- 25 Aralık 2020
- 6.430
- 23.139
- 298
- 41
ahahaEvet aynen annem yazmış gibi oldu çünkü artik o da çözümsüz kaldi ve boyle diyor. Huzurunu niye kaciriyorsun rahat ol diyor ama ne yapayim benim yapımda bu. Deseniz ki temizlik perisi miyim yooo hafta 1 ev supurup silen toz alan siradan biriyim. Ama sayesinde titizlik hastasi gibi görünüyorum yaninda ve bu yüzden beni terapiye bile götürdü oyle bir psikolojiye girdim ben titizlik hastasiyim evet fln oldum![]()
ya ben evli değilim ve evim barkım da düzenlidir, yani bence ben de titiz filan değilim ama erkek arkadaşım geldi mesela ilk..ağzı açık kaldı. hayatım ne kadar temizsin düzenlisin filan...korktum ben bi adam pis mi acaba diye. (kişisel temizliğinde hiç sıkıntı yok).
uzun süre kendi evimde yaşadığım için kendi düzenim olduğu için alışmışım, ben de mutfakta 1 tane bardak bırakamam. (migrenim tutmadığı sürece).
ama birlikte yaşanıyorsa ve bütün yük sizin üstünüze kalsın istemiyorsanız...ki kalmasın tabii sizin canınız yok mu üstelik o kadar uzun çalııyormuşsunuz. o zaman adamın yaptığı işlere bari ses etmeyin bildiği gibi yapsın derim.
kendi adıma erkek arkadaşım benim evime geliyor ben onun evine gitmiyorum, o benim düzenim içindeki şeylere alıştı. çöp poşeti nerede durur bilmiyordu, öğrendi. ben çalışırken yemeği yapar kendi bildiği gibi toplar, kaldırır, ben ses etmem mesela. yapsın da nasıl yaparsa yapsın...