsa SAYGILI bir şekilde tartışır yorum yaparım ama sana saygım yok. Çünkü sen konu açıp açıp fikir istiyor sonra da mikser gibi ortalık karıştırıyorsun. Madem kötüyüz, madem berbatız, madem para alıyoruz neden işimizi yaptığımız platformda ısrarla konu açıyorsun? Yanlış anlama, konu açabilirsin ama hoşuna gitmeyen yorumlarda buradaki insanları ezer nitelikte, aşağılayıcı konuşamazsın kimse sana bu hakkı vermiyor. Git sana saygısızlık yapanlara lafını söyle, kimse burada senin prensesvari triplerini çekmek zorunda değil. Burada bize saydıracağına eşinle kayınvalidenle görümcenle açık açık konuş sorunlarını çözmeye çalış. Kin kusarak, bize laf sokarak sorunlarını halının altına süpürüyorsun.
Bana bu bayan öyle hakaretler etti ki istesem mahkemeye verebilirdim olivia
Ama bunu herkese öyle yada böyle yapıyor
Hani avukat.bulmustu boşanacaktı hani evden nasıl gidicem diye soruyordu ha eşiyle mutlu olsun ama burda birbirinden tutarsız konular açıp bide millete.hakaret etmesin
Ne kadar konu acıyorsa açsın beni ilgilendirmez
Sadece millete çemkiriyor ya dalga geçiyor ya aynen dediğin gibi kocasına lafı geçmiyor ona olan kinini burda bize kusuyor hepsi bu bide piremses oluyor pehh..

Bana bu bayan öyle hakaretler etti ki istesem mahkemeye verebilirdim olivia
Ama bunu herkese öyle yada böyle yapıyor
Hani avukat.bulmustu boşanacaktı hani evden nasıl gidicem diye soruyordu ha eşiyle mutlu olsun ama burda birbirinden tutarsız konular açıp bide millete.hakaret etmesin
Ne kadar konu acıyorsa açsın beni ilgilendirmez
Sadece millete çemkiriyor ya dalga geçiyor ya aynen dediğin gibi kocasına lafı geçmiyor ona olan kinini burda bize kusuyor hepsi bu bide piremses oluyor pehh..
Hakaret mi etti? Peees.
Bir de bana ağza alınmayacak ithamlar ettin dedi, kendisi hakaret ediyormuş bir de.
Boşver Allah aşkına, hakaret etmeden kendini ifade edemeyen insanlara hep üzülüyorum ben. Çünkü kendilerini ifade edemeyince hemen hakarete başvuruyorlar, ne acı.
Burak mahkemeye gitmeye şuradan mutfağa gitmeye bile değmez.
Ben hala öyle düşünüyorum kocasından boşanmaya bile gücü olmayan bir kadın, her türlü saygısızlığa boyun eğen bir kadın, burada ben güçlüyüm ben şöyleyim böyleyim diyip üstten üstten bakıp insanlara laf sokunca haliyle sinirleniyor insan. Bize söylediklerinin birini gidip kayınvalidediyle görümcesine söyleyebilir mi? Sanmam.

Hakaret mi etti? Peees.
Bir de bana ağza alınmayacak ithamlar ettin dedi, kendisi hakaret ediyormuş bir de.
Boşver Allah aşkına, hakaret etmeden kendini ifade edemeyen insanlara hep üzülüyorum ben. Çünkü kendilerini ifade edemeyince hemen hakarete başvuruyorlar, ne acı.
Burak mahkemeye gitmeye şuradan mutfağa gitmeye bile değmez.
Ben hala öyle düşünüyorum kocasından boşanmaya bile gücü olmayan bir kadın, her türlü saygısızlığa boyun eğen bir kadın, burada ben güçlüyüm ben şöyleyim böyleyim diyip üstten üstten bakıp insanlara laf sokunca haliyle sinirleniyor insan. Bize söylediklerinin birini gidip kayınvalidediyle görümcesine söyleyebilir mi? Sanmam.

Ailesini övüyor doğrudur bilemeyiz ama şu var madem öyle bir ailede büyüdü eşide böyle kötü inan bana aslı varsa o ailenin bir dakika kızlarını bu adamla yaşatmazlar kendide çekmez bu adamı
Adama neler neler diyor eski konularına.bak istersen halen ayni yerde sayıyor aylardır hemde
Burda bize bu saygısızlığı yapan kimbilir evde neler yapıyor bide bu var kocasına sormak lazim

Ailesini övüyor doğrudur bilemeyiz ama şu var madem öyle bir ailede büyüdü eşide böyle kötü inan bana aslı varsa o ailenin bir dakika kızlarını bu adamla yaşatmazlar kendide çekmez bu adamı
Adama neler neler diyor eski konularına.bak istersen halen ayni yerde sayıyor aylardır hemde
Burda bize bu saygısızlığı yapan kimbilir evde neler yapıyor bide bu var kocasına sormak lazim
Ailesinin haberi olduğunu sanmıyorum anlattığı gibi bir aileye sahipse zaten kızlarını orada bırakmazlar.
Ancak şöyle birşey var bu hanımefendinin boşanan insanlara bakış açısı aşırı tuhaf, bu bakış açısını nereden kazandığını merak ediyorum, muhtemelen sırf bu yüzden ailesine hiçbirşey anlatmıyor olabilir. Kocası eşine karşı çok saygısız, bir de burada yorum yapanlara normal hayatta muhatap olabileceğim insanlar değilsiniz diyor ya, heyy yavrum sen o kocayla muhatap oluyorsun ya hepimizle muhatap olursun :KK70: en azından bir insanlara üstten üstten bakıp eziklemeye çalışmıyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
"Boşan" @benneyanginlargordum vardı birde yanlişim varsa duzeltebilir
Görev değisimi oluyor mu acaba birde kaç saatte bir 🤪 acık da parali üyelik yapmak isterim..
Ben de yangın’ın öğrencisiyim. Kendisi artık pek girmiyor, insanları boşatma görevini ben üstlendim :D

Olsun canim fatketmez zaten arada gorev degisikligi de oluyor.. bi ara parali uyelik gorevine talibim sıra bize gelirse tabi 🤣
“Benceboşan”cı Vahşet team’e alalım seni de. Her avukata giden boşanma dosyasından 100₺ alıyos. Aile kavramına düşmanız, bedavaya da yapardık ama sağolsunlar iyi para veriyollağ 😂😂

Back
X