evlilikte sebebini bilmedigim suskunluklar

Bir sıkıntısı vardır mutlaka.
Sizin sormanızı bu mutsuzluğunu farketmenizi, ilgilenmenizi bekliyor olabilir.
Güzel bir akşam yemeğinde dertleşmeye hiç bir erkek hayır demez bence:KK22:

kavga filan olsa küstü diycem de durup dururken nolmuş.
benim eşimde küser, eskiden daha çok küserdi şimdi azalttı.
zamanla değişiyor insan bende değiştim küsse de takmıyorum takmadığım için de küsmeyi azalttı:KK53:
kısır döngü gibi oldu.

Esimle hic bi sorunumuz yok aslinda..yedi aylik evliyiz...ama yeni kesfediyorum bazi seyleri...normalde cok tatlidir iliskimiz..dun gece esim bi sustu oyle birden...bende alindim benimle ilgilenmeyince...konusmadim bende...hala dogru duzgun konusmuyoruz...normalde ben anlatirim derdimi konusurun ama bunu hep ben yaptigim icin artik yapmak istemiyorum...erkeklere has bi durummu bu suskun haller sizce?

tam tersi benim eşimde çok konuşur ben sus derim.Keşke biizm ki de susssa.Günde 8 kez arar

tam tersi benim eşimde çok konuşur ben sus derim.Keşke biizm ki de susssa.Günde 8 kez arar

İletinizi gorunce diyordum heralde cok istedigi seyler var. 2015in bitimine da az kala Anne olacakmissiniz o kadar istemissiniz drmek ki. duaniz da kabul olmus Hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin Rabbim.(konusunu sabote ettigim icin konu sahibesinr ozurlerimi iletiyorum :)

İletinizi gorunce diyordum heralde cok istedigi seyler var. 2015in bitimine da az kala Anne olacakmissiniz o kadar istemissiniz drmek ki. duaniz da kabul olmus Hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin Rabbim.(konusunu sabote ettigim icin konu sahibesinr ozurlerimi iletiyorum :)

sagol canım benim Rabbim seninde gönlünden geçen dileklerini kabul eylesin.

Ara zira olağan seyer. Aslinda.bence fazla büyümeden sor derdi ne.sevdiği biseyi yapin.havalar yüzen cikin dolasin

AOTE="merwee06, post: 40477976, member: 502503"]Esimle hic bi sorunumuz yok aslinda..yedi aylik evliyiz...ama yeni kesfediyorum bazi seyleri...normalde cok tatlidir iliskimiz..dun gece esim bi sustu oyle birden...bende alindim benimle ilgilenmeyince...konusmadim bende...hala dogru duzgun konusmuyoruz...normalde ben anlatirim derdimi konusurun ama bunu hep ben yaptigim icin artik yapmak istemiyorum...erkeklere has bi durummu bu suskun haller sizce?[/QUOTE]
Ara

Baristik...ama sorunu cozmeden yani...ben yinede anlattim derdimi...umarim uzun yillar bu dertle ugrasmak zorunda kalmaam...eslerinizle konusun kizlar sizdede varsa..yapmasinlar boyle :)

Back
X