- 1 Ocak 2016
- 14
- 3
- 36
- 32
- Konu Sahibi Herseyedair
-
Bu „Kocam olarak onu kabul etmedigimi düsünüyor“ kismini biraz acar misiniz ne gibi sorunlar oluyor mesela bu cok üstü kapali olmus cok anlayamadim ..Merhaba ben daha bir aylık evliyim , eşimle ilgili problemler evlikten sonra başladı , kocam olarak onu kabul etmediğimi düşünüyor herşeyi yapıyorum ev işleri olsun , onun sevdiği şeyleri yapmaya calısıyorum ama o günü bana zehir ediyor , dün gece tartıştık umurunda değil ağladım sabaha kadar döndü bir tarafını yattı , hem yoğun bir işte calısıyorum hem eve gelip ev işleri ile uğraşıyorum ben üzülünce benim için dünya duruyor ama o sanki birsey olmamıs gibi hayatına devam ediyor en ufak bir seyde watsap profil siliyor telefon şifresini değiştirmiş Bunaldım ilk Aydanağlamak istemiyorum umursamaz olayım biraz da ben nasıl olunuyor çözemedim hep üzülen ben oluyorum
Ailevi bir sürü problem oldu hepsini sineye cektim , evlilik sürecine alışamadığımı sorumsuz olduğumu söylüyor sürekli ,Bu „Kocam olarak onu kabul etmedigimi düsünüyor“ kismini biraz acar misiniz ne gibi sorunlar oluyor mesela bu cok üstü kapali olmus cok anlayamadim ..
Daha evleneli 1 ay olmus tabikide alisma problemi yasayacaksiniz bu cok normal bir sürec.. ailenizden uzakta misiniz ? Cok yanlis bir davranis evlilik böyle olmaz heleki ilk cicim aylarinda .. sizde tutumunuzu degistirin benceAilevi bir sürü problem oldu hepsini sineye cektim , evlilik sürecine alışamadığımı sorumsuz olduğumu söylüyor sürekli ,
İnsallah dediğiniz gib olur1 aya o kadar kavgayı nasıl sığdırdıniz ki bu aylar en güzel aylar olmalı konuşmayı deneyin inşallah düzelir.
Nasıl bir tutum sergilemem gerekiyor ben yapılır bilmiyorumDaha evleneli 1 ay olmus tabikide alisma problemi yasayacaksiniz bu cok normal bir sürec.. ailenizden uzakta misiniz ? Cok yanlis bir davranis evlilik böyle olmaz heleki ilk cicim aylarinda .. sizde tutumunuzu degistirin bence
Çok şükür Elimden geldikçe yapmaya calısıyorum hemşireyim deli gibi calısıyorum bide üzerime o geliyor daha bir ay oldu kolay sanıyor herseyi , eve para kazanıp getirmek sorumluluksa ha onu yapıyorDaha ilk aydan neyinizi görmüşte evliliğe alışamadığınızı düşünüyormuş. Hangi konuda sorumsuzsun diyor? O her sorumluluğunu yerine getiriyor mu?
Konuşabilsek olacak ama direk tavır almak en kolayı geliyor sanırım ona1 aya o kadar kavgayı nasıl sığdırdıniz ki bu aylar en güzel aylar olmalı konuşmayı deneyin inşallah düzelir.
Daha evleneli 1 ay olmus tabikide alisma problemi yasayacaksiniz bu cok normal bir sürec.. ailenizden uzakta misiniz ? Cok yanlis bir davranis evlilik böyle olmaz heleki ilk cicim aylarinda .. sizde tutumunuzu degistirin bence
[/QUOTE
Ailemden uzaktayım evet
Kırıldığı bişey olmuştur mutlaka yoksa böyle davranmaz .severek mi evlendiniz görücü usulü falan mı?Konuşabilsek olacak ama direk tavır almak en kolayı geliyor sanırım ona
Nasıl bir tutumla yaklaşayım bir çözebilsem bende bu kadar üzülmeyeceğimDaha evleneli 1 ay olmus tabikide alisma problemi yasayacaksiniz bu cok normal bir sürec.. ailenizden uzakta misiniz ? Cok yanlis bir davranis evlilik böyle olmaz heleki ilk cicim aylarinda .. sizde tutumunuzu degistirin bence
Severek evlendik , hiç bir eşya istemedim ziynet takı istemedim erkek tarafı tamamen pasif birsey demedim nikah günü bana günü zehir etti nikah elbisemi babam aldı bizimkiler biraz daha aktifler herseye yetişmeye çalışıyorlar o yüzden eziklik var üzerinde anlıyorum ama ben tolere etmeye calısıyorum olmuyorKırıldığı bişey olmuştur mutlaka yoksa böyle davranmaz .severek mi evlendiniz görücü usulü falan mı?
Keşke isteseydiniz. Sizde konuşmayın bakalım bi süre napcak bide öyle deneyin. Şimdi eşinizin huyunu suyunu bilmeyince sağlıklı bi cevap veremiyorum. Allah yardımcınız olsun çok yenisiniz üzüldüm inşallah düzelir.Severek evlendik , hiç bir eşya istemedim ziynet takı istemedim erkek tarafı tamamen pasif birsey demedim nikah günü bana günü zehir etti nikah elbisemi babam aldı bizimkiler biraz daha aktifler herseye yetişmeye çalışıyorlar o yüzden eziklik var üzerinde anlıyorum ama ben tolere etmeye calısıyorum olmuyor
Onu kocası olarak gormesiginjzi düşündüren şey ne? Ev temizliğini beyenmemesi ya da yemeği güzel yapmamaniz değil bellj ki .Merhaba ben daha bir aylık evliyim , eşimle ilgili problemler evlikten sonra başladı , kocam olarak onu kabul etmediğimi düşünüyor herşeyi yapıyorum ev işleri olsun , onun sevdiği şeyleri yapmaya calısıyorum ama o günü bana zehir ediyor , dün gece tartıştık umurunda değil ağladım sabaha kadar döndü bir tarafını yattı , hem yoğun bir işte calısıyorum hem eve gelip ev işleri ile uğraşıyorum ben üzülünce benim için dünya duruyor ama o sanki birsey olmamıs gibi hayatına devam ediyor en ufak bir seyde watsap profil siliyor telefon şifresini değiştirmiş Bunaldım ilk Aydanağlamak istemiyorum umursamaz olayım biraz da ben nasıl olunuyor çözemedim hep üzülen ben oluyorum
Bende pişman oldum , ama sevgi herseyi çözer diye düşündüm hersey eşya para mal mülk değil ama yanlışmış düşündüğüm iyi niyetli olunca ezilen taraf oluyorsun , eşim huyunu bende çözemedim nişanlılık döneminde olmayan huylarını görmeye başladım , dedim hadi nikah günü oldu birseyler yemeğe gidelim birseyler yapalım telafi edelim o da yok ailem de cok detaycı o olsun bu olsun arada paspas oldumKeşke isteseydiniz. Sizde konuşmayın bakalım bi süre napcak bide öyle deneyin. Şimdi eşinizin huyunu suyunu bilmeyince sağlıklı bi cevap veremiyorum. Allah yardımcınız olsun çok yenisiniz üzüldüm inşallah düzelir.
Olabilir ,nişanlılık döneminde cok iyiydi hersey güzel gidiyordu evlendim büyüsü bozuldu resmen , ev temizliğinde cok titiz o neden orda bu neden orda demeye başladı herseyde o üstünOnu kocası olarak gormesiginjzi düşündüren şey ne? Ev temizliğini beyenmemesi ya da yemeği güzel yapmamaniz değil bellj ki .
Sanırım yatak problemi var triple kaprisle surat asmakla çözülecek şey değil oturun konuşun . Ayrıca cinsel hayatınız da bir ayda hemen düzene girmez birbirinize bir altı ay verin birbirinizi tanıyın rahatlatin rutinlerinjz sınırlarınız oluşur
KEske oturup konuşsa benle direk tavır alıyorOnu kocası olarak gormesiginjzi düşündüren şey ne? Ev temizliğini beyenmemesi ya da yemeği güzel yapmamaniz değil bellj ki .
Sanırım yatak problemi var triple kaprisle surat asmakla çözülecek şey değil oturun konuşun . Ayrıca cinsel hayatınız da bir ayda hemen düzene girmez birbirinize bir altı ay verin birbirinizi tanıyın rahatlatin rutinlerinjz sınırlarınız oluşur
Ev temizliği yemek çamaşır bulaşık vs vs bunlar sadece sizin sorumluluğunhz değil bu kadar titiz olan adam bunları yapmayı biliyor olmalı ayrıca baktınız beğenmiyorum haftada bir ev işleri için yardımcı çağırın. Erkeklere bu konularda çok kızıyorum.Olabilir ,nişanlılık döneminde cok iyiydi hersey güzel gidiyordu evlendim büyüsü bozuldu resmen , ev temizliğinde cok titiz o neden orda bu neden orda demeye başladı herseyde o üstün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?