Bizimkide harclik ister hepNefret ediyorum ben bu sorundan. Bende de var aynısı. Verme para pul. Kayınvalidene de para sorunundan bahset

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizimkide harclik ister hepNefret ediyorum ben bu sorundan. Bende de var aynısı. Verme para pul. Kayınvalidene de para sorunundan bahset
ilgincmisBizimkide harclik ister hephatta bayramda hepiniz calisiyosunuz siz bana vericeksiniz der ve alir
![]()
inan aciyorum giki cikmadan dinliyor. ben bole insan kullanan birini gormedim. dunden beri agliyorum bianda esimin tavriyla cimri ve kotu kalpli bi insan haline geldim.benden sogumus suratima tukuresi geloyorms. neden bizimde paramiz yok zor geciniyoruz. annen dolmus yerine ned3n bizi kullaniyor dedim diye
hakliymissn herseyimiz ayni bizimde koye gitme konusuda var yazmayi unuttum. surekli koye gezmeye gidiyor kayin validem ve kendisini karsilamaya esgitmemizi istiyor. programimiz varmi istiyormuyuz soran yok. buarada kayinpederim ne mi yapoyo evinde yatiyorBiz önce mobilya taksidini ödedik Mart’ta bitti şükür ondan sonra elimizdeki eski model arabamız vardı onuda sattık öyle o para da bankada kaldı 2 ay arabasız öyle durduk tabi gideceği geleceği yere mecbur götürme olmadı çünkü araba yokdaha sonra diğerinden yüksek model aldık hala onun borcu var onu ödüyoruz borcumuz vs var deyip konuştum her seferinde söyledim eşime ve annesine de oda evet vs anladı da azalttı köye gitme isteklerini 1 saat sürüyor köy de siz düşünün her hafta gitmek istiyordu
![]()
Ya gerçekten anlamıyorum, hep beraber bir yere gittiniz annesi dönüşte dolmuşa mı binsin. Bizim değil annesi, uzaktan akraba, tanıdık bile olsa arabayla bırakırız. Kullanılmak hoş değil, erkek annelerinin şehzade doğurmuş tavırları ve sürekli talepleri beni de rahatsız eder ama verdiğiniz örnekte siz haksızsınız.ornegin dun soyle oldu. hepberaber biyere gitttik oturmaya. donerken kapilarnin onlerinden evlerine giden dolmus geciyor. ve gittigimiz yer bizim eve konum olarak cok yakinken kayinvalideme uzak. hic teklif bile etmeden direkt bizim arabaya yoneldi. arabaya gevti oturdu ve eve goturulmeyi bekledi. biz evimizin dibindeki yerden tekrar onlara gittik ordan tekrar ayni yere donup eve gectik. bende dolmus varken neden bole yapildi diye esime cattm haydaa kavga
Şahsen ben bu durumu anlayamıyorum erkekler evlendiklerinin sorumluluk altına girdiklerinin farkına varmadan böyle fevri davranıyorlar halbuki söylenmek istenen farklı ama sen cimri düşüncesiz durumuna düşüyorsun borç harç olmasa durum sıkışık olmasa durum çok çok iyi olsa elbetteki annesine babasına yapsın ama ben borç içindeyken kullanılmak tabiki hoş değil. Anneler de zaten evlatlarının evlenip yuva kurdugunun farkına varamıyor bence çoğu kadında görüyorum bunumerhaba kizlar
esimle 2 yila yakin bi evliligimiz var. Evliligimiz cok zor oldu. Aileler hic bir esyamizi almadi. dugunu esyalari herseyo kendimiz alip evlendik haliyle 60 bin tl kadar kredi borcu altina girdik. bu sartlara ragmen kendmizi zorlayp araba bile alabildik.
simdi esimin annesi surekli gitcegi yere kendisini brakmamizi istiyor. surekli her isini bize yaptirmak istiyor.
dun bu konuyu esimle konusmaya calistigimda olay cok buyudu. bana herseyi yapcaginu her imkani ailesi icin saglayacagini gerekirse soforlugunu yapacagini soyledi. buarafa faturamizi zor oder ayi zor cikarir haldeyiz. calisiyorum. 2 haftada bir pazara gidiyoruz bi sekilde bogazimizdan gezmemizden kisip gecinmeye calisiyoruz. ama esimin bu tavri hic hosuma gitmiyor. kaynanamin ise bu vurdumduymaz halleri. bi kere bile sormadi bunca zmaan nasl gecindiniz diye ama surekli talepleri var. napicam bilmiyorum. 3 saatlik uykuyla ise geldim dunku kavga yuzunden akil akildan ustundur.napmaliym
Ama siz çok farklı düşünüyorsunuz.ornegin dun soyle oldu. hepberaber biyere gitttik oturmaya. donerken kapilarnin onlerinden evlerine giden dolmus geciyor. ve gittigimiz yer bizim eve konum olarak cok yakinken kayinvalideme uzak. hic teklif bile etmeden direkt bizim arabaya yoneldi. arabaya gevti oturdu ve eve goturulmeyi bekledi. biz evimizin dibindeki yerden tekrar onlara gittik ordan tekrar ayni yere donup eve gectik. bende dolmus varken neden bole yapildi diye esime cattm haydaa kavga
50 lira benzin koymakla bitse o yol parası.vergisi, sigortası, kaskosu, muayenesi, bir bozulduğundan ortalama 700-1000 lira masrafı , ıvırı zıvırı her şeyi hesapladınız mı?eğer evlenicek olgunluğa eriştiyseniz, bir aile olmaya karar verdiyseniz zaten kendi evinizi kendiniz kuracaksınız.öyle her aile çocuğuna ev düzüp vermiyo, hele ki bu zamanda, zorunda değil zaten.verdiğiniz misafirlik örneğinde de , o saatte ben de annemi dolmuşa koyup yollamam.hayır o olayda eminim ki eşin senin annene akşam 9 buçuk 10 da hadi bin minibüse şurdan iyi geceler dese dönse gitse kıyametler kopar.ben onu alirken zaten sikisigiz az daha sikisalm beraber odenip gitsinler diye dusundum ve ise giderken falan kullanalim kisa mesafe islerimiz 50 tl koyunca bize 1 hafta yetiyor yol paraaindan ucuza gelio ama evdeki hesap carsiya uymadi hale bak kotu oldgumla kaldm bide
Ben olsam almam,kim geziyorsa alsın benzinini,nasil yapicam iyi kotu bi araba aldik sabah ise gidiyoruz diye benzini koyuyorum. bi bakiyorum aksam annesni sehrin bi ucundan oburune brakiyor. bizim benzin bi gunde bitiveriyor.
.benden sogumus suratima tukuresi geloyorms.
Hanımefendi o küçük hesaplar dediğiniz şeyler aylık ortalama 600 tl civarı ve insanlar mesai yapıp emek vererek kazanıyor bu parayı kv hanımlar keyiflerine göre kendisini bıraktırsın diye doldurulmuyor o benzin. Ha allah korusun hastaneye gidilir ilaç almaya götürülür ayda yılda bi bıraktırılır ama sürekli sürekli kendini biyerlere bıraktırmak nedir?Tek sorun eşinizin ailesini arabayla bir yerlere götürmesi ise bunu problem etmeniz çok itici.
Eşiniz tavır almakta yerden göğe haklı.
Değil aileyi insan arkadaşını bile bırakır.
Bu kadar küçük hesapların peşinde olmazsanız, daha huzurlu olursunuz.
Unutmayın o insanlar eşinizi dünyaya getirdi, baktı, büyüttü, eğitim olanakları sağladı.
Üç kuruşluk benzinin lafını etmek hiç şık değil.