- 17 Mart 2024
- 148
- -102
- 11
- 30
Sınavlar yüzünden çok yoğun kaygı taşıyan biriyim    gurbetteyim bebeğim var onunla ilgilenmekten çalışamadım ama kendimi denemek istedim neyse eşimde beni destekliyor sınav beklediğim iyiydi içimde bir umut doldu çıkışta çalışsam yaparım yapılmayacak bir sınav değil diye çıkmıştım  sonra eşim sonuçlar ne zaman açıklanacak deyince ben sonucu öğrenmek istemiyorum moralim bozulur tatil güzel geçsin kapat konuyu dedim ve bugün eşim görüntülü arayıp şifremi sordu sonuç açıklanmış dedi baktım yani orta bir puan almışım ama puan daha çok eşimin davranışına bozuldum söyleme dediğim halde söylemesi geçen yaz tam tersini yapmıştı aöf kalmışım kendisi geçmiş ailesinin yanındaydık üzülme diye söylemedim diyor bayağı kavga ettim ve eşim yanıma geldi gelirken çiçek almış. Niye böyle yaptın diyorum o zaman kalmıştın bunda puan olduğu için bilemedim deyip özür diledi acaba bu bit manipülasyon mu  yoksa  ben mi abartı davranıyorum

sarılın barışın adamla lütfen derhal
 sarılın barışın adamla lütfen derhal art niyet yoktur diye düşünüyorum ama siz daha iyi bilirsiniz tabi. Her şey hemen olsun isteyen biriyse bence normal, karakteri böyle. İstemiyorsanız şifreyi vermeyin bir dahaki sefere.
 art niyet yoktur diye düşünüyorum ama siz daha iyi bilirsiniz tabi. Her şey hemen olsun isteyen biriyse bence normal, karakteri böyle. İstemiyorsanız şifreyi vermeyin bir dahaki sefere.