Öncelikle selamlar herkese;
Eşimle en ufak tartısmamız onun sinirlenıp bagırmalarıyla kapanıyor. Mesela kahvaltıda neden omlet yok gibi sacma sapan şeyler,isteseydın yapardım desem bile sinirlenebılıyor. Ertesı sabah da hadı gel senı kahvaltıya götüreyım der. Yanı öyle dengesız ki benim de psıkolojimi alt üst etti.
Herkesın yanında sinirlenebılıyor bana , bir sey düüsürsem ters ters bakıyor.Onun için arkadas gruplarıyla topluca görusesım bile gelmıyor.Cunku ben ınsanların ynında tartısamam, milleti huzursuz etmek istemem , ortamo bozmak istemem. Ama o lafını hemen söyler, hıc dusunmez.
İyi bir işim , arkadaslarım,iyi bir ailem var her Zaman destek olan.
En son tartısmamızda ben ona tek kötü söz söylemezken , gerızekalı, uc kurus etmezsin gibi laflar kullandı, bagıra cagıra.1 ay aynı evde ayrı odalarda yasadık.
Sonrasında bir gece oturup konustuk,bir de benim özür dilememi bekledıgını söyledi. Yüzüğünü cıkarmıs , özür dilersen takarım dıyor. Nasıl bır mantıktır bu Allah askına, bir fikriniz var mı?
İşimde ödül aldım , herkes tebrık edıyor o hayret diyor. Eve yardımcı alıyorum temızlık için oh ne ala sen hıc bır sey yapma dıyo, hıc bır sey beceremıyorsun dıyo,oteki gunde iyi yaptın cok yoruluyorsun dıyo.
1 yasında kızımız var birde.
Ben ınanılmaz derecede boguldum, psikiyatrıste randevu aldım.
Sizin bir fikriniz var mı? Nasıl basedilir ?
Ayrı yasaylım bır sure dıyorum kabul etmıyor. Ama aslında zaten ayrı yasıyoruz , aynı evde ayrı.