Evlilikte olmazsa olmaz mı?

Tarantlarr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2019
179
35
98
Merhaba ; sevgili üyeler 2 yıldan beri güzel bir ilişkim var erkek arkadaşım her konuda iyi yalnız seks konusunda iyi değil eksik biz su an sevgili aşamasındayız sırf bu yüzden Bir adım atamıyorum evlilik için çekincelerim var ya mutlu olamazsam diye beni tatmin etmiyor bu konuda ama tam da evlenilecek adam.

Merhaba ; sevgili üyeler 2 yıldan beri güzel bir ilişkim var erkek arkadaşım her konuda iyi yalnız seks konusunda iyi değil eksik biz su an sevgili aşamasındayız sırf bu yüzden Bir adım atamıyorum evlilik için çekincelerim var ya mutlu olamazsam diye beni tatmin etmiyor bu konuda ama tam da evlenilecek adam.

Yani ne yapalım, Sana sexsapel bir kocamı bulalım, düğüne gelip çeyrek mi takalım?

Evlenilecek adam olmasının yanında evlilikte cinsellikte tabi ki önemli bunun için boşananlar var burada cinsellikte evliliğin temellerinden biri sonuçta. İstenmeyen reddedilen eşini zorlayan sevişmeyi her zaman kendisi başlatan kadın olmak ağırdır iyi düşünün

Evlenilecek adam olmasının yanında evlilikte cinsellikte tabi ki önemli bunun için boşananlar var burada cinsellikte evliliğin temellerinden biri sonuçta. İstenmeyen reddedilen eşini zorlayan sevişmeyi her zaman kendisi başlatan kadın olmak ağırdır iyi düşünün

Hallolur mu? Bilemedim sevişme sırasında hissedemedim tatmin olamadım sertleşme sorunu ve baş tarafının küçük olması bana söylediği seni kaybetmek istemiyorum ameliyat bile olurum dedi

Her şeye rağmen sadık bir eş olabileceğinizin garantisini veriyorsanız, evlendiğinizde cinsellik üzerine yaşadığınız sorunların üstesinden bir şekilde gelirsiniz. Fakat dediğiniz kadar iyi biri olmasına rağmen sizi cinsel manada tatmin edemiyor diye bunu eksiklik, yetersizlik gibi görmeye devam edecekseniz bu karşı taraf için çok kırıcı bir durum. O zaman en iyisi ayrılın.

Her şeye rağmen sadık bir eş olabileceğinizin garantisini veriyorsanız, evlendiğinizde cinsellik üzerine yaşadığınız sorunların üstesinden bir şekilde gelirsiniz. Fakat dediğiniz kadar iyi biri olmasına rağmen sizi cinsel manada tatmin edemiyor diye bunu eksiklik, yetersizlik gibi görmeye devam edecekseniz bu karşı taraf için çok kırıcı bir durum. O zaman en iyisi ayrılın.

Hayır onu ezmek kırmak veya üzmek değil niyetim zaten o Bu durumun farkında benim derdim evlendiğimizde cinsellik olarak problem yaşayacağız ve bu bir gerçek bu problemi gerçekten çözebilir miyiz? Çözemezsek işte o zaman sıkıntı büyük bu kadar kolay mı

benim eski sevgilim seks düşkünüydü bu konuda iyiydi ondan da sırf bu yüzden ayrıldım çünkü adamlığı sıfırdı. Şu an evlenebileceğim bi erkek var ama bu problem yüzünden takılıyorum herkes dört dörtlük değil ki

O kadar sexe düşkün libidolu bir kadınım ama benim esimde düşkün olmayan bir adam ama herşey sex değil yani öyle olmalı :70:

Evlilik cinselliğe bağlı olmamalı adam gibi adamsa bu problem çözülebilir küçukmus büyükmüş herşey sex mi yani belkide sevgili olduğunuz için tedirginlikten öyledir ama bu kadar kucuklugune büyüklüğüne takiliyorsaniz ilerde siz bu adamı aldatirsiniz bence :KK51:

Biliyorum her şey seks değil ama evlilikte önemli değil mi? Evlilikte arkadaş gibi mi kalalım yürümez ki ? Ki evlenmenin amacı bu değil mi ? Evliliğiniz Nasıl gidiyor peki ve ne kadarlık evlisiniz ?

Back
X