Kayinpederinizin kendi arabasi var mi? Ona ragmen mi hep esinizden istiyor bu ulasim isini?
Evinin hesabini bile yapamayan bir erkege karsi ben duygularimi devam ettiremezdim bile acikcasi. Bana cok aciz gorunuyor. Geleneksel dusunecek olursak, demek ki siz calismasaniz ve bu hesap islerinizi yapmasaniz, evinizi gecindiremeyecek. Hadi gecindiremedi, bununla ilgili bir olumsuz duygu hissedip cozmeye de calismiyor. Kafasini calistirip nerden nasil kisariz da butcemizi toparlariz diye dusunemiyor. Dedigim gibi gercekten benim boyle bir erkege saygim kalmazdi.. PAra yetmedi bu ay, 500 lira icerideyiz, para bul deyin gerekirse. Benzine cok para gitmiş deyin. Biseyler yapin, sorumluluk alsin. Her seyi siz yaptikca anlamayacak. Gerekirse habersiz kenarda para biriktirin ama bir sekilde ders verin bu adama. Arabayi satamiyorsaniz da tam işe kadar benzin alin vb bisiler yapin. Hem aileyi siz gecindiriyorsunuz,hem kv'nin keyfi gezme ihtiyaclarini karsiliyorsunuz..Bu böyle devam ederse, her seferinde sinirleriniz heba olacak.Ya bir çözüm bulacaksınız, ya da takmamayı öğreneceksiniz. Yoksa çok yıpranırsınız