- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.523
- 548
- 27
Bdv "Bir Derdim Var" demek değil mi?Ahahahahahaha
Elit insan seni.
Konu sahibi dert sahibidir, buraya yazıyordur.
Allahıma çok şükür konu yorumcusu olmak için ( burnumu sokmak ) için aklıma girmek gelmiyor buralara.
Aman ne havalısın...:) biz konu sahibiymişiz o yorumcuymuş. Evet var öyle bir tayfa. Muhalif olan, insanları bu platformdan kaçıran.
Konularına dertlerine karışan.
Ya bu insanlar normal hayatta kaçsa burada yakalanıyor böyle durumlara.
Kadın kadının kurdudur, gerçekten de öyleBana ağza alınmayacak ithamlarda bulunup siz diye hitap edince saygılı konuşmuş olmuyorsun, SEN. Heeee kurallara göre sataşmaya alışıksın muhtemelen , anlıyorum seni. Sayın değerli saygıdeğer , BDV Yorumcusu
![]()
Bdv topiğine konu açanların hepsinin derdi var, olmasa açar mıydı?
Gerçekten okuduğunu mu anlamıyorsun ya da "bir derdim var" kelime topluluğunu anlamakta mı zorlanıyorsun? Bir derdim var demek "benim bir derdim var, yardımcı olabilir misiniz" demek.
Mesela sende bu bölüme konu açıyorsun, derdin var. Derdin de seni kaale almayan, ailene bile saygı duymayan kocan. Kocana toz konduramayıp ona aynı kelimeleri kullanamayıp sinirini burada çıkarıyorsun, buna %1000 eminim. Nedeni de ne biliyor musun? Boşananlar hakkındaki ilginç ve garip düşüncelerin. Onlar gibi olmaktan korkuyorsun, sana göre boşanmak kötüdür burada boşan diyenler maaşlı elemandır. Hayattaki her düşünceye saygım vardır, bana uymuyorsa SAYGILI bir şekilde tartışır yorum yaparım ama sana saygım yok. Çünkü sen konu açıp açıp fikir istiyor sonra da mikser gibi ortalık karıştırıyorsun. Madem kötüyüz, madem berbatız, madem para alıyoruz neden işimizi yaptığımız platformda ısrarla konu açıyorsun? Yanlış anlama, konu açabilirsin ama hoşuna gitmeyen yorumlarda buradaki insanları ezer nitelikte, aşağılayıcı konuşamazsın kimse sana bu hakkı vermiyor. Git sana saygısızlık yapanlara lafını söyle, kimse burada senin prensesvari triplerini çekmek zorunda değil. Burada bize saydıracağına eşinle kayınvalidenle görümcenle açık açık konuş sorunlarını çözmeye çalış. Kin kusarak, bize laf sokarak sorunlarını halının altına süpürüyorsun.