• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilikte tehlike

zlnckmk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2021
5
-8
1
32
Herkese merhaba, eşimle çok severek aşık olarak evlendik. Ama kavgalarımız çok fazla, karşılıklı şiddet uygulayarak saygısızca devam eden 2 senelik bir süreç yaşıyoruz. Bebeğimiz oldu, bebekle biraz daha toparlanır dediğim herşey daha da battı. Sanki bana hiç tahammül edemiyor hiç sevmiyor gibi. Ama bir anda hiç kavga eden o saygısız insanlar biz değilmişiz gibi de davranıyor. Onu seviyorum ama saygısızlığa şiddete ve aşağılanma sanki günlük hayatımızın parçası haline geldi.

Son düzenleme:
Herkese merhaba, eşimle çok severek aşık olarak evlendik. Ama kavgalarımız çok fazla, karşılıklı şiddet uygulayarak saygısızca devam eden 2 senelik bir süreç yaşıyoruz. Bebeğimiz oldu, bebekle biraz daha toparlanır dediğim herşey daha da battı. Sanki bana hiç tahammül edemiyor hiç sevmiyor gibi. Ama bir anda hiç kavga eden o saygısız insanlar biz değilmişiz gibi de davranıyor. Onu seviyorum ama saygısızlığa şiddete ve aşağılanma sanki günlük hayatımızın parçası haline geldi. Nolur yardım edin
Yani biraz geç oldu ama keşke çocuk sahibi olmasaydınız :( şiddet olan bir evlilik neden devam ediyor ki?

Şiddet derken? Dayak mı yiyorsunuz?
Öyleyse çok geç, ben şiddetten sonra bir evliliğin düzeleceğine inanmıyorum. Dünyanın en iyi terapisti de gelse, çözemez.
Bir kere el kaldırdıysa geçmiş olsun. Daha da eskisi gibi olamazsınız.
Bir insan kimi döver? Saygı duymadığı, aşağıladığı, ezmek istediği birini döver. Bir insan eşini böyle görüyorsa, o evlilikten hayır gelmez.

Herkese merhaba, eşimle çok severek aşık olarak evlendik. Ama kavgalarımız çok fazla, karşılıklı şiddet uygulayarak saygısızca devam eden 2 senelik bir süreç yaşıyoruz. Bebeğimiz oldu, bebekle biraz daha toparlanır dediğim herşey daha da battı. Sanki bana hiç tahammül edemiyor hiç sevmiyor gibi. Ama bir anda hiç kavga eden o saygısız insanlar biz değilmişiz gibi de davranıyor. Onu seviyorum ama saygısızlığa şiddete ve aşağılanma sanki günlük hayatımızın parçası haline geldi. Nolur yardım edin
Arkadasım siz iyimisiniz?? Böyle bir evliliğe düzelir belki diyerek bide cocukmu yaptınız onun sucu günahı neydi acaba? Sana bir örnek vereyim bi yakınım sizinle aynı durumdaydı bosanma kararı almışlar çünkü ya o bana zarar vericekti ya ben ona deyip bitirdiler bu işi. Zorla güzellik olmaz Bitirin sizde yardım edilecek bisey yok

Kangren ilişkiye dönmüş. Çift terapisiyle çözebilecek misiniz ona bakın öncelikle çünkü çocuğunuz var arada. Ama düzelmeyecek gibiyse yollarınızı ayırmanız en hayırlısı

“Onu seviyorum” dediğiniz an benim için bu konu kapandı. Allah yavrunuza sağlık sıhhat versin. Zor bir hayatı olacak bu ebeveynlerle zira…
2. Çocuk falan da yapmayın olur da evliliğinizi kurtarmak istersiniz falan (!)

Şiddet derken? Dayak mı yiyorsunuz?
Öyleyse çok geç, ben şiddetten sonra bir evliliğin düzeleceğine inanmıyorum. Dünyanın en iyi terapisti de gelse, çözemez.
Bir kere el kaldırdıysa geçmiş olsun. Daha da eskisi gibi olamazsınız.
Bir insan kimi döver? Saygı duymadığı, aşağıladığı, ezmek istediği birini döver. Bir insan eşini böyle görüyorsa, o evlilikten hayır gelmez.
Hem dayak yiyormuş hem adama yediriyormus ben öyle anladım

Back
X