• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte ohhh demeyi beklerken, kendimi kk da bulmak...

P

Biraz fazla akıllıyım :)
Lakdjsjdjjdd nee.

Ya ek kazanç, ya da 7 24 forumda takılacak kadar fazla zenginsiniz 😄😄😄😄
Ne alaka Allahım ne alaka?
Okulum bitti, kurslarım bitti işim gücüm yok canım sıkıldığı için buraya giriyorum. Birçok kişi de aynı sebeplerden girip kafa dağıtıyor, insanlara yardımcı olmaya çalışıyordur eminim.
Valla sizde 7/24 takılıyorsunuz sanırım, zira sizi forumda tanımayan yok. Ayrıca aramızda bir fark var. Biz bdv yorumcularıyız, siz bdv konularındaki konu sahibisiniz. Hangisi daha kötüdür sizce?
Hayır yani kendisiyle bir iyi bir kötü olduğunuz görümcenizle o konuşmadığı halde konuşmaya çalışan biri olarak buradakilere "destek al" deme hakkını kendinizde nasıl bulabiliyorsunuz? Burada boşanacağım, evden çıkış nasıl olmalı diye konular açıp onca soruna, eşinizin sizi zerre kaale almamasına rağmen boşanmaya cesaret edemeyen biri olarak bence siz destek almalısınız. Lütfen kayınvalidenize, eşinize, görümcenize gösteremediğiniz tepkiyi buradaki kullanıcılara laf sokarak göstermeye çalışmayın. Siz önce umursamaz eşinize, size saygı duymayan kv, görümce, eş üçlüsüne tepki gösterin, sonra sıra bize gelsin.

Sorma arkadaşım, konuya yorum yapmaya korkuyorum ama gaza geldim yapıcimmm.
Evliyim ben hem de 28 yıldır,
sabah eşim istedi diye elde börek açıp kızarttım. (ciddiyim)
Nevresimleri değiştirdim, makineye çamaşır attım,
eşimin online özel dersi bitsin süpürge açacağım.
Mutfak tezgahı, banyoların lavabo-wc temizliğini o ders yaparken sessizce bitirdim.
Bezelye ayıklanacak bir de.
Akşama ne pişirsem diye düşünüyorum.
Arkasından da ‘ohhh yaşasın evliyim’ diye zil takıp oynayacağım.

Yemin ederim yazmiyacaktim konuya baktım acaba dedim yine kime sataştı
Her konusunda yapar çünkü doğru çıktı hislerim herkse sataşmış tarzı bu

Evlilik acaba tahta oturup hürrem Sultan yada prenses diana mi.olucaktı diyecem prenses olmalarına rağmen çekmedikleri kalmadı
Evliyken hemde
Evlilik bu karşılıklı naz Niyaz ceklicek tabiki
Kavgada olucak tartsimada sevişmede
Ha cok buyuk sıkıntı varsa ayrılıkta

Önceki konularını biliyormusun bilmem arkadaşım sürekli kocasını yerle bir eden boşan diyenlere kızan birisi
Sonra bosanicaz avukatla konuştum diye konu açan daha sonra boşandıktan sonra evi nasıl bırakıp gittiniz nasıl toplantınız diyen birisi
Daha sonra tatil için otel önerisi isteyen birisi daha sonra kuzenin düğüne gitmedi diye bu adam NARSİST diye konu açan kişi bende boşanacaktın ne.oldu dedim diye çok ağır hakaretler eden birisi

Bende ayrıldım benimki bambaşka sebebler vardı ama kişi evlenecekse sevgi aşk bir kenara tabiki önemli bunlar ama iki farklı karakter olucak bunu cekicekse evlenecek kimsede evlendim diye ohhh çekmiyor maalesef

Benim de işim gücüm var, çoluk çocuk var kociş var, herkesi bilmem mümkün değil. Anca böyle aklımda kalanlar oluyor. Eşimde telefon karıştırma huyu olmadığı için kk açık kalıyor zaten, kolaylıkla erişiyorum.
Ahahah ay bu o üye miymiş? Hep diyorum üye ismi tutmuyorum hafızamda diye. Gereksiz bilgilerle doldurmuyorum caağnım belleğimi 😂
Tamam katıp ortağa ne dersiniz parayi kirisalim

Katip işlerin çocukların var kudra banlaniyor
Bu boşluklarda nöbet sırası bende her yoruma 1 tl alıyorsanız kabul 5 kurus alayım 🤣🤣

Bende söz veriyorum yazma pare diyorum bak yazdım ve bana saydıracak birazdan
‘Körle yatan şaşı kalkarmış’ ben de size uydum, hapı yuttum.
‘Arkadaş kurbanıyım, gaza geldim, beni kovma konundan’ derim belki yırtarım.

Limoncu, bir defasında ‘seni affediyorum bu defalık’ demişti aklıma o geldi.

BDV olmasa bu pandemi çekilmez o kesin.

‘Körle yatan şaşı kalkarmış’ ben de size uydum, hapı yuttum.
‘Arkadaş kurbanıyım, gaza geldim, beni kovma konundan’ derim belki yırtarım.

Limoncu, bir defasında ‘seni affediyorum bu defalık’ demişti aklıma o geldi.

BDV olmasa bu pandemi çekilmez o kesin.
Limoncu var.dimi bide hahaha

Bana demişti ki bu sefer gözüme seni kestirdim
Ban yiyecem giderken seni goturucem demişti 🤣🤣

Konu sohbet tarzında açılmış olabilir veya herkes hayal kırıklıklarını yazsın diye de açılmış olabilir fakat sitedeki bazı şeyler komik geliyor. Daha dün bir üye gebelik testim pozitif oldu yoksa ben? Diye konu açtı test mi bozuk bi daha mı alayım diye yazmak yerine gidip alıp deneyebilirdi. Süpriz de değil 2 aydır istedikleri birşeymiş vs vs. Ama kimse "konunun yeri burası değil gebelik bölümüne açmalıydın" demedi herkes ay ay oy oy hayırlısı falan dedi. Neden bu ayrımcılık? :) üye popülerliğine göre mi samimiyet mesela 😺 ilginç :KK69:

Tamam liste yapıyorum

Ortalığı karıştıran...yasolin
En kötü...msspare
Paralı üyeler..katipsondanbir kudralobar
O zaman bilgin yoksa yazma...gigless
Başka kim vardı ...

🤣🤣
😒😒😒😒 Katip nerden çıktı ya

giphy.gif

Konu sohbet tarzında açılmış olabilir veya herkes hayal kırıklıklarını yazsın diye de açılmış olabilir fakat sitedeki bazı şeyler komik geliyor. Daha dün bir üye gebelik testim pozitif oldu yoksa ben? Diye konu açtı test mi bozuk bi daha mı alayım diye yazmak yerine gidip alıp deneyebilirdi. Süpriz de değil 2 aydır istedikleri birşeymiş vs vs. Ama kimse "konunun yeri burası değil gebelik bölümüne açmalıydın" demedi herkes ay ay oy oy hayırlısı falan dedi. Neden bu ayrımcılık? :) üye popülerliğine göre mi samimiyet mesela 😺 ilginç :KK69:
Birilerinden beklemek yerine siz tepki verseydiniz. Ya da tepki vermeyip şikayet etseydiniz. Niye her şeyi başkalarından bekliyorsunuz?

Bir de insanlar her konuyu görmek zorunda mı? Biri mezuniyet elbisesi konusunu örnek vermiş mesela, siz şimdi başka bir konu örnek veriyorsunuz. Ben ikisini de görmedim. Görseydim ya tepki gösterir ya da hiç tepki göstermeden yönetime bildirirdim. Az önce çocuk ismi konusunda tepki göstermeden bildirim yaptım mesela. Bu konuda da canım tepki göstermek istediği için gösterdim. Rahatsız olduğunuz konularda aksiyon almanız başkalarından beklemekten daha doğru bir davranış biçimi bence.

Birilerinden beklemek yerine siz tepki verseydiniz. Ya da tepki vermeyip şikayet etseydiniz. Niye her şeyi başkalarından bekliyorsunuz?

Bir de insanlar her konuyu görmek zorunda mı? Biri mezuniyet elbisesi konusunu örnek vermiş mesela, siz şimdi başka bir konu örnek veriyorsunuz. Ben ikisini de görmedim. Görseydim ya tepki gösterir ya da hiç tepki göstermeden yönetime bildirirdim. Az önce çocuk ismi konusunda tepki göstermeden bildirim yaptım mesela. Bu konuda da canım tepki göstermek istediği için gösterdim. Rahatsız olduğunuz konularda aksiyon almanız başkalarından beklemekten daha doğru bir davranış biçimi bence.
Güldüm teşekkürler😊
Aksiyona ihtiyacım yok
Ben kimin konuyu nereye açtığına karışmıyorum. Ha diş konusunu aşk ilişkilere yanlışlıkla açtıysa onu bildiririm konu sahibi yardım alsın diye. Ama birinin derdini ben dert olarak görmüyorsam ve onun için dertse daha da üzerine yüklenip konunun yeri burası değil!!!!! Demem :)
Zaten bunun için pusuda bekleyenler var.
Yorumum ortayaydı siz üzerinize alındıysanız bilemem. Popüler üyelerin tırnağım kırıldı diye bdvye konu açmasına ah cağnımm tarzı yorum yapıp popüler olmayan biri kızlar çok canım sıkkın içim daraldı diye konu açınca burası sohbet yeri değil!!!!! Demelerini ilginç ve komik bulduğumu söyledim. Bunu yapanlar var, yapmıyorsanız üzerinize alınmanıza gerek yok 😌

Güldüm teşekkürler😊
Aksiyona ihtiyacım yok
Ben kimin konuyu nereye açtığına karışmıyorum. Ha diş konusunu aşk ilişkilere yanlışlıkla açtıysa onu bildiririm konu sahibi yardım alsın diye. Ama birinin derdini ben dert olarak görmüyorsam ve onun için dertse daha da üzerine yüklenip konunun yeri burası değil!!!!! Demem :)
Zaten bunun için pusuda bekleyenler var.
Yorumum ortayaydı siz üzerinize alındıysanız bilemem. Popüler üyelerin tırnağım kırıldı diye bdvye konu açmasına ah cağnımm tarzı yorum yapıp popüler olmayan biri kızlar çok canım sıkkın içim daraldı diye konu açınca burası sohbet yeri değil!!!!! Demelerini ilginç ve komik bulduğumu söyledim. Bunu yapanlar var, yapmıyorsanız üzerinize alınmanıza gerek yok 😌
Üzerimize alındığımız için cevap vermeyiz her şeye ama öyle olduğunu düşünmek sizi rahatlatıyorsa benim için sorun yok.

Ben günlük hayatında düzenli bir insan olarak forumda da düzen arıyorum, düzensizlik beni rahatsız ediyor. Nasıl ki iç çamaşırı salonda durmuyorsa dert olmayan konunun bdv’de durması da benim için rahatsızlık verici bir durum. Kriterler, kurallar belli. Uymayanı bildirmek de hakkımız söke söke alırız 😂😂😂

Öf böyle ortaya yazınca polemik olmuyor dimi 😂
Bende 2009dan beri üyeyim yeni üye severim herkesin zevki farklı demek ki :KK30:

Back
X