• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikte sabır

Eşim kızınca hiç cevap vermiyorum çünkü onu duymuyorum.Sabrımı zorlama derim o kadar.Bol bol la havle çekerim.Birde cvp vermediğim için üstüne suçlu da olurum.Sinirliyken tabiri caizse iplemiyorum.Haklı da olsam bende bağırsam haksız durumuna düşeceğim için daha çok mantıkla hareket ediyorum.Böylelikle haklıyken haklı,haksızkende cevap vermediğim için yine haklı oluyorum.
susmakta çozum o zaman

Benimki Biraz dini boyutu olacak işin ama ben herşeye çok çabuk sinirlenen ufacık şeylerde bile sabrı olmayan biriyim ama şu var ki insanın eşi şu dünyadaki en ağır imtihanlardan biri malesef sinirlenince susuyorum hiçbirşey demiyorum artık çünkü konuşunca kavga çıkıyor kavga çıkınca şeytan seviniyor Rabbim üzülüyor bunu biliyorum artık ve o yüzden şeytanı sevindirmek istemiyorum sinirim geçince gidip yine sarılıyorum eşime çünkü o haketmese bile o benim cennet sebebim Allah beni affetsin diye bende onu affediyorum bir sorun kalmıyor böylelikle :)
Ne kadar güzel duşunuyosun bende mesela kus kalamam kinci değilim onda var ama biraz kincilik o kus kalabiliyo mesela kus uyuduğumuz zaman çok huzursuz oluyorum hemen barışmak istiyorum ama gurur yapıyorum o gelsin diyorum oda gelmiyo ortada buluşuyoruz :)

susmak ispatlamamaya çalışmamak dik durmak bence en güzel cevap.
Öyle ama benim yapım haksızlığa tahammulum yok ben haklıysam bunu görecek gormeli zaten evliliğin ilk başlarında bu yüzden çok tartışma oldu ben kayınvalide ile ilgili sorunlarda haklı olduğum için hep ıspatlamaya çalıştım yapamayınca sinirlendim ve ben kotu oldum yine şimdi mesela susuyorum o konuda aştım kendimi ama kocama karşı aşamadım sanırım yeni evliyiz alışma süreci bu

Öyle ama benim yapım haksızlığa tahammulum yok ben haklıysam bunu görecek gormeli zaten evliliğin ilk başlarında bu yüzden çok tartışma oldu ben kayınvalide ile ilgili sorunlarda haklı olduğum için hep ıspatlamaya çalıştım yapamayınca sinirlendim ve ben kotu oldum yine şimdi mesela susuyorum o konuda aştım kendimi ama kocama karşı aşamadım sanırım yeni evliyiz alışma süreci bu

kıyma kocana yazık en guzel zamanlarınız aslında.savaşma seviş :KK22:

kıyma kocana yazık en guzel zamanlarınız aslında.savaşma seviş :KK22:
Kıyamıyorum ki sebatiye çok çok sevdiğim için kırılıyorum işte bazen zamanla bende oğrenicem tecrübeyi o zaman oturacak taşlar yerine

keşke bende yapabilsem zaten huzursuzluğum bubyuzden namazı bıraktıktan sora bu kadar sabırsız oldum
Canım yolu belli aslında devasını da biliyorsun benim gibi bir bırakıp bir kılıyorsun her halde yanlış yapıyoruz şeytanda bizimle istediği gibi oynuyor malesef huzur namazda canım

Canım yolu belli aslında devasını da biliyorsun benim gibi bir bırakıp bir kılıyorsun her halde yanlış yapıyoruz şeytanda bizimle istediği gibi oynuyor malesef huzur namazda canım
Aaaaynen ole canım namaz yoksa huzur da yok ama bi başlasam bidaha borakmasam istiyorum

Aaaaynen ole canım namaz yoksa huzur da yok ama bi başlasam bidaha borakmasam istiyorum
Aynen bende öyle istiyorum ama bir türlü kalıcılık sağlayamıyorum hem kılmadığım zaman huzursuzum hemde bir türlü kılamıyorum Allah bize öylebir hidayet versinki bidaha bırakamayalım canım

Aynen bende öyle istiyorum ama bir türlü kalıcılık sağlayamıyorum hem kılmadığım zaman huzursuzum hemde bir türlü kılamıyorum Allah bize öylebir hidayet versinki bidaha bırakamayalım canım
Amiiiin cumlemizi canım

ben sınırlıyken eşim susmadıgında genelde evde bıseyler kırılıyordu..ozellıkle duvara bıseyı cok ıyı fırlatırdık bırbırımıze zarar vermek hıc olmadı....ilk aylarımızda tabııı....

sonra ıkımızde cozduk kı; biri ateşken bırı su olmadı mı o evlılıkten bır cacık olmayooo :)

eşim bagırınca ben susuyorum...kıı hayatta susmayan coco....

ama benım deli damarım attı mı eşim maymunluk yapıyo,güldürüyo falan..yoksa cekılmez anam o evlılık

hele hamıleyken aylarca regl olmuyosun.evde potansıyel katıl durumundasın..bırı susucak.

ben sınırlıyken eşim susmadıgında genelde evde bıseyler kırılıyordu..ozellıkle duvara bıseyı cok ıyı fırlatırdık bırbırımıze zarar vermek hıc olmadı....ilk aylarımızda tabııı....

sonra ıkımızde cozduk kı; biri ateşken bırı su olmadı mı o evlılıkten bır cacık olmayooo :)

eşim bagırınca ben susuyorum...kıı hayatta susmayan coco....

ama benım deli damarım attı mı eşim maymunluk yapıyo,güldürüyo falan..yoksa cekılmez anam o evlılık

hele hamıleyken aylarca regl olmuyosun.evde potansıyel katıl durumundasın..bırı susucak.
Ya kimi hamile kalırsan daha çok üzerine titrer uzmemek için uğraşır hele bebek olunca tam aile oluyosunuz artık kayınvalideymiş kayınmış bakmıyo size odaklanıyo diyo ama çocuk beni korkutuyo bide hamilelikte 9ay regl olmuyo dahada fenaa

1
11ay oldu canım
Daha yeni evlisiniz canım, ben iki senede bu kıvama geldim :) ben şimdi bile bi çok tartışmamızı Hatırlıyorum ama Hiçbirinin sebebini hatırlamıyorum.. O an için yıpratıcı oluyor ama sonrasında ya hatırlanmıyor Yada gülüp geçiyor insan.. Asla yapma diyeceğim tek şey hiçbirşekilde ailelerin kulağına gitmesin. Siz unutursunuz ama işin içine onlar girerse felaket olur :)

Daha yeni evlisiniz canım, ben iki senede bu kıvama geldim :) ben şimdi bile bi çok tartışmamızı Hatırlıyorum ama Hiçbirinin sebebini hatırlamıyorum.. O an için yıpratıcı oluyor ama sonrasında ya hatırlanmıyor Yada gülüp geçiyor insan.. Asla yapma diyeceğim tek şey hiçbirşekilde ailelerin kulağına gitmesin. Siz unutursunuz ama işin içine onlar girerse felaket olur :)
Malesefff yaptım yaklaşık bir ay oncee :|pişman oldum sıradan ama tabi mafile şimdi eşim ve ailemin arasına bi soğukluk girdi

ne sabırlıymıssınız valla biz 7 senelik olucaz bizim adam gibi kavgamız yoktur aptal saptal seylerden cok fazla bagrıyoruz esimdee bendede öfke kontrolu yok ilk zamanlar daha fazla yapardık esimd esya kırma olayı cok fazla o kırdımı ben deliriyodum kapılar sehpalar tabak bardak hatta laptop bile kırıyo sonra gelip ya özür diliyo yada ben sana yenisii alırım deyıp sarılıyo bagzen hadi be ordan diyorum bagzen yürü simdi alıcaz yoksa eve gelme diyorum

Ne kadar güzel duşunuyosun bende mesela kus kalamam kinci değilim onda var ama biraz kincilik o kus kalabiliyo mesela kus uyuduğumuz zaman çok huzursuz oluyorum hemen barışmak istiyorum ama gurur yapıyorum o gelsin diyorum oda gelmiyo ortada buluşuyoruz :)
Ortada buluşabiliyorsanız ne güzel benim eşimde bende kin tutmam o bana gelip bi gülse ben eririm zaten oda aynı öyle o yüzden fikir ve görüşlerimiz tamamen ayrı olmasına rağmen bu şekilde huzurumuz var çok şükür :)

ne sabırlıymıssınız valla biz 7 senelik olucaz bizim adam gibi kavgamız yoktur aptal saptal seylerden cok fazla bagrıyoruz esimdee bendede öfke kontrolu yok ilk zamanlar daha fazla yapardık esimd esya kırma olayı cok fazla o kırdımı ben deliriyodum kapılar sehpalar tabak bardak hatta laptop bile kırıyo sonra gelip ya özür diliyo yada ben sana yenisii alırım deyıp sarılıyo bagzen hadi be ordan diyorum bagzen yürü simdi alıcaz yoksa eve gelme diyorum
Onu ilk zamanlar benim eşimde yaptı televizyonu telefonları kırdı gitti yeniden aldı hiç tepki vermedim sakin bir zamanda oturup konuştum bir anlık öfkesinin nelere mal olduğunu şu an öyle huyları gitti çok şükür

Malesefff yaptım yaklaşık bir ay oncee :|pişman oldum sıradan ama tabi mafile şimdi eşim ve ailemin arasına bi soğukluk girdi
Ufak tartışmalar neyse de büyük çaplı tartışmalar hep sıkıntı doğurur bende aileme hiç anlatmazdım ama bi ara gerçekten eşimle farklı olduğumuzu düşününce ayrılmak istedim özellikle ablam bana bu konuda çok destek oldu her evlilik başlı başına bir imtihan sabret kazanan sen olursun dedi gerçekten de öyle halbuki bırakıp gitsem belki kafam daha rahat olacaktı ama diyorum ya hayat böyle güzel yönlerini görmek gerekli evliliğin

Onceden hemen sinirlenir tartisir 5dk barisirdik
Simdi az sinirleniyoruz az tartisiyoruz ama kirilinca da eskisi gibi resetleyemiyorum kendimi.
Simdi bi guzel tavir yapiyorum gozune soka soka.
Iyi bisey yapmiyorum ama artik boyle.

Aynen öyle ben namaza başladım başlayalı daha sakin olduğumu farkettim hiç kılamadığınız zamanlarda en azından farz olanı kılmaya çalışın ve şunu düşünün Rabbimizin bizim namazımıza ibadetimize ihtiyacı yok ama bizim ona çok ihtiyacımız var ki şunu da bilin namaz emri Peygamber Efendimiz sav en acılı günlerinde geldi eşini ve amcasına kaybetmişti Allah da onu miraca yükseltti yani aslında namaz herbirşeyden arınıp miraca yükselmektir

Back
X