Bunlar benim eski eşimin davranışlarıydi.
Suçlu olduğunda özür beklemesi
Benim değişmemı istediğini söylemesi
Hata kabul etmemesi
Fenalık basardı ona
Kendini mükemmel sanma ve dile getirmesi.
Ancak sizin dengesizlik dediğiniz şeyi yapmazdı. Tutarlı bir şekilde tavrını sürdürür ve hatta aylarca Küserdi.
Öf yazarken yoruldum.
Ne büyük belayı def etmisim[/QUOTE
Hakkınızda hayırlısı olsun, en zor dönemi karar dönemini atlatmıssınız.
Siz fazlasıyla çok verici olmuşsunuz, dolayısıyla eşinizde bu yönünüzü kötüye kullanmış.
Bence öncelikle sizin değişmeniz gerekir, biraz dik durun ve geri adım atmayın, o size nasıl yüzük konusunda şart koşuyor ise sizde ona şart koşun bu evliliğin yürümesini istiyorsak eğer bi evlilik terapistine gidelim deyin, fakat suç eşinizdeymiş gibi konuşmayın çünkü direk savunmaya geçer, benimde hatalarım vardır mutlaka karşılıklı sorunlarımızı çözelim deyin,
Birde böyle deneyin bakalım.
Aslında haklısınız benım kesınlıkle degısmen gerekıyor. Ölümlü dünya dıye dıye kendıme hayrım kalmadı. Olsun ölümlü dünya , kırmayayım üzmeyeyım dedıkce giden benden gitti.Ben yolda dılencının kucagında bebek görsem gunlerce gitmez gözümün önunden o bebek, cok etkılenır cok üzülürüm. Herkes etkılenır üzülür ama benımkı fazla. Gereksız derecede.
Eşinize deyin ki.. benim eşim 30 yaşında ev aldı ayrıca bi taraftan benim sigortamı da ödüyor.. para da elimin altındadır ve hiçbir isteğimi geri çevirmez kafama da kakmaz sağolsun.. yani onun yaptığından çok daha iyilerini yapan var hem de insanın kafasına kakıp burnundan getirmeden.. kendini nimetten saymasın.. yaptığı çok ayıp.. inşallah düzelir.. size de kolaylıklar diliyorum.. tam dengesizmiş katıksız..
Ya söylemez mıyım , neden hep kötüleri söyluyorsun dıyorum. Kocasına şımaran , şurda tatıl istıyorum, en pahalı esyayı ıstıyorum tavırlarında olan kadınlarda dolu dıyorum. Bız ıkımıze bakıcaz , belkı baskasıyla cok mutlu olurdun ama ikimiz olamıyoruz dıyorum.
Esinizde tavan yapmis ego rahatsizliği var bence. Cocuga karsi nasil tutumu bakarmi mesela. Bide ben odul aliyorum o hayret ediyo kisminda koptum istemsizce Allah kolaylik versin isiniz zor
Cocugumuza cok düşkün amin cok sagolun.
Kendi masraflariniz, kizinizin masraflarindan sonra elinizde birsey kaliyor mu? Birikim icin de uc bes birseyler ayirdiktan sonra elbette?
Kalıyor evet ama biz butceyıde ayarlayamadık aile olamadık sanki..
Cok degisik bi dengesiz ruh hali esinizdeki benim esiminde toplumda dengesiz huylari vardi ama ben onu guzelcw yonttum iyi bir kivama.getirdm insallh sende duzeltrsn Allah dan umit kesilmez canm.benm uzulme sen isine evladina bak bi zaman sonra eger duzelme olmazsa ayrilirsiniz boyle evlilik mi olur cnm
Ne güzel yapmıssınız :)
Angelsinthesky1
bir erkek değilde egoyla yaşıyorsun sanki. Çocuğunun psikolojisi bozuk bi annesi olmasını istemezsin herhalde hemen önlemini almalısın
Haklısınız...
allah sabır versin bu ne böyle bence sorunlu eşin kendını ne sanıyor bu kadar çok ukala ve kendini beğenmiş nasıl tahammül ediyorsun şaştım doğrusu ve değişeceğe benzemiyor ayrılmayı düşünmüyomusun
Yani keşke baska caresi olsa dıyorum...
Allah yardımcın olsun çok sinir bozucu bir adammış.
Takdir nedir bilmeyen ağzından bir tatlı söz çıkmayan kocası olan bir arkadaş demişti ki
hep alkolü, kumarı olan adamı şikayet ederler ama inan böylesi de çok zor.
Hatta belki onlardan bile zor...
Agzından 1 tatlı söz 2 kötü söz cıkıyor. Hep kötü olsa belkı karar vermek daha kolay olurdu. Böyle daha zor.
Herkes kendi çektiğini biliyor işte. Hayat..
Aynen öyle. Teyzemlere halamlara göre cok ckk kibar bir eşim var.cok saygılı. Aynı evde yasayab biyor işte.
Daha onceki konularinizi da okumustum.
Ne guzel sevgi dolu bir ailenin kiziyken dustugunuz bu girdap beni hem sinirlendiriyor hem uzuyor.
Ben her zaman kizima babasi gibi adamlarla karsilasmasi icin dua ederim.
Eminim anneniz de boyle etmistir.
Annenizin su durumunuzu bildigini dusundukce empati yaptikca icim karariyor, kendi kizimin basina gelmis gibi.
Goruyorsunuz ki adamda hicbir duzelme yok ve olmayacak da.
Hala yavrunuzu bu catismali ortamda buyutmeyi istemeyin bence.
Ben oyle bir aileden geliyorum ve bu korkunc seyin ne demek oldugunu biliyorum.
Ne diyeyim, Allah hayirli kararlar verdirsin.
Ne kadar samimi yazmıssınız cok sağolun... Ben de hep dua edıyorum:: ınsallah hayırlısı olur. İnsallah dogru karar verırım:
Ben de hep babam gibi olsun isterdim. Ya belkı abartı ama babam benı alısverıse götürürdü kasada sıra olurdu benı zorla otutturur kendı beklerdı dakıkalarca ayakta. Öyle de farklıdır, sabırlıdır.eşim ıkı dk asagıda beklse arar sinirle

Sizin mutlulugunuz daim olsun inşallah

Hayal ettimde çok zor.. Allah yardımcın olsun. Mutlaka terapiye gitmeli.
Amin cok sagolun:
Allah kolaylık versin eşinizden daha iyi şartlarda daha iyi maaş alıyor olabilir misiniz yada eşinize göre daha mı güzelsiniz acaba
eşinizin sizde hazmedemediği şeyler var gibi geldi bana. psikolojik baskı yapıyor resmen size ve bir süre sonra özgüveniniz yok olabilir.
eşiniz sadece size mi böyle genel olarak mı hep olumsuzluk var
bu arada bende eve temizlikçi alıyorum, evde her şey ortak o çalışıyorsa bende çalışıyorum oğlum nedeni ile iki katı çalışıyorum o nedenle artı ev için kendimi yoramam eşimde aynı fikir de ben de yardım edemiyorum sende yapma gelsin kadın diyor olması gereken bu bence siz değil eşiniz gitsin psikolaga[/QUOT
Biz de eşim coook nadir bir iş yapar , zaten beklemıyorum iş yapmasını cunku isteyerek baslasa da sonunda surat asar söylenır.
psikolog fikri gayet iyi. benimkini de yanında götürse keşke
:)) ben gıdıcem psikologa kesın :)
sadist (narsist) erkek asla değişmez ...size hakaret eder suçlar sizinle yarışır burnu havadadır hep haklıdır sonra barışır tekrarlar elde edene dek tir kendini ilah gbi vazgeçilmez sanır ezer hizmetçi gibi görür bu ailesnin hep pohpohlamasından kaynaklı kendisini vazgeçilmez hissettirmeyin her dediğini yaptıkça tatminn olur bu yaptıkları blöftür boşanırım gibi çünkü başta tavz vermişinizdir yani kısaca sizi yönetecek bundan zevk alıcak bıraktığınızda ise tekrar gelecek herşeye ben aldım ben eşszm olan
Aslında aılesı de pohpohlamamıs ama karakterı babasına cok benzıyor.. Bosanırım blöfü bir kere bile yapmadı cunku o lafı ıkıletmeyecegimi cok iyi biliyor.
Ikizler burcumu esin? Genelde ikizler dengesiz oluyor.
Adam tam bir dengediz ne yapsanizda memnun edemezsiniz bosuna ugrasmayin.
Iki kere esim basklarinin yaninda rencide edici konustu. Kendisi farkinda degil.
Dedim etti 2 eger 3. Olursa ayni sekikde karislik verecegim. Bende seni baskalarinin yaninda rencide edecegim haberin olsun dedim.
InsaALLAH 3. Olmaz. Bakalim.
Ne desende o adam laf anlamaz
Yaaa ikizler burcu benim :))) Ben de dengesızım dogru ama zararım kendıme baskasına degıl :)
O da balık .. Nette bıle en uyumsuz cıft yazıyor