• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte psikolojik şiddet

koy kapı önüne aklı başına gelsın:)
valla en zoru bu psikolojık şiddet,insanı içten içe çürütüyor,umarım bir yolunu bulup yola getırebılrısnız..
ben çok yogun kavga ettıgımız bir gün o anki deli kuvvetiyle yetti beee deyip adamı ite ite atmıştım kapı önüne almadım 3-5 saat..sonra süklüm püklüm döndü :)

Eğer eşinin ailesinde buna benzer davranışlar varsa babadan oğula geçmiştir onun içinde gayet doğal bu tarz davranış ama babası annesine saygılı ise eşinizin size karşı aşağlık komplesi var demektir , kariyer ve para durumu nasıl sizden düşük mü?
Öncelikle selamlar herkese;
Eşimle en ufak tartısmamız onun sinirlenıp bagırmalarıyla kapanıyor. Mesela kahvaltıda neden omlet yok gibi sacma sapan şeyler,isteseydın yapardım desem bile sinirlenebılıyor. Ertesı sabah da hadı gel senı kahvaltıya götüreyım der. Yanı öyle dengesız ki benim de psıkolojimi alt üst etti.
Herkesın yanında sinirlenebılıyor bana , bir sey düüsürsem ters ters bakıyor.Onun için arkadas gruplarıyla topluca görusesım bile gelmıyor.Cunku ben ınsanların ynında tartısamam, milleti huzursuz etmek istemem , ortamo bozmak istemem. Ama o lafını hemen söyler, hıc dusunmez.
İyi bir işim , arkadaslarım,iyi bir ailem var her Zaman destek olan.
En son tartısmamızda ben ona tek kötü söz söylemezken , gerızekalı, uc kurus etmezsin gibi laflar kullandı, bagıra cagıra.1 ay aynı evde ayrı odalarda yasadık.
Sonrasında bir gece oturup konustuk,bir de benim özür dilememi bekledıgını söyledi. Yüzüğünü cıkarmıs , özür dilersen takarım dıyor. Nasıl bır mantıktır bu Allah askına, bir fikriniz var mı?
İşimde ödül aldım , herkes tebrık edıyor o hayret diyor. Eve yardımcı alıyorum temızlık için oh ne ala sen hıc bır sey yapma dıyo, hıc bır sey beceremıyorsun dıyo,oteki gunde iyi yaptın cok yoruluyorsun dıyo.
1 yasında kızımız var birde.
Ben ınanılmaz derecede boguldum, psikiyatrıste randevu aldım.
Sizin bir fikriniz var mı? Nasıl basedilir ?
Ayrı yasaylım bır sure dıyorum kabul etmıyor. Ama aslında zaten ayrı yasıyoruz , aynı evde ayrı.

:) kendısı daha önceden müzisyenlık yapıyordu solıstti , acaıp alısmıs ilgiye alkısa.
Bazen herhalde bunun da etkısı var dıyorum, cunku o donemlerde bız sevgılıydık cok ilgi gösterıyorlardı, numarasını ısterler notlar yollarlardı. Gecen bana dıyor ki, ben sana sarkılar yazan adamdın ne hale getırdın benı.
Benı bıle supheye dusuruyor. Ama ınanın ben yuksek sesten ürkerim kavgadan nefret ederım , hep ıyılıkle yaklastım iyilik olur sandım ama egosunu beslemısim meğer.
Belli zaten uyumlu ve naif bir insan olduğunuz gerçi onu da başka bir insan bunca zaman idare edemezdi herhalde... Bir de evlilik dediğin nedir ki şarkılar yazmış mış artık değişmiş miş peri masalında yaşamıyoruz arada hoş iki söz, değer verip,saymak yeterli fazlasını bekleyen mi var şarkı yazacağına bunlarla bir yüzleşsin bence eşiniz. Kesinlike size tavsiyem bencilleşin biraz kendi özelinize yönelin, ilgisiz kalınca nerde benim eşim diye o sizinle iletişime geçmeye çalışacak inşallah sizin gibi narin bi ruhun değerini anlar sahnelerin vazgeçilmez starı beyiniz :işsiz:

Belli zaten uyumlu ve naif bir insan olduğunuz gerçi onu da başka bir insan bunca zaman idare edemezdi herhalde... Bir de evlilik dediğin nedir ki şarkılar yazmış mış artık değişmiş miş peri masalında yaşamıyoruz arada hoş iki söz, değer verip,saymak yeterli fazlasını bekleyen mi var şarkı yazacağına bunlarla bir yüzleşsin bence eşiniz. Kesinlike size tavsiyem bencilleşin biraz kendi özelinize yönelin, ilgisiz kalınca nerde benim eşim diye o sizinle iletişime geçmeye çalışacak inşallah sizin gibi narin bi ruhun değerini anlar sahnelerin vazgeçilmez starı beyiniz :işsiz:
:)) Ya aynı dedıgınız gibi benim istedıgım sadece sakinlik, elbet tartısmalar da olacak ama böyle unutulmayacak sözler edılmeden olmaz mı? Anlatamadım bunu eşime, sürekli kendinin herseyı cok dogru yaptıgını benım ise hıc bır sey yapamadıgımı söyluyor. Bu benı gercekten incitiyor.Ama anlatamadım gitti.
Hıc bır seye ellemez evde , cay ıcse bardak ortada. Bunlar ıcın tek kelıme etmıyorum , halletmeye calısıyorum kendim ama yetısemıyorum.
Bir de ugrassam da sureklı zaten yapamıyorsub dıye dıye benı sureklı dıbe cekıyor.
Ablasıyla gecenlerde görustuk, ben senı anlıyorum dıyor , onunla gecınmek zaten cok zor dıyo. Aynı babası gibi aslında. Çook benzıyor babasına.
Durmaksızın kırıyor benı ya , kendımı toplamaya calısırken tamam yoluna gırecek derken yıne agır bır lafı tavrıyla karsı karsıya kalıyorum.
Kayınvalıdemler yazlıkta , gıt dıyorum 3 , 4 gün kal , gitmıyor.
Sizin dedıgıniz gibi ilgisiz de davrandım, 1 ay konusmadık. Ayrı odalarda yasadık. Eve giresin gelmıyordu. Yapmadım 1 ay yemek falan.O yok gibi yasadım. Ama içimdeki sıkıntı benı bogdu bitirdi.
Bana kendımı cok degersız hıssettırıyo, cok üzgünüm. Ne gıdebılıyorum, ne kalabılıyorum.

Hu
Eğer eşinin ailesinde buna benzer davranışlar varsa babadan oğula geçmiştir onun içinde gayet doğal bu tarz davranış ama babası annesine saygılı ise eşinizin size karşı aşağlık komplesi var demektir , kariyer ve para durumu nasıl sizden düşük mü?
Hayır eşim kurumsal bir firmada müdür, geliri benden iyi.
Babasına kesınlıkle benzıyor. Hem de cok. Dedıgınjz gibi o'na normal gelıyor. Kayınpederım 56 yasında hala kayınvalıdeme küser neye küstügünü kimse bılmez.Ne zormus ya, alkol kumar g
sonra ne oldu? özür dilediniz mi?
hayır tabi ki dilemedim, dilememde. Sen kendıne neyi yakıstırıyorsan o'nu yap dedim.
Ya zaten asıl derdim benı bu tarz hareketlerle cezalandırdıgını düşünmesi. Yoksa takar yüzüğü dısarda cıkarır haberım olmaz ama hanı özür dile yapıyım tarzı konusmaları , telefona kilit koyup eskisi gibi ol , özür dile kaldırırım demeleri. Yani insan zorla huzursuzluk cıkarır mı, cıkarıyor. Benı yoran bu tarz hareketlerı , sankı ben cocugum da istedıgı gibi davranırsan bana ödül verecek. Ki bir de olması gereken seyı , mesela yüzüğünü takmayı bana ödül görüyor. Trajıkomik durumumuz.

Yaa
koy kapı önüne aklı başına gelsın:)
valla en zoru bu psikolojık şiddet,insanı içten içe çürütüyor,umarım bir yolunu bulup yola getırebılrısnız..
ben çok yogun kavga ettıgımız bir gün o anki deli kuvvetiyle yetti beee deyip adamı ite ite atmıştım kapı önüne almadım 3-5 saat..sonra süklüm püklüm döndü :)
yaa inanın kendımk hep böyle seyler yaparken hayal edıyorum . Valla gecen gün dedim zaten benı de zıvanadan cıkaracaksın bigün dedim. Yani eşime aslında iyilikle degıl aynı onun gibi yaklasmak lazım, küserse ben de konusmuyorum gitmıyorum yanına ama o'nun gibi kavga edemem ben , o'nun kullandıgı kelımelerı kullanamam. Ben böyle oldukca da o da benı eziyor. Aman ya 3 günlük dünyada ne sacma seylerle ugrasıyorum valla ınsan yazdıkca daha iyi anlıyor.

psikolojik şiddet çok zor bir şey. eşiniz psikoloğa gitmeyi kabule tmiyor mu? etmiyorsa siz gidin bir n önce ama ona söylemeyin bence. en azından siz ruh sağlığınızı korumak, kendi güveninize tamamen tekrar kavuşabilmek ve bu karmaşık halden kurtulabilecek gücü bulmak üzere bir adım atmış olursunuz. belki sizin gittikçe yeniden güçlendiğinizi görünce dank eder kendisine.

Benim eşim de sadece ailesiyle ilgili konularda böyle acayip psikolojik şiddet uyguluyor.yapmazsam direk bosanalim diyor.ben artik bu sene restimi cektim.şu anda ayri yerlerde tatildeyiz.dayanamıyorum cunku.bence kesin psikoloğa görün. Aslinda eslerin gitmesi gerekiyor.veya ikna edebilirsen aile terapistine gidin.İnsandan çok şey götürüyor.

Genelde alkol içen babaların çocuğu dengesiz oluyor şöyle ki uyum sorunu oluyor her ortamda sivriliyorlar , asi oluyorlar öyle ergen desen ergenliği atlaşmış yüksek öğretim yapmış ama aileye bakıyorsun kopuk ve acaip bencil ilişkiler yumağı başkasını aşağlamalı tutumlar alınan o alkolin etkisi biyük çocukta kim ne derse desin acı ama gerçek

psikolojik şiddet çok zor bir şey. eşiniz psikoloğa gitmeyi kabule tmiyor mu? etmiyorsa siz gidin bir n önce ama ona söylemeyin bence. en azından siz ruh sağlığınızı korumak, kendi güveninize tamamen tekrar kavuşabilmek ve bu karmaşık halden kurtulabilecek gücü bulmak üzere bir adım atmış olursunuz. belki sizin gittikçe yeniden güçlendiğinizi görünce dank eder kendisine.
Benım kesınlıkle ihtiyacım var, eşime de söyledim daha önce çok yaklasmadı.

Eşimle en ufak tartısmamız onun sinirlenıp bagırmalarıyla kapanıyor. Mesela kahvaltıda neden omlet yok gibi sacma sapan şeyler,isteseydın yapardım desem bile sinirlenebılıyor. Ertesı sabah da hadı gel senı kahvaltıya götüreyım der. Yanı öyle dengesız ki benim de psıkolojimi alt üst etti.
Herkesın yanında sinirlenebılıyor bana , bir sey düüsürsem ters ters bakıyor.Onun için arkadas gruplarıyla topluca görusesım bile gelmıyor.Cunku ben ınsanların ynında tartısamam, milleti huzursuz etmek istemem , ortamo bozmak istemem. Ama o lafını hemen söyler, hıc dusunmez.
En son tartısmamızda ben ona tek kötü söz söylemezken , gerızekalı, uc kurus etmezsin gibi laflar kullandı, bagıra cagıra.1 ay aynı evde ayrı odalarda yasadık.
Sonrasında bir gece oturup konustuk,bir de benim özür dilememi bekledıgını söyledi. Yüzüğünü cıkarmıs , özür dilersen takarım dıyor. Nasıl bır mantıktır bu Allah askına, bir fikriniz var mı?
İşimde ödül aldım , herkes tebrık edıyor o hayret diyor. Eve yardımcı alıyorum temızlık için oh ne ala sen hıc bır sey yapma dıyo, hıc bır sey beceremıyorsun dıyo,oteki gunde iyi yaptın cok yoruluyorsun dıyo.
Ayrı yasaylım bır sure dıyorum kabul etmıyor. Ama aslında zaten ayrı yasıyoruz , aynı evde ayrı.

Aşağılık kompleksi var; net.

Benim eşim de sadece ailesiyle ilgili konularda böyle acayip psikolojik şiddet uyguluyor.yapmazsam direk bosanalim diyor.ben artik bu sene restimi cektim.şu anda ayri yerlerde tatildeyiz.dayanamıyorum cunku.bence kesin psikoloğa görün. Aslinda eslerin gitmesi gerekiyor.veya ikna edebilirsen aile terapistine gidin.İnsandan çok şey götürüyor.
Aşağılık kompleksi var; net.
Benim eşime karsı sevgim azalmadı , yanı nasıl oluyor bilmiyorum ama hala aynı hıslerım. Bu kadar kaba davranıslarına ragmen azalmadı. :(
Sanki en yakısıklı o, sankı herkes o'nu begenır gibi saçma salak dusuncelerdeyım.Ama mesela dogumdan sonra 5 kılo fazlam kaldı, hala tabi küs olmadıgımız zamanlarda gıder 1 poşet en sevdıgım cukulataları, tatlıları doldurur gelır. Kendısı hiiç sevmez tatlı falan.Mıllet zayıflasın ister eşi o ise arada şakasına takılır ama genel hali böyle.Bir arkadasım da kıskanclıgından yaptıgını düşünüyor.Bilmıyorum ki.. Asagılık kompleksı yapacagı bir sey yok aslında ... Ama benım ailemle baglarımdan da rahatsız farkındayım. Eşinin ailesi sormaz pek naptınız bır seye ihtiyacınız var mı diye. Bizimkilerse her zor anımızda kosarlar. Sözde cok sevıyorum der ama hareketleri dengesız.yanı aslında neresınden tutsam bu evlılık elımde kalıyor. Kızımıza cok düşkün olması dısında. Asagılık kompleksı midir gercekten de?
Çok ihtıyacım var fıkırlerınıze , cunku hıc kımseyle paylasamıyorum :(

Allah kolaylık versin
Amin sağolun..

O sinirlenince altta kalmayin. Madem her halta sinirleniyor. Siz de insansiniz sizin caniniz yok mu? Direkt olarak boyle soyleyin
Altta kalmadıgımda olay daha da büyüyor. Sen susacaksın bana bagıramazsın deyıp sesını iyice yükseltıyor. Bir de bana o kadar uzak ki böyle seyler aılemde hıc görmedim boyle davranışlar. Nasıl tepkı verecegımı bilemıyorum.

Genel olarak böyleyse çocuğa karşı ve diğer insanlara karşı kan şekerine baktırsın.
Zira adamda şeker namında bişey kalmamış sevimsiz şey:olamaz:
Baktınız kanda bişey yok basın tekmeyi yaşlanınca daha kötü olur bu takoz:deli:

Evet ben de yaslandıgımızda cok daha zor olacagını dusunuyorum.4 yıllık evlılıkte böyle olduk. En güzel zamanlarımız olması gerekırken sacma sapan yasıyoruz. :(

çocuğu olanlara bunu demek hiç sevmiyorum ama ya psikoloğa gidecek ya da sen terkedeceksin. başka türlü düzelmez. sakın ozur dileme. seni boşanmakla korkutuyor. yerinde olsam bende alyansımı gidip onunkinin yanına koyardım. ama sen şimdilik beni dinleme
Benı bosanmakla korkutmuyor, eger 1 kere bile bana dese bosanalım dıye , olur derim tereddütsüz.en son konusmamızda ; koca koca ınsanlarız oturup konusalım olmuyorsa olmuyordur bir birbirimizi yıpratmayalım dedim, nasıl böyle bir sey dersın dıyor bana.
O zaman ayrı kalalım (annelerı yazlıkta) annenlerde kal dıyorum 3, 5 gün gitmıyor.
Eger ben gıdersem dönemem gibi gelıyor, 1 kere cıkarım bu evden.

Bunlar benim eski eşimin davranışlarıydi.
Suçlu olduğunda özür beklemesi
Benim değişmemı istediğini söylemesi
Hata kabul etmemesi
Fenalık basardı ona
Kendini mükemmel sanma ve dile getirmesi.
Ancak sizin dengesizlik dediğiniz şeyi yapmazdı. Tutarlı bir şekilde tavrını sürdürür ve hatta aylarca Küserdi.
Öf yazarken yoruldum.
Ne büyük belayı def etmisim[/QUOTE
Hakkınızda hayırlısı olsun, en zor dönemi karar dönemini atlatmıssınız.

Siz fazlasıyla çok verici olmuşsunuz, dolayısıyla eşinizde bu yönünüzü kötüye kullanmış.
Bence öncelikle sizin değişmeniz gerekir, biraz dik durun ve geri adım atmayın, o size nasıl yüzük konusunda şart koşuyor ise sizde ona şart koşun bu evliliğin yürümesini istiyorsak eğer bi evlilik terapistine gidelim deyin, fakat suç eşinizdeymiş gibi konuşmayın çünkü direk savunmaya geçer, benimde hatalarım vardır mutlaka karşılıklı sorunlarımızı çözelim deyin,
Birde böyle deneyin bakalım.
Aslında haklısınız benım kesınlıkle degısmen gerekıyor. Ölümlü dünya dıye dıye kendıme hayrım kalmadı. Olsun ölümlü dünya , kırmayayım üzmeyeyım dedıkce giden benden gitti.Ben yolda dılencının kucagında bebek görsem gunlerce gitmez gözümün önunden o bebek, cok etkılenır cok üzülürüm. Herkes etkılenır üzülür ama benımkı fazla. Gereksız derecede.

Eşinize deyin ki.. benim eşim 30 yaşında ev aldı ayrıca bi taraftan benim sigortamı da ödüyor.. para da elimin altındadır ve hiçbir isteğimi geri çevirmez kafama da kakmaz sağolsun.. yani onun yaptığından çok daha iyilerini yapan var hem de insanın kafasına kakıp burnundan getirmeden.. kendini nimetten saymasın.. yaptığı çok ayıp.. inşallah düzelir.. size de kolaylıklar diliyorum.. tam dengesizmiş katıksız..
Ya söylemez mıyım , neden hep kötüleri söyluyorsun dıyorum. Kocasına şımaran , şurda tatıl istıyorum, en pahalı esyayı ıstıyorum tavırlarında olan kadınlarda dolu dıyorum. Bız ıkımıze bakıcaz , belkı baskasıyla cok mutlu olurdun ama ikimiz olamıyoruz dıyorum.

Esinizde tavan yapmis ego rahatsizliği var bence. Cocuga karsi nasil tutumu bakarmi mesela. Bide ben odul aliyorum o hayret ediyo kisminda koptum istemsizce Allah kolaylik versin isiniz zor
Cocugumuza cok düşkün amin cok sagolun.

Kendi masraflariniz, kizinizin masraflarindan sonra elinizde birsey kaliyor mu? Birikim icin de uc bes birseyler ayirdiktan sonra elbette?

Kalıyor evet ama biz butceyıde ayarlayamadık aile olamadık sanki..

Cok degisik bi dengesiz ruh hali esinizdeki benim esiminde toplumda dengesiz huylari vardi ama ben onu guzelcw yonttum iyi bir kivama.getirdm insallh sende duzeltrsn Allah dan umit kesilmez canm.benm uzulme sen isine evladina bak bi zaman sonra eger duzelme olmazsa ayrilirsiniz boyle evlilik mi olur cnm
Ne güzel yapmıssınız :)

Angelsinthesky1 Angelsinthesky1 bir erkek değilde egoyla yaşıyorsun sanki. Çocuğunun psikolojisi bozuk bi annesi olmasını istemezsin herhalde hemen önlemini almalısın
Haklısınız...

allah sabır versin bu ne böyle bence sorunlu eşin kendını ne sanıyor bu kadar çok ukala ve kendini beğenmiş nasıl tahammül ediyorsun şaştım doğrusu ve değişeceğe benzemiyor ayrılmayı düşünmüyomusun
Yani keşke baska caresi olsa dıyorum...

Allah yardımcın olsun çok sinir bozucu bir adammış.
Takdir nedir bilmeyen ağzından bir tatlı söz çıkmayan kocası olan bir arkadaş demişti ki
hep alkolü, kumarı olan adamı şikayet ederler ama inan böylesi de çok zor.
Hatta belki onlardan bile zor...
Agzından 1 tatlı söz 2 kötü söz cıkıyor. Hep kötü olsa belkı karar vermek daha kolay olurdu. Böyle daha zor.

Herkes kendi çektiğini biliyor işte. Hayat..
Aynen öyle. Teyzemlere halamlara göre cok ckk kibar bir eşim var.cok saygılı. Aynı evde yasayab biyor işte.

Daha onceki konularinizi da okumustum.
Ne guzel sevgi dolu bir ailenin kiziyken dustugunuz bu girdap beni hem sinirlendiriyor hem uzuyor.
Ben her zaman kizima babasi gibi adamlarla karsilasmasi icin dua ederim.
Eminim anneniz de boyle etmistir.
Annenizin su durumunuzu bildigini dusundukce empati yaptikca icim karariyor, kendi kizimin basina gelmis gibi.

Goruyorsunuz ki adamda hicbir duzelme yok ve olmayacak da.
Hala yavrunuzu bu catismali ortamda buyutmeyi istemeyin bence.
Ben oyle bir aileden geliyorum ve bu korkunc seyin ne demek oldugunu biliyorum.

Ne diyeyim, Allah hayirli kararlar verdirsin.

Ne kadar samimi yazmıssınız cok sağolun... Ben de hep dua edıyorum:: ınsallah hayırlısı olur. İnsallah dogru karar verırım:
Ben de hep babam gibi olsun isterdim. Ya belkı abartı ama babam benı alısverıse götürürdü kasada sıra olurdu benı zorla otutturur kendı beklerdı dakıkalarca ayakta. Öyle de farklıdır, sabırlıdır.eşim ıkı dk asagıda beklse arar sinirle :(
Sizin mutlulugunuz daim olsun inşallah❤️❤️❤️

Hayal ettimde çok zor.. Allah yardımcın olsun. Mutlaka terapiye gitmeli.
Amin cok sagolun:
Allah kolaylık versin eşinizden daha iyi şartlarda daha iyi maaş alıyor olabilir misiniz yada eşinize göre daha mı güzelsiniz acaba
eşinizin sizde hazmedemediği şeyler var gibi geldi bana. psikolojik baskı yapıyor resmen size ve bir süre sonra özgüveniniz yok olabilir.

eşiniz sadece size mi böyle genel olarak mı hep olumsuzluk var

bu arada bende eve temizlikçi alıyorum, evde her şey ortak o çalışıyorsa bende çalışıyorum oğlum nedeni ile iki katı çalışıyorum o nedenle artı ev için kendimi yoramam eşimde aynı fikir de ben de yardım edemiyorum sende yapma gelsin kadın diyor olması gereken bu bence siz değil eşiniz gitsin psikolaga[/QUOT
Biz de eşim coook nadir bir iş yapar , zaten beklemıyorum iş yapmasını cunku isteyerek baslasa da sonunda surat asar söylenır.

psikolog fikri gayet iyi. benimkini de yanında götürse keşke

:)) ben gıdıcem psikologa kesın :)

sadist (narsist) erkek asla değişmez ...size hakaret eder suçlar sizinle yarışır burnu havadadır hep haklıdır sonra barışır tekrarlar elde edene dek tir kendini ilah gbi vazgeçilmez sanır ezer hizmetçi gibi görür bu ailesnin hep pohpohlamasından kaynaklı kendisini vazgeçilmez hissettirmeyin her dediğini yaptıkça tatminn olur bu yaptıkları blöftür boşanırım gibi çünkü başta tavz vermişinizdir yani kısaca sizi yönetecek bundan zevk alıcak bıraktığınızda ise tekrar gelecek herşeye ben aldım ben eşszm olan
Aslında aılesı de pohpohlamamıs ama karakterı babasına cok benzıyor.. Bosanırım blöfü bir kere bile yapmadı cunku o lafı ıkıletmeyecegimi cok iyi biliyor.

Ikizler burcumu esin? Genelde ikizler dengesiz oluyor.

Adam tam bir dengediz ne yapsanizda memnun edemezsiniz bosuna ugrasmayin.

Iki kere esim basklarinin yaninda rencide edici konustu. Kendisi farkinda degil.
Dedim etti 2 eger 3. Olursa ayni sekikde karislik verecegim. Bende seni baskalarinin yaninda rencide edecegim haberin olsun dedim.
InsaALLAH 3. Olmaz. Bakalim.

Ne desende o adam laf anlamaz
Yaaa ikizler burcu benim :))) Ben de dengesızım dogru ama zararım kendıme baskasına degıl :)
O da balık .. Nette bıle en uyumsuz cıft yazıyor

Eşinizin huyu haline gelmiş bu değişmez zannediyorum.. o yüzden siz sinirlerinizi yıpratmayın.. ya huyu bu deyip kabullenceksiniz veya terapiye gidip kendinizi rahatlatacaksınız.. bi de kızınız var mutsuz ruh halinizin evladınıza yansımasını istemem.. Allah kolaylıklar versin size...

Bu bazı genetliği bozuk erkeklere ne oluyorki evlendi diye kendini ne sanıyor bulmuş hanım hanıcık eş kıymetini bil işte tüm suç onu şımarık edepsiz yetiştirenlerde sonuç bu

Suan nisanliyim ama seni çok iyi anlıyorum benim nişanlım da aynen böyle bir mutluyuz tamam mi gülüp eğleniyoruz birşey çıkıyor onu yapmadım diye hemen canı sıkılıyor suratiasiliyir bizi gören hayırdır birşey mi oldu diyorlar yapma asma su suratını diyorum olmuyor bakkala giderken bile izin almak zorundayım annemle veya babamla markete felan gitmeme izin vermiyor ben yokken evden çıkmayacaksın diyor kendi kuzenlerimle bile gorusturtmuyir ailece bir yere gitsek hemen ya kendi gelmeye çalışıyor yada sen gitmeyeceksin diyr kavga ci karıyor stres e giriyirum psilolojimpsikolojim bozuldu artık dayanamıyorum

Amin sağolun..

Altta kalmadıgımda olay daha da büyüyor. Sen susacaksın bana bagıramazsın deyıp sesını iyice yükseltıyor. Bir de bana o kadar uzak ki böyle seyler aılemde hıc görmedim boyle davranışlar. Nasıl tepkı verecegımı bilemıyorum.
Him :) genelde o tarz davranislari ikizler burcu yapar :)))

Iyi ise hepten iyi. Herkesi sevindirir kotu ise herkede kuser :) yaptigi iyilikleride bir anda insnalarin gozunden siler yaptığı davranislarla.

ALLAH kolaylik versin oyle biri ile..

Suan nisanliyim ama seni çok iyi anlıyorum benim nişanlım da aynen böyle bir mutluyuz tamam mi gülüp eğleniyoruz birşey çıkıyor onu yapmadım diye hemen canı sıkılıyor suratiasiliyir bizi gören hayırdır birşey mi oldu diyorlar yapma asma su suratını diyorum olmuyor bakkala giderken bile izin almak zorundayım annemle veya babamla markete felan gitmeme izin vermiyor ben yokken evden çıkmayacaksın diyor kendi kuzenlerimle bile gorusturtmuyir ailece bir yere gitsek hemen ya kendi gelmeye çalışıyor yada sen gitmeyeceksin diyr kavga ci karıyor stres e giriyirum psilolojimpsikolojim bozuldu artık dayanamıyorum
Eee durum bu iken kararlimisin boyle biri ile evlenmeye.
Konu baskasinin konusu kusura bakma alinti yaptim ama...
ALLAH korusun. Yarin oburgun seninde bu tarz konular acmani istemeyiz.

Adam kendini gizlemiyor nisanli iken yuzunu gosteriyor. Bence iyi dusun. Bence sanslisin adam kendini gizlemiyor.benim ex eniste. Nisanli iken melaikeydi evlendikten sonra gercek yuzu cikti ablam bosandi. Keske nisanli iken gosterseydi yuzunu.

Elimin üzerinde beyaz beyaz lekeler ortaya çıktı ve git gide büyüdü çok korktumdün cildiyeye gittik baktı çocuğun var mi dedi hayır dedim bunlar stresten oluşur dedi evlilik telaşı dedim bunlar gelir geçer sakın olmaya çalış dedi ve nisanlima dönüp sözlerine devam etti bu kızı strese sokmayın eğer çoğalırsa kalici olarak kalır sikkat edin dedi sonrada ikimize bakarak bence siz evlilik planınızı değil de aranızdaki önce stresinizi halledin sonra evlilik planı yapın dedi gülümsedim teşekkür ettim odadan çıktık nişanlıminnişanlımin dedi ne oldu biliyor musun o doktor erkek olsaydı cevabını verirdim bayan olduğu için sustum dedi bugün bize yemeğe geldiler bugün çok çok şükür iyi davrandı her zaman iyi davransa ama nerdeee

Back
X