• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikte sabır

derin53

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2015
155
22
33
32
Konu başlığında olduğu gibi eşlerinize karşı sabrınız ve öfke kontrolünüzü nasıl sağlıyosunuz ben sinirlenince kendime hakim olamıyorum ofkeme yenik düşüyorum bi konuda kızdıysam mesela surat yapamıyorum oda bunu biliyor bir lafı gulumsememe yetiyor çok seviyorum çünkü ama buyuk bir tartışma esnasında sabrım sıfıra ınıyo

Eşim benden daha sakindir.
Ben kızarken o susar genelde.. O susunca da ben utancımdan biraz susuyum bari derim:KK53:
Ama şöyle bir durum var ki.. Ben haklı olmadığım sürece sinirlenmem..
O da haksız olduğu için savunacak bir durumu kalmamıştır..
Yani kısaca hep ben haklıyım gibi bir durum ortaya çıkıyor...:KK53: ne acı aslında :KK51:

Canım bende Evliliğin ilk Başlarında senin gibiydim sinirlendim zaman küçük bişey bile olsa resmen kriz geçiriyordum :) şimdi çok komik geliyor.. Çünkü Ufacık bişi Yüzünden boş yere tartışmak yıpratmak çok Saçma. Sonunu düşünüp kendimi tutuyorum.. Ama bu zamanla oldu.. Birdenbire olmuyor malesef. Şimdi sinirlendiğimde gülüyorum. Uyarıyorum bi de bak Patlıcam birazdan uzatma diyorum. Öyle anlaşıyoruz :)

Konu başlığında olduğu gibi eşlerinize karşı sabrınız ve öfke kontrolünüzü nasıl sağlıyosunuz ben sinirlenince kendime hakim olamıyorum ofkeme yenik düşüyorum bi konuda kızdıysam mesela surat yapamıyorum oda bunu biliyor bir lafı gulumsememe yetiyor çok seviyorum çünkü ama buyuk bir tartışma esnasında sabrım sıfıra ınıyo

Aynı ben keşke 1 saat trip atabilsem surat yapabilsem diyorum yok yaaa sinirden kendimi parçalayacak hale gelsem de bişey söylüyor gülesim geliyor sonra konu kapanıyor :mad: Büyük tartışma esnasında benimde sabrım sıfır Allah tan eşim sabırlı keşke bende öyle olabilsem sakin kalabilsem nerdeee.. Napayım yapım bu.Koç burcu musun sende?.

ikimizde sinir küpüyüz resmen
o surat yapar bende yaparım hatta ben daha çok yaparım
en son o dayanamaz barışırız

Ben çok kızınca fatiha okuyorum bol bol tesbih çekiyorum.. yoksa başka türlü düzelemiyorum..

Haklı da olsam haksız da..o sınırlıyken ben bildiğin duvar gibi olurum..
Sonuçta tartışma uzamaz..kotu sonuclar dogurmaz..o sakınlesınce kendi kendine yumuşar..sular durulunca gereken cevabı veririm..
Bu ne onu yıpratır ne beni..
Sonuçta dusman degılız..zamanlama önemli konuşmak için..
O sınırlıyken sen..sen sınırlıyken o suscak..baska yolu yok bunun..

K
Aynı ben keşke 1 saat trip atabilsem surat yapabilsem diyorum yok yaaa sinirden kendimi parçalayacak hale gelsem de bişey söylüyor gülesim geliyor sonra konu kapanıyor :mad: Büyük tartışma esnasında benimde sabrım sıfır Allah tan eşim sabırlı keşke bende öyle olabilsem sakin kalabilsem nerdeee.. Napayım yapım bu.Koç burcu musun sende?.
Kova burcuyum canım

Nişanlılık ve sevgililik doneminde o kadar sabırlıydım ki eşim ben sabrı senden öğrendim derdi ama şimdi ikimizde cahillik yapıp ağzımıza geleni soyluyoruz ama o daha çok ağır konuşuyor ama siniriliydim diyo ve genelde kabullenmiyo hatırlamıyo sanırım başlarda çok kavga oldu ama kayınvalide ile sorunlar ona yansıdı kayınvalidem tarafından ve o hep beni yargılarcasına konuştu sorada aştık bu durumu tabi çok buyuk bi kavga sorası daha yeni yeni kendi sorunlarımız yüzünden tartışmaya başladık ama ben bu zamana kadarki kısımda sabrımın tukendiğini gucumun kalmadığını hissettim hep yapı olarakta sinirleri çok zayıf biriyim

N
Haklı da olsam haksız da..o sınırlıyken ben bildiğin duvar gibi olurum..
Sonuçta tartışma uzamaz..kotu sonuclar dogurmaz..o sakınlesınce kendi kendine yumuşar..sular durulunca gereken cevabı veririm..
Bu ne onu yıpratır ne beni..
Sonuçta dusman degılız..zamanlama önemli konuşmak için..
O sınırlıyken sen..sen sınırlıyken o suscak..baska yolu yok bunun..
Nasıl başarabiliyosun bunu sakin kalıyorum sora ki kavgada patlıyorum

Ben çok kızınca fatiha okuyorum bol bol tesbih çekiyorum.. yoksa başka türlü düzelemiyorum..
keşke bende yapabilsem zaten huzursuzluğum bubyuzden namazı bıraktıktan sora bu kadar sabırsız oldum

N
Nasıl başarabiliyosun bunu sakin kalıyorum sora ki kavgada patlıyorum
Tecrubeyle basarıyorum..

Yani zamanla ogrendım..bende fevri olunca ipler kopma noktasına geliyordu..tabi evliliğimin ilk yılı hep bu şekilde tartışma kusluklerle gectı..zamanla sakin kalmayı oğrendım..ne derse duymuyorum..

1-2bu sekıl davran..sonucun olumlu olduğunu gorunce artık bu senın rutının haline geliyor..

Canım bende Evliliğin ilk Başlarında senin gibiydim sinirlendim zaman küçük bişey bile olsa resmen kriz geçiriyordum :) şimdi çok komik geliyor.. Çünkü Ufacık bişi Yüzünden boş yere tartışmak yıpratmak çok Saçma. Sonunu düşünüp kendimi tutuyorum.. Ama bu zamanla oldu.. Birdenbire olmuyor malesef. Şimdi sinirlendiğimde gülüyorum. Uyarıyorum bi de bak Patlıcam birazdan uzatma diyorum. Öyle anlaşıyoruz :)
Zaman işte ama bu zamana kadar yıpratmak istemiyorum evliliğimi çunku bırbırımızı çok seviyoruz ve bu azalsın istemiyorum

keşke bende yapabilsem zaten huzursuzluğum bubyuzden namazı bıraktıktan sora bu kadar sabırsız oldum
Bak sorunun cevabını biliyorsun , öyleyse hala ne diye duruyorsun arkadaşım... Bir abdest al bak bakalım kalıyormu sinir stres

Evet
Tecrubeyle basarıyorum..

Yani zamanla ogrendım..bende fevri olunca ipler kopma noktasına geliyordu..tabi evliliğimin ilk yılı hep bu şekilde tartışma kusluklerle gectı..zamanla sakin kalmayı oğrendım..ne derse duymuyorum..

1-2bu sekıl davran..sonucun olumlu olduğunu gorunce artık bu senın rutının haline geliyor..
bir kere bu şekilde kotu bı kavga oldu ben babamın evine gittim sadece dinlenmek için kafamı toplamak için çok şukur artık eşim de bende şunu demeyi öğrendik tamam uzatmayalım kavga çıkmasın hayatım belki başta bunu diyebilseydik bole olmazdı gerçi ilk 6 ay kayınvalidemden dolayı kavga çıktı hep

Bak sorunun cevabını biliyorsun , öyleyse hala ne diye duruyorsun arkadaşım... Bir abdest al bak bakalım kalıyormu sinir stres
Ama işte bunu kavga anında yapamıyorum nefsim ofkeme hakim oluyor sonu hüsran

bu konuyu benım de takip etmem lazımm:KK48:

canım bende neredeyse 9 aydır evliyim.seninle aynı durumdaydım.İlk başlarda yoktan sebep o kadar kavgalar ettikki.Kendi kendimi sorunlu görmeye başladım neredeyse.Neden bu kadar çabuk sinirleniyorum kendime hakim olamıyorum diye.Şimdi çok şükür atlattık o dönemleri.Ben sinirlenince o susuyor,o sinirlenince ben böylece küslük uzamıyıor.

canım bende neredeyse 9 aydır evliyim.seninle aynı durumdaydım.İlk başlarda yoktan sebep o kadar kavgalar ettikki.Kendi kendimi sorunlu görmeye başladım neredeyse.Neden bu kadar çabuk sinirleniyorum kendime hakim olamıyorum diye.Şimdi çok şükür atlattık o dönemleri.Ben sinirlenince o susuyor,o sinirlenince ben böylece küslük uzamıyıor.
Bende 11 aylık evliyim ve aslında ben genelde regl döneminde yada bir iki gün öncesinde kavga çıkıyor ee sinirli oluyo kadın bu donemde ama sanki her sorun o zamanı buluyo ortaya çıkmak için şimdi biraz daha iyiyiz tabi ama iki gün ayrı kaldıktan sora

Back
X