Evlilikte problemler

Herseyedair

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2016
14
3
36
32
Merhaba ben daha bir aylık evliyim , eşimle ilgili problemler evlikten sonra başladı , kocam olarak onu kabul etmediğimi düşünüyor herşeyi yapıyorum ev işleri olsun , onun sevdiği şeyleri yapmaya calısıyorum ama o günü bana zehir ediyor , dün gece tartıştık umurunda değil ağladım sabaha kadar döndü bir tarafını yattı , hem yoğun bir işte calısıyorum hem eve gelip ev işleri ile uğraşıyorum ben üzülünce benim için dünya duruyor ama o sanki birsey olmamıs gibi hayatına devam ediyor en ufak bir seyde watsap profil siliyor telefon şifresini değiştirmiş Bunaldım ilk Aydan ağlamak istemiyorum umursamaz olayım biraz da ben nasıl olunuyor çözemedim hep üzülen ben oluyorum

Bu „Kocam olarak onu kabul etmedigimi düsünüyor“ kismini biraz acar misiniz ne gibi sorunlar oluyor mesela bu cok üstü kapali olmus cok anlayamadim ..

Ailevi bir sürü problem oldu hepsini sineye cektim , evlilik sürecine alışamadığımı sorumsuz olduğumu söylüyor sürekli ,
Daha evleneli 1 ay olmus tabikide alisma problemi yasayacaksiniz bu cok normal bir sürec.. ailenizden uzakta misiniz ? Cok yanlis bir davranis evlilik böyle olmaz heleki ilk cicim aylarinda .. sizde tutumunuzu degistirin bence

Daha ilk aydan neyinizi görmüşte evliliğe alışamadığınızı düşünüyormuş. Hangi konuda sorumsuzsun diyor? O her sorumluluğunu yerine getiriyor mu?

Daha ilk aydan neyinizi görmüşte evliliğe alışamadığınızı düşünüyormuş. Hangi konuda sorumsuzsun diyor? O her sorumluluğunu yerine getiriyor mu?
Çok şükür Elimden geldikçe yapmaya calısıyorum hemşireyim deli gibi calısıyorum bide üzerime o geliyor daha bir ay oldu kolay sanıyor herseyi , eve para kazanıp getirmek sorumluluksa ha onu yapıyor

Daha evleneli 1 ay olmus tabikide alisma problemi yasayacaksiniz bu cok normal bir sürec.. ailenizden uzakta misiniz ? Cok yanlis bir davranis evlilik böyle olmaz heleki ilk cicim aylarinda .. sizde tutumunuzu degistirin bence
Nasıl bir tutumla yaklaşayım bir çözebilsem bende bu kadar üzülmeyeceğim

Kırıldığı bişey olmuştur mutlaka yoksa böyle davranmaz .severek mi evlendiniz görücü usulü falan mı?
Severek evlendik , hiç bir eşya istemedim ziynet takı istemedim erkek tarafı tamamen pasif birsey demedim nikah günü bana günü zehir etti nikah elbisemi babam aldı bizimkiler biraz daha aktifler herseye yetişmeye çalışıyorlar o yüzden eziklik var üzerinde anlıyorum ama ben tolere etmeye calısıyorum olmuyor

Keşke isteseydiniz. Sizde konuşmayın bakalım bi süre napcak bide öyle deneyin. Şimdi eşinizin huyunu suyunu bilmeyince sağlıklı bi cevap veremiyorum. Allah yardımcınız olsun çok yenisiniz üzüldüm inşallah düzelir.

Onu kocası olarak gormesiginjzi düşündüren şey ne? Ev temizliğini beyenmemesi ya da yemeği güzel yapmamaniz değil bellj ki .
Sanırım yatak problemi var triple kaprisle surat asmakla çözülecek şey değil oturun konuşun . Ayrıca cinsel hayatınız da bir ayda hemen düzene girmez birbirinize bir altı ay verin birbirinizi tanıyın rahatlatin rutinlerinjz sınırlarınız oluşur

Bende pişman oldum , ama sevgi herseyi çözer diye düşündüm hersey eşya para mal mülk değil ama yanlışmış düşündüğüm iyi niyetli olunca ezilen taraf oluyorsun , eşim huyunu bende çözemedim nişanlılık döneminde olmayan huylarını görmeye başladım , dedim hadi nikah günü oldu birseyler yemeğe gidelim birseyler yapalım telafi edelim o da yok ailem de cok detaycı o olsun bu olsun arada paspas oldum

Olabilir ,nişanlılık döneminde cok iyiydi hersey güzel gidiyordu evlendim büyüsü bozuldu resmen , ev temizliğinde cok titiz o neden orda bu neden orda demeye başladı herseyde o üstün

KEske oturup konuşsa benle direk tavır alıyor

Olabilir ,nişanlılık döneminde cok iyiydi hersey güzel gidiyordu evlendim büyüsü bozuldu resmen , ev temizliğinde cok titiz o neden orda bu neden orda demeye başladı herseyde o üstün
Ev temizliği yemek çamaşır bulaşık vs vs bunlar sadece sizin sorumluluğunhz değil bu kadar titiz olan adam bunları yapmayı biliyor olmalı ayrıca baktınız beğenmiyorum haftada bir ev işleri için yardımcı çağırın. Erkeklere bu konularda çok kızıyorum.
Yorumları da okudum da eşiniz pek konuşmak istemiyormuş sorunlar üzerine öyleyse yazın . Ancak yazinizda olumsuz cümle yapısı baribdirmayin aynı şeyler konuşma içinde geçerli ne kadar etkili olduğunu görürsünüz yani kahve içmez misin değil kahve içer misin? Gibi .ayrıca esinize nasıl aşık olduğunuzu sevdiğinizi anlatın ama onun son zamanlardaki davranışlarının ( hangi davranislariysa net belirtin suçlayıcı olmadan) sizi ne kadar uzdugunu neler hissettirdiğini yazın . Nasıl çabaladığınızı yazın . Her zaman mektubunuzda hoşgörü anlayış destek sevgi ön planda olsun yoksa eşiniz kendini daha da savunmaya başlar haklı haksız durumlarına evlilikte hiç girmeyin.cozum bulun.
Ayrıca benim genel görüşüm çok uç noktada bir ev işleri aksaklığı olmadıkça ki bunları erkekler de yapabilir , yatak odası mutluluğu tamsa hayatta herşey tolere edilebilir katlanılabilir oluyor erkekler için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…